Пророк от Зимбабве: Ливърпул ще стане шампион
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пророк от Зимбабве: Ливърпул ще стане шампион
Ливърпул имат някакви шансове да са шампиони само на художествена гимнастика,балет или синхронно плуване,макар че и там не е много сигурно.
- Karsa Orlong
- Контакти:
stefani написа:Пророк от Зимбабве ще остане без работа, защото Ливърпул няма да влезе в четворката дори !
За Милан нищо не е казвал.
А пророкът казал ли е коя година ще стане това? И на какъв точно спорт?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Karsa Orlong написа:stefani написа:Пророк от Зимбабве ще остане без работа, защото Ливърпул няма да влезе в четворката дори !
За Милан работата е ясна ! Догодина шампиони в Серия Б
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
iliyan написа:Karsa Orlong написа:stefani написа:Пророк от Зимбабве ще остане без работа, защото Ливърпул няма да влезе в четворката дори !
За Милан работата е ясна ! Догодина шампиони в Серия Б
В Италия само на абсолютно доказаните футболни лаици не е ясно че Ювентус пак ще е шампион.Факт.
На много хора може да не им харесва, но фактът, че един от най - слабите отбори в историята на "Милан" продължава в елиминациите на Лигата, говори достатъчно красноречиво за силата на другите отбори в Италия. Естествено, че позицията, на която се намира клубът, не е нормална. За това има обективни, но много субективни фактори. В последния кръг се видя отлично отново. Гол от засада беше зачетен. Разбирам при попадението да няма друг нападател, но в случая Нагатомо откровено пречеше на Абиати. Това, ако не е засада, просто не знам.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
-
Botev1912Forever
- Контакти:
Ако ние(Ливърпул) станем шампиони sandi74 и неговите верни последователи ще ПОЧЕРВЕНЕЯТ от яд и ще вдигнат обърнати зелени знамена в гражданското синьо небе.
Botev1912Forever написа:Ако ние(Ливърпул) станем шампиони sandi74 и неговите верни последователи ще ПОЧЕРВЕНЕЯТ от яд и ще вдигнат обърнати зелени знамена в гражданското синьо небе.
Той е тъп и упорит, пак ще измисли нещо, не се съмнявай в него
Botev1912Forever написа:Ако ние(Ливърпул) станем шампиони sandi74 и неговите верни последователи ще ПОЧЕРВЕНЕЯТ от яд и ще вдигнат обърнати зелени знамена в гражданското синьо небе.
Ливърпул и шампион са антоними и несъвместими понятия.Дори на синхронно плуване,художествена гимнастика и балет ще ви е изключително трудно да станете шампиони.Факт.
- dreben23
- Контакти:
Санди, би ли ми написал на лични всичките си профили, за да знам прав ли съм, че се съмнявам?
Бих се разочаровал малко, ако съмненията ми се потвърдят. Репликите ти са ми твърде познати и това ме кара да се съмнявам още повече. Кажи с ръка на сърцето, фен на Ливърпул ли си?
Бих се разочаровал малко, ако съмненията ми се потвърдят. Репликите ти са ми твърде познати и това ме кара да се съмнявам още повече. Кажи с ръка на сърцето, фен на Ливърпул ли си?
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)