Шампионите на Висшата Английска лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sandi74

Re: Шампионите на Висшата Английска лига

Мнениеот sandi74 » 03 яну 2014 20:51

Моля без повече спам.Темата е прекрасна,за шампионите на Висшата Английска лига.Говорим за най-добрите отбори в родината на футбола.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 03 яну 2014 21:16

Tobacco написа:
NOMER14 написа:Без Сър-а колко титли има или ще има Юнайтед?

Без Абрама колко титли ще има Челси?

Какъв Абрам?! 'Де го тургаш Челси-то тук? 13>>3 (тринайсет е много повече от три).
Спорът тук май е Ливърпул или Юнайтед. Фергюсън успя да догони и мине по титли ливърпулци, но по КЕШ не успя.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 03 яну 2014 21:37

Не ви ли омръзна на някои от вас да говорите за история!? Повече от половината не сте преживявали дори една титла на отбора си,но сте винаги готови да се върнете назад и да изложите факти,които с wремето остават все по-назад и по-назад в миналото.В момента съм съвременник на най-добрия период от историята на Челси и това е най-важното,за разлика от повечето от вас,които могат само да злобеят и да гледат архивните кадри отпреди 100 години ;)
Последна промяна от 0007 на 03 яну 2014 22:10, променено общо 1 път.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Trolololol

Мнениеот Trolololol » 03 яну 2014 22:09

Тоя май съвсем откачи.Факт.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 03 яну 2014 22:31

:mrgreen: Защо въобще им пишете в темите на тези изостанали индивиди? Единстено Манчестер Юнайтед имат повече титли от Ливърпул. По твойта тъпа логика САНДьО, ЦСКА например не трябва да имат 31 титли, тъй като "А" група е основана през 1924 под името "Държавно първенство по футбол", и съоснована през 1948 като " Републиканско първенство по футбол", така ли ?! :lol: Знам, че ти е кеф да те псуват и обиждат, но намери си някакво занимание, каквото ще да е. Излез навън да видиш народ, да те лъхне малко въздух, застоял си се у вас като отшелник. Не е хубаво :lol:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 03 яну 2014 22:43

Вие сте си идиоти, че му се връзвате на Санди. Аз пък не се бях замислял кои са шампиони след създаването на Висшата лига.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 яну 2014 23:07

Soulen написа:Вие сте си идиоти, че му се връзвате на Санди. Аз пък не се бях замислял кои са шампиони след създаването на Висшата лига.

Приятелю,какво да ми се връзват като това е истината.Ливърпул и шампион са антоними и несъвместими понятия.Дори на балет,художествена гимнастика и синхронно плуване шансовете им за титла са 0% и граничат с научната фантастика.Факт.

iliyan

Мнениеот iliyan » 03 яну 2014 23:24

Soulen написа:Вие сте си идиоти, че му се връзвате на Санди. Аз пък не се бях замислял кои са шампиони след създаването на Висшата лига.

Не Висша , а купена лига ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 яну 2014 23:30

iliyan написа:

Не Висша , а купена лига ;)

Грозденцето пак се оказа въз киселко,а? :mrgreen: Така е с нещастните фенчета на безтитлени отборчета на Висшата Английска лига.Факт.

leedsuafc
Контакти:

Мнениеот leedsuafc » 04 яну 2014 00:37

"Alonso_Massa"Ето още един интересен факт: Английските отбори печелили ШЛ/КЕШ са 5. Ливърпул с най-много 5 пъти, Манчестър Юнайтед с 3 пъти, Нотингам Форест с 2 пъти и Челси и Астън Вила с по 1 път. Ето и още един интересен факт: Английските отбори печелили Лига Европа/купата на УЕФА са 4: Ливърпул 3 пъти, Тотнъм 2 пъти, и по 1 път Челси и Ипсуич Таун. Отново най-успешен отбор е Ливърпул. 5 английски отбора са печелили Супер купата на Европа: Ливърпул 3 пъти, Юнайтед, Челси, Нотингам и Вила по 1 път. Отново и в този еврпейски турнир Ливърпул е най-успешния клуб! ФАКТ! Сити и една европейска титла нямат! ФАКТ!!! Айде млъквайте сега всички комплексарчета, дето плюете по ЛИВЪРПУЛ!!!

чакай сега и аз да ти кажа малко по- верни факти от твойте: купа на УЕФА -Лийдс Ю- 3 финала(може и да са повече,аз 3 знам)-2 купи 68 и 71г. Чули фактите? А сега малко да се редактираш!

Върни се в “Футбол - Свят”