Манчестър Юнайтед даде заявка за оставане в ПЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед даде заявка за оставане в ПЛ
...като циганите миньори в Перник,са и под дъното копаят.Сериозно ЛЕ им е много.Интересно до кога евреите ще изтърпят Моис.
Santiago Munezz написа:kingofpop написа:Аз се чудех Мойс, Моу или Пеп ще съсипе първи отбора си, ама Мойс май е с 1 гъри напред...Грозния разкара Мата и Луиз и също напредва с целта, Пеп също си върши работата и до 1 година няма да има и помен от отбора на Байерн от миналата година, ама Мойс направо бие всички рекорди![]()
![]()
Само Тата Мартино се мъчи да се опре на Мойс още първата година,но и на него му трябва време
пииииииииииич, дано не си сериозен

все пак сме на първо място, въпреки хилядите контузии тоя сезон, да паднахме днес, но това нищо не значи

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Alonso_Massa написа:Не им се вързвайте на Станка и Сандя. Те са се доказали като глупаци търсещи внимание.
Щом и фен на безтитлениците във Висшата лига се разписа в темата значи от хейт се преминава направо към спам.

- Santiago Munezz
- Контакти:
kingofpop написа:Santiago Munezz написа:kingofpop написа:Аз се чудех Мойс, Моу или Пеп ще съсипе първи отбора си, ама Мойс май е с 1 гъри напред...Грозния разкара Мата и Луиз и също напредва с целта, Пеп също си върши работата и до 1 година няма да има и помен от отбора на Байерн от миналата година, ама Мойс направо бие всички рекорди![]()
![]()
Само Тата Мартино се мъчи да се опре на Мойс още първата година,но и на него му трябва време
пииииииииииич, дано не си сериозен![]()
все пак сме на първо място, въпреки хилядите контузии тоя сезон, да паднахме днес, но това нищо не значи
Нека изчакаме да свърши кръга и тогава да видим къде ще сте!
Дано и ти не си сериозен за Моу и Пеп

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
RE:A Сити още не съм им писали петицата(5:0) за този сезон.red__army написа:...като циганите миньори в Перник,са и под дъното копаят.Сериозно ЛЕ им е много.Интересно до кога евреите ще изтърпят Моис.
sandi74 написа:Alonso_Massa написа:Не им се вързвайте на Станка и Сандя. Те са се доказали като глупаци търсещи внимание.
Щом и фен на безтитлениците във Висшата лига се разписа в темата значи от хейт се преминава направо към спам.
До къде е стигнал упадъка на нашето общество

Последна промяна от CTAHKO на 01 фев 2014 20:10, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
red__army написа:RE:A Сити още не съм им писали петицата(5:0) за този сезон.red__army написа:...като циганите миньори в Перник,са и под дъното копаят.Сериозно ЛЕ им е много.Интересно до кога евреите ще изтърпят Моис.
Знаеха какво ги чака на Уембли и затова отпаднаха на полуфинала от Съндърланд.Факт.
Последна промяна от sandi74 на 01 фев 2014 20:15, променено общо 1 път.
Santiago Munezz написа:kingofpop написа:Santiago Munezz написа:kingofpop написа:Аз се чудех Мойс, Моу или Пеп ще съсипе първи отбора си, ама Мойс май е с 1 гъри напред...Грозния разкара Мата и Луиз и също напредва с целта, Пеп също си върши работата и до 1 година няма да има и помен от отбора на Байерн от миналата година, ама Мойс направо бие всички рекорди![]()
![]()
пииииииииииич, дано не си сериозен![]()
Нека изчакаме да свърши кръга и тогава да видим къде ще сте!
Дано и ти не си сериозен за Моу и Пеп
естествено, че съм сериозен....Да се скараш с Манджукич и да го замениш с Левандовски за мен си е г оляма грешка, сега хърватина иска да напусне, а е класи над поляка, ако приемем, че вкарват еднакво, то пресата и черната работа, която Марио върши когато съперника изнася топката е безценна...Левата не прави нищо подобно, а и се говори, че Кроос и МЮЛЕР не са доволни от работата в клуба и обстановката(ротациите или нещо такова) наистина ли мислиш, че ще остане нещо от тоя отбор до началото на другия сезон

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

CTAHKO написа:sandi74 написа:Alonso_Massa написа:Не им се вързвайте на Станка и Сандя. Те са се доказали като глупаци търсещи внимание.
До къде е стигнал упадъка на нашето обществоЛаик от Ливърпул да утешава лаиците от Манчестър Юнайтед
Падението е пълно
Факти другарю,факти,да знаеш само как обичам да ми говорят с факти защото фактологията е интересна и точна наука и е достъпна само за нас богопомазаните.Факт.
sandi74 написа:Alonso_Massa написа:Не им се вързвайте на Станка и Сандя. Те са се доказали като глупаци търсещи внимание.
ФАКТ...безтитлието води до това...факт