За разлика от ЦСКА: УЕФА изхвърли Малага, Хайдук, Партизан,

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: За разлика от ЦСКА: УЕФА изхвърли Малага, Хайдук, Партизан,

Мнениеот dreben23 » 22 дек 2012 13:01

peliforewer написа:За пореден път не знам да се смея ли или да плача като слушам нашите сини "приятели и приятелки".Представям си как щяхте да пеете оди за УЕФА ако бяха изхвърлили ЦСКА,сега ни заливате със сълзи и сополи за Динамо,Рапид,Партизан,Малага и др.Може би първите три отбора не са свързани с комунистическите режими на Югославия и Румъния,но за Вас само ЦСКА е комунистически отбор в Европа и само за него се притеснявате дали случайно не дължи пари на някой и ако дължи защо още не сме ги издали на УЕФА.Ако сте истински нормални българи би трябвало да кажете една добра дума за собствениците и адвокатите на ЦСКА че успяха да извадят отбора от този негативен списък,нещо което не можаха да направят много по-богати клубове от ЦСКА.Но какво може да очакваме от хора които единствената им мечта е по-някакъв начин да закрият отбора който е рекламата на българския клубен футбол по света.Смешни и жалки сте,радвам се че не сте от ЦСКА,Вие си заслужавате отбора,собственика,жалко че излагате Апостола.

Малко си прав, ние никога не бихме искали нечие закриване, а те непрекъснато ни закриват! Напротив, ние не можем едни без други като магнит без плюса и минуса! :lol: Единият ако изчезне, другия отива на боклука, защото няма да изпълнява никаква функция и т.н. :)

[offtopic]Откъде се раждат тия мъдрости в главата ми, не знам! :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 дек 2012 15:50

ralka_levskarka написа:Пак намесваш разни клубни пристрастия. ТОЧНО! Вместо да вземаме пример от малките отбори ги плюем. Ти не хейтваш ли по "кръвния враг" ? Къде видя да хейтвам Малага или Партизан? Казах вече, възхищавам се на Малага за това, което направиха в ШЛ, дори ме изненадаха приятно. Следващият мач на Реал Мадрид е гостуване на Малага, "белият балет" не са във върховата си форма и очаквам мача с нетърпение. Точка.
П.С. погледни болтнатото, не знам какво да се уча от вас.

Аз ''хейтвам'' сините ''хейтъри'',но не ФК Левски!Няма за какво да го ''хейтвам'' него!Той нищо не ми е направил,освен че като дойде мач с него и тръпката няма как да не е малко по различна!При вас е малко по различно...много от вас мразите ЦСКА...самия клуб заради неща,които и при вас е имало,но това е друга тема!
Иначе си права,трябва да се взима пример!Но много приказваме,а в реалността сме други(не визирам никого,говоря като цяло)!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 дек 2012 18:04

russia написа:
Captain Stottlemeyer написа:
W84me написа:Щеше да бъде смешно, ако Цска беше в този списък. Сега е добре, отваря ни се шанс за пробив в турнирите.

Всъщност, освен този списък - на УЕФА има и онзи списък - на ФИФА. ;) Допълнил го е Спрокел... 8-)
http://gong.bg/view_article.php?article_id=317805

[offtopic]Не се сърди, че те плюят, ама като си смешен, какво друго ни остава? :lol:[/offtopic] :lol:
Фифата, фафата и фуфата ще махнат ли отбора дето ти бърка в ауспуха или просто холандския антил ще вземе някой лев? :mrgreen:

Всъщност, кой на кого бърка в ауспуха е ясно от следната статистика. Ти не си особено интелигентен, както повечето привърженици на четирибуквието, но няма как да я оспориш:
Мачове за първенство:
"Левски" - 51 победи
Равни мачове - 36
Цска - 43 победи
Голова разлика: 187:176 за "Левски". :)
За Купата на България ситуацията е още по-трагична за четирибуквието... :lol:
Това е положението, Россия или "русичкия", не знам как да се обръщам към теб, синко... 8-)
П.П. А холандският "антил" ще вземе със сигурност някой швейцарски франк от Цска и няма да е последният, който ще ви осъди, вЕрвай ми... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 дек 2012 20:13

Captain Stottlemeyer написа:Всъщност, кой на кого бърка в ауспуха е ясно от следната статистика. Ти не си особено интелигентен, както повечето привърженици на четирибуквието, но няма как да я оспориш:
Мачове за първенство:
"Левски" - 51 победи
Равни мачове - 36
Цска - 43 победи
Голова разлика: 187:176 за "Левски". :)
За Купата на България ситуацията е още по-трагична за четирибуквието... :lol:
Това е положението, Россия или "русичкия", не знам как да се обръщам към теб, синко... 8-)
П.П. А холандският "антил" ще вземе със сигурност някой швейцарски франк от Цска и няма да е последният, който ще ви осъди, вЕрвай ми... :lol:

Да се чуди човек при този "геноцид" спрямо "отбора на народа" и Балев,Джуров и сие,как се е стигнало до този баланс.Какво ще вземе "антила" засяга Титан,а защо никой не коментира какво се случи с Опоку,защо изчезна от България,като че ли се страхува даже и да си търси правата.А медиите разпънаха на кръст ЦСКА че Платини си тръгнал седмица по-рано.Защо ли и журналисти и футболисти не смеят да разровят Авгиевите обори в Левски,като че ли е по-лесно да вадиш кирливите ризи и заплати на ЦСКА.Между впрочем защо "уважаемите журналисти",не извадят заплатите на Илиан Илиев,Мъри Стоилов,може да са интересни...
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 дек 2012 20:15

Агиеманг Опоку и Левски се разделиха по взаимно съгласие.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 дек 2012 20:33

ralka_levskarka написа:
Агиеманг Опоку и Левски се разделиха по взаимно съгласие.

Естествено че ще е по "взаимно" съгласие,ама защо ли 40 дни Опоку беше в неизвестност,а от Левски мънкаха нещо си.Доста време му е трябвало да се "съгласи".
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Футбол - Свят”