Групата на Бразилия не е най-леката възможна, но е логично да си завършат първи. Другите 3 отбора са корави и ще спорят за 2-ро място - и трите са симпатични, но предпочитанията ми са за Камерун.
Още в групата ще видим повторение на последния финал. Австралия не са лош отбор, но в такава група имат най-малки шансове - все пак може да объркат нечии сметки. Чили напоследък са доста корав отбор, докато Испания и Холандия определено са по-слаби, отколкото преди 4 години, така че нищо чудно някой от двата тима да си замине за сметка на южноамериканците.
Яд ме е, че Япония и Кот д'Ивоар се паднаха в една група, тъй като са два от любимите ми отбори. "Слоновете" за пръв път изтеглиха нормален жребий, след като предишните 2 пъти бяха в тежки групи, така че се надявам да се възползват. Колумбия може би са фаворит тук. Япония и Гърция имат своите шансове, макар и малко по-малки.
К. Рика са пълен аутсайдер в своята група и вероятно няма да вземат дори точка. Между другите 3 отбора ще е здрава битка, като очаквам и се надявам, че Уругвай ще е единият от продължаващите отбори.
На пръв поглед Франция са фаворит в своята група, а Швейцария изглежда като най-трудния им опонент. Според мен обаче Еквадор не са за подценяване. Хондурас са с най-малки шансове.
Сравнително лека група за Аржентина, в която е логично да завършат първи, макар че може и да не съберат пълен актив. Иран са аутсайдер, а Нигерия и Босна вероятно ще спорят за 2-ро място. Африканците може би имат леко предимство, че играят с Аржентина в последния кръг, когато вероятно "гаучосите" вече ще са се класирали.
Много здрава група на Германия, в която немците са основен фаворит, макар че и всеки от останалите тимове има качества. На пръв поглед Португалия са най-вероятният втори отбор, но САЩ и Гана яко може да им се опънат.
В последната група европейските тимове са фаворити. От другите 2 отбора Реп. Корея имат малко по-големи шансове да се намесят.
Като цяло виждам 3 доста яки групи, 3 сравнително слаби и 2 прилични. Съвсем възможен изглежда ранен сблъсък на Бразилия с Испания или Холандия, а е ясно също, че поне един тим, печелил СП, ще си замине след групите. Виждаме и някои съперничества от последното СП, които ще се повторят още в групите този път.
Жребият за Мондиал 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Жребият за Мондиал 2014
Последна промяна от Udoji90 на 06 дек 2013 19:59, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- EL GALAKTIKO
- Контакти:
Очаквам Белгия и Босна да са приятните изненади

- Балкански Орел
- Контакти:
YANTRA_FOREVER написа:viali69 написа:Не знам защо група "С" ви се вижда равностойна. Според мен там Кот Д'Ивоар са фаворити. Дядо Дрогба ще наказва като за последно !
Колумбия също. Тези два отбора са 2 класи над другите.
И накрая късметлийските гръци пак ще са първи

[center]Levski & Lazio[/center]
В група "Д" ще е мелачката 

[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
по-нагласен жребий от това не бях гледал
баси цирка
баси цирка

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Не знам за вас, ама ще стискам палци Португалия да свършат втори и после да елиминират Белгия/Русия, за да може да видим Меси вс Роналдо на четвъртфиналите
Естествено в случай, че Аржентина станат първи и елиминират Еквадор или Швейцария после(щото Петлите за мен са сигурни първи)

Естествено в случай, че Аржентина станат първи и елиминират Еквадор или Швейцария после(щото Петлите за мен са сигурни първи)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Група А - Бразилците излизат първи, но за второто място ще е страшна битка.
Група В - Испания и Холандия излизат без проблеми
Група С - Кот д'Ивоар са първи, а за второто място давам леко предимство на японците, но като цяло е трудно за прогнозиране.
Група D - Уругвай и Италия ще продължат, но в сериозна битка с Англия.
Група Е - Франция и Швейцария заемат първите две места.
Група F - Аржентинците са първи, нигерийците са втори.
Група G - Германия печели групата, а битката за второ място ще е оспорвана, но давам съвсем леко предимство на Гана.
Група Н - Съюза първи, вторият е непредвидим, като ми се иска да са корейците.
Група С - Кот д'Ивоар са първи, а за второто място давам леко предимство на японците, но като цяло е трудно за прогнозиране.
Група G - Германия печели групата, а битката за второ място ще е оспорвана, но давам съвсем леко предимство на Гана.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Група А - Бразилците излизат първи, но за второто място ще е страшна битка.
Пфу , добре само ,че футбола е всичко друго ,но не е и логика ,че щеше да е доста скучна игра !
Само сметкаджии и схемаджии !
Казвай кой ще е голмайстор на турнира , изненадата и кой ще стане СВЕТОВЕН шампион и да се свършва !
Последна промяна от milka на 06 дек 2013 20:14, променено общо 1 път.
Чили <3 

[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
-
- Контакти:
Аз съм изцяло за Хондурас очаквам да отпаднат, но да объркат сметките на Франция 

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!