ШЛ Плейофи - Всички мачове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

way
Контакти:

Re: ШЛ Плейофи - Всички мачове

Мнениеот way » 09 авг 2013 16:20

minchev_1951 написа:Базел, та Базел. И те са 11 на терена. Защо да не ги елиминираме? Нужни са на първо време себераздаване на 100 %, а също така съдии, които да свирят 50:50.
Успех на нашия отбор!

Ти гледа ли 2рия мач на Лудогорец срещу Партизан ? Второто полувреме бяха като насрани само късмета ги покри

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 09 авг 2013 16:50

Егати лаиците има тук - Базел били 11, не били Барселона...ами само биха Ман Юнайтед миналия сезон, а този сезон се гавреха както си искат с най-силния израелски отбор, ама нали не са Барселона, че ние сме такава сила, та само с Барселона може да се мерим. От всички отбори, Базел и Плзен са единствените, които са в оптимална форма и играят наистина красиво и с огромен хъс. Селтик в момента и Левски ще ги бие ако ги хване!

ivailo1403
Контакти:

Мнениеот ivailo1403 » 09 авг 2013 17:01

MuFc1878 написа:
Robbery написа:Пцуе ми се! :x Все се падат български отбори срещу такива, на които симпатизирам. :evil:

А защо всъщност ги делят а на шампионски поток и на нешампионски? Какво е лошото ако ги смесят накуп?

Това е от нововъденията на Платими :) Да не се падат нешампиони и шампиони. Така се изключва варианта Арсенал - Лудогорец.....

Много добре направи Платини като раздели шампионите от завършилите на второ,трето и четвърто място в шампионатите си.Така има по голям шанс да се класира българският шампион,а на мен ми е интересен много повече той(независимо кой е) отколкото ПСВ или Фенербахче.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 09 авг 2013 18:42

От сайта на УЕФА: "The participation of Fenerbahçe SK and FC Metalist Kharkiv in the competition is subject to pending disciplinary and CAS proceedings." Възможно е да извадят Фенербахче и Металист от турнира.[/quote]
Това за Турците не е необичайно но защо пък Металист :? Това ме изненада...

Botev1912Forever
Контакти:

Мнениеот Botev1912Forever » 09 авг 2013 19:44

runnersa написа:От сайта на УЕФА: "The participation of Fenerbahçe SK and FC Metalist Kharkiv in the competition is subject to pending disciplinary and CAS proceedings." Възможно е да извадят Фенербахче и Металист от турнира.

Противникът на Металист в третия кръг ПАОК обжалва в арбитражния съд в Лозана заради играч с нередовна картотека,който е играл в първия мач срещу ПАОК,но не му помня името на въпросния човек.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 09 авг 2013 20:11

Botev1912Forever написа:
runnersa написа:От сайта на УЕФА: "The participation of Fenerbahçe SK and FC Metalist Kharkiv in the competition is subject to pending disciplinary and CAS proceedings." Възможно е да извадят Фенербахче и Металист от турнира.

Противникът на Металист в третия кръг ПАОК обжалва в арбитражния съд в Лозана заради играч с нередовна картотека,който е играл в първия мач срещу ПАОК,но не му помня името на въпросния човек.

А ясно защото редовно режат главата на турците заради някакви купени мачове, машинации и т.н. и помислих че и сега това е причината

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 10 авг 2013 11:22

runnersa написа:
Botev1912Forever написа:

А ясно защото редовно режат главата на турците заради някакви купени мачове, машинации и т.н. и помислих че и сега това е причината

Всъщност мисля, че и при Металист причината е точно уговорени мачове - това за нередовния играч сега го чувам за пръв път, но може и двата проблема да стоят пред тях.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 авг 2013 17:48

Мда, Металист вече официално са дисквалифицирани, като причината май е точно уговорени мачове. Ще се решава допълнително дали Шалке продължават директно, или ПАОК ще заемат мястото на украинците.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 14 авг 2013 18:34

Най-вероятно ще се стигне до среща с ПАОК, тъй като Металист преди това не са играли и отстранявали друг отбор и няма да има протестиращи, които да рекът, че те също са били отстранени от украинците. Интересното в случая обаче е защо УЕФА чак сега реагира, а не значително по-рано?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 20 авг 2013 23:45

Хубав мач между ПСВ и Милан! И двата отбора имаха много положения за гол. Италианците постигнаха добър турнирен резултат. Жалко е, че няма как и двата отбора да продължат в групите.

Върни се в “Футбол - Свят”