Шампионите на Висшата Английска лига
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионите на Висшата Английска лига
Моля без повече спам.Темата е прекрасна,за шампионите на Висшата Английска лига.Говорим за най-добрите отбори в родината на футбола.
Tobacco написа:NOMER14 написа:Без Сър-а колко титли има или ще има Юнайтед?
Без Абрама колко титли ще има Челси?
Какъв Абрам?! 'Де го тургаш Челси-то тук? 13>>3 (тринайсет е много повече от три).
Спорът тук май е Ливърпул или Юнайтед. Фергюсън успя да догони и мине по титли ливърпулци, но по КЕШ не успя.
Не ви ли омръзна на някои от вас да говорите за история!? Повече от половината не сте преживявали дори една титла на отбора си,но сте винаги готови да се върнете назад и да изложите факти,които с wремето остават все по-назад и по-назад в миналото.В момента съм съвременник на най-добрия период от историята на Челси и това е най-важното,за разлика от повечето от вас,които могат само да злобеят и да гледат архивните кадри отпреди 100 години 
Последна промяна от 0007 на 03 яну 2014 22:10, променено общо 1 път.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
-
Trolololol
Тоя май съвсем откачи.Факт.
Вие сте си идиоти, че му се връзвате на Санди. Аз пък не се бях замислял кои са шампиони след създаването на Висшата лига.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Вие сте си идиоти, че му се връзвате на Санди. Аз пък не се бях замислял кои са шампиони след създаването на Висшата лига.
Приятелю,какво да ми се връзват като това е истината.Ливърпул и шампион са антоними и несъвместими понятия.Дори на балет,художествена гимнастика и синхронно плуване шансовете им за титла са 0% и граничат с научната фантастика.Факт.
Soulen написа:Вие сте си идиоти, че му се връзвате на Санди. Аз пък не се бях замислял кои са шампиони след създаването на Висшата лига.
Не Висша , а купена лига
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
iliyan написа:Soulen написа:Вие сте си идиоти, че му се връзвате на Санди. Аз пък не се бях замислял кои са шампиони след създаването на Висшата лига.
Не Висша , а купена лига
Грозденцето пак се оказа въз киселко,а?
"Alonso_Massa"Ето още един интересен факт: Английските отбори печелили ШЛ/КЕШ са 5. Ливърпул с най-много 5 пъти, Манчестър Юнайтед с 3 пъти, Нотингам Форест с 2 пъти и Челси и Астън Вила с по 1 път. Ето и още един интересен факт: Английските отбори печелили Лига Европа/купата на УЕФА са 4: Ливърпул 3 пъти, Тотнъм 2 пъти, и по 1 път Челси и Ипсуич Таун. Отново най-успешен отбор е Ливърпул. 5 английски отбора са печелили Супер купата на Европа: Ливърпул 3 пъти, Юнайтед, Челси, Нотингам и Вила по 1 път. Отново и в този еврпейски турнир Ливърпул е най-успешния клуб! ФАКТ! Сити и една европейска титла нямат! ФАКТ!!! Айде млъквайте сега всички комплексарчета, дето плюете по ЛИВЪРПУЛ!!!
чакай сега и аз да ти кажа малко по- верни факти от твойте: купа на УЕФА -Лийдс Ю- 3 финала(може и да са повече,аз 3 знам)-2 купи 68 и 71г. Чули фактите? А сега малко да се редактираш!
чакай сега и аз да ти кажа малко по- верни факти от твойте: купа на УЕФА -Лийдс Ю- 3 финала(може и да са повече,аз 3 знам)-2 купи 68 и 71г. Чули фактите? А сега малко да се редактираш!