Кой ще спечели Лига Европа?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Pride_of_London
- Контакти:
Re: Кой ще спечели Лига Европа?
Абе всичко е до желание.Нали, тези които давате различен отбор от Челси, не мислите, че ако лондончани наистина се напънат да печелят, няма да го направят?Реално няма отбор от тяхната класа.Атлетико и Наполи се доближаваха, но стегнаха куфарите.Ливърпул можеше да ги бие заради името си, но и това вече е невъзможно.Интер също заради това могат да им се опрат, но отново стигаме до "желанието".Гледайки обаче мачът със Спарта, не мисля че кипят от желание лондончани.Заради това ще задам Тотнъм.Все пак това е и турнирът, който изкуствено вдигна самочувствието на един от най-прехвалените треньори в Англия - Виаш Боаш.
Надявам се да е Челси, но като им гледам лиговщините
Ако не е Челси, нека да е друг английски отбор 

CHELSEA
- petrof
- Контакти:
Анжи Махачкала! Това е скритият фаворит за трофея. Много богат клуб с много стойностни футболисти. Играят и доста привлекателен футбол.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
- Biris Norte
- Контакти:
Ще дам и моя глас за Бенфика !
Христо Смирненски -"Има два свята единия капиталистическия е излишен ".
От руските отбори най-много качество, допълнено с амбиция притежават дегестанците, затова смятам, че те ще стигнат най-напред.
От англичаните Тотнъм изглежда най-обещаващо, но пък имат тежък съперник.
Това не е турнира на Челси и няма как да се напъват в него. Разбира се вече ако стигнат до 1/2 финал ще имат основание да скочат за купата, но аз лично очаквам СТяуа или следващия им съперник да ги спре.
Отборът на Леванте за мен изглежда много сериозен кандидат за полуфинал, а може би и финал.
Същото с едно стъпало по-рано предвиждам за Пилзен.
Обаче ако трябва да редя фаворитите за трофея ще направя следното класиране - Бенфика, Интер, Леванте, Анжи, Тотнъм, Челси
От англичаните Тотнъм изглежда най-обещаващо, но пък имат тежък съперник.
Това не е турнира на Челси и няма как да се напъват в него. Разбира се вече ако стигнат до 1/2 финал ще имат основание да скочат за купата, но аз лично очаквам СТяуа или следващия им съперник да ги спре.
Отборът на Леванте за мен изглежда много сериозен кандидат за полуфинал, а може би и финал.
Същото с едно стъпало по-рано предвиждам за Пилзен.
Обаче ако трябва да редя фаворитите за трофея ще направя следното класиране - Бенфика, Интер, Леванте, Анжи, Тотнъм, Челси
След като Аякс и Атлетико отпаднаха, се надявам Лацио да я спечели. Но те се борят за класиране в ШЛ и няма да хвърлят всички сили в турнира.