peliforewer написа:За пореден път не знам да се смея ли или да плача като слушам нашите сини "приятели и приятелки".Представям си как щяхте да пеете оди за УЕФА ако бяха изхвърлили ЦСКА,сега ни заливате със сълзи и сополи за Динамо,Рапид,Партизан,Малага и др.Може би първите три отбора не са свързани с комунистическите режими на Югославия и Румъния,но за Вас само ЦСКА е комунистически отбор в Европа и само за него се притеснявате дали случайно не дължи пари на някой и ако дължи защо още не сме ги издали на УЕФА.Ако сте истински нормални българи би трябвало да кажете една добра дума за собствениците и адвокатите на ЦСКА че успяха да извадят отбора от този негативен списък,нещо което не можаха да направят много по-богати клубове от ЦСКА.Но какво може да очакваме от хора които единствената им мечта е по-някакъв начин да закрият отбора който е рекламата на българския клубен футбол по света.Смешни и жалки сте,радвам се че не сте от ЦСКА,Вие си заслужавате отбора,собственика,жалко че излагате Апостола.
Малко си прав, ние никога не бихме искали нечие закриване, а те непрекъснато ни закриват! Напротив, ние не можем едни без други като магнит без плюса и минуса!
[offtopic]Откъде се раждат тия мъдрости в главата ми, не знам!