Срам за Английския Футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Re: Срам за Английския Футбол

Мнениеот lrlazarov_19 » 16 мар 2012 10:28

mormona написа:
rainman_p написа:Тази вечер беше истински срам и унижение за Английския футбол след като отпаднаха и двата Манчестърски гранда от ЛЕ. Гледам футбол от около 20 години и не помня на такъв етап от евротурнирите Англия да е с един единствен отбор в заключителните фази. И то Челси с вазелин се промъкна на 1/4 финал. Много хора твърдят, че Премиершип е най-силното първенство в Европа, но тази година е пълен крах. Превърна се в едно жалко съревнование между напомпани с кинти отбори (Ман.Сити и Челси) и уж великите грандове (Ман.Ю, Ливърпул и Арсенал). Толкова неграмотен футбол не бях гледал от дълго време.

П.С. Испания - 5 отбора в Евротурнирите, Англия - 1/// Жалка картинка

Абее искам да питам с какво Арсенал и по-велик от Атлетин Би :roll: лбао извинете?

С много е по-ВЕЛИК от Атлетик Билбао. Ама страшно много... Значи най се дразня като употребявате думи, които явно не знаете какво означават...
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 16 мар 2012 10:33

fero написа:Не забравяй Челси по никакъв начин, същия сезон, в който Челси бяха много зле стигнаха 1/2 финал при Хидинк и даже се бяха класирали на финал, след като Йоребро не им даде към 2 дузпи. Иначе жалко за Сити, защото наистина се видя, че имат желание да играят в турнира и в последните минути замалко Харт да спаси. Юнайтед няма кой да ги съжалява всичко се връща сега и титлата да изпуснат и да ги видим тогава колко голям отбора са.

НЕ КЪМ 2 ДУЗПИ,А ЦЕЛИ ЧЕТИРИ. ГЛЕДАЙТЕ ФИЛМА НА ПРЕМИЕРЕ СПОРТ ПО ЮТУБ ОТНОСНО ТОЗИ МАЧ И ВСИЧКИ СИТУАЦИИ В ДЕТАЙЛИ-ЩЕ ВИ НАСТРЪХНЕ КОСАТА,КОЙТО Я ИМА РАЗБИРА СЕ :lol: ОТ НАЧИНА ПО КОЙТО ОТБОРЪТ ОТ КАТУНА БЕ ПОДПРЯН ОТ УЕФА.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 16 мар 2012 10:34

феновете на английските отбори вярвате в някакви фантазии, английския футбол никога не е доминирал на национално ниво а успехите му на клубно са много но не може да се говори за доминация и да нормално е испански отбор да бие английски просто имат по добър футбол това е положението

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 16 мар 2012 10:35

Бе говорите си тука, че английското първенство е смешно, прехвалено и не знам си какво, че отборите от италианското, немското, испанското и не знам си кое първенство, са на светлинни години пред английските грандове.
И с цялото си лицемерие не пропускате мач от Премиършип и не спирате да обсъждате състоянието на английските отбори. Мен като не ме вълнува дадено нещо, просто не му обръщам внимание! Нека да си потъват английските отбори, какво толкова ви пречи това?
Последна промяна от lrlazarov_19 на 16 мар 2012 10:35, променено общо 1 път.
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 16 мар 2012 10:35

BlueRadiotherapist написа:
fero написа:Не забравяй Челси по никакъв начин, същия сезон, в който Челси бяха много зле стигнаха 1/2 финал при Хидинк и даже се бяха класирали на финал, след като Йоребро не им даде към 2 дузпи. Иначе жалко за Сити, защото наистина се видя, че имат желание да играят в турнира и в последните минути замалко Харт да спаси. Юнайтед няма кой да ги съжалява всичко се връща сега и титлата да изпуснат и да ги видим тогава колко голям отбора са.

НЕ КЪМ 2 ДУЗПИ,А ЦЕЛИ ЧЕТИРИ. ГЛЕДАЙТЕ ФИЛМА НА ПРЕМИЕРЕ СПОРТ ПО ЮТУБ ОТНОСНО ТОЗИ МАЧ И ВСИЧКИ СИТУАЦИИ В ДЕТАЙЛИ-ЩЕ ВИ НАСТРЪХНЕ КОСАТА,КОЙТО Я ИМА РАЗБИРА СЕ :lol: ОТ НАЧИНА ПО КОЙТО ОТБОРЪТ ОТ КАТУНА БЕ ПОДПРЯН ОТ УЕФА.

А за нас колко дузпи имаше в двата мача ??? Защо беше изгонен Абидал? :?: :?:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/882/6178882s.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/67/6149067A.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 мар 2012 10:50

BlueRadiotherapist написа:

Цели 404 - по 4,39 дузпи на минута не свириха на Челси в мача. Егати чудото! В тоя филм има ли ги 2-те дузпи за Барселона? Щото аз гледах един по Chelsea TV и там дори не беше показан измисления червен на Абидал, а аз чаках да видя как Балак си ковна топката в ръката.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 16 мар 2012 11:01

Не , че англииските отбори са слаби в ШЛ , ами причината е че испанските отбори са силни. Англииското първенство е затворено , там се играе класически футбол . Техничният футбол подплатен с бързина , голяма мобилност , повратливост почити винаги се е налагал над силовия. Затова испански , бразилски , аржентински отбори са в първите класации.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 16 мар 2012 11:20

fcb_bg написа:Цели 404 - по 4,39 дузпи на минута не свириха на Челси в мача. Егати чудото! В тоя филм има ли ги 2-те дузпи за Барселона? Щото аз гледах един по Chelsea TV и там дори не беше показан измисления червен на Абидал, а аз чаках да видя как Балак си ковна топката в ръката.
Аз не мога да разбера фенове на 100 отбора го казват това, изявлени журналисти, самия съдия го казва, че е трябвало да се свирят поне 2 дузпи вие продължавате да си живеете във филма, че вие сте били порязани. Ама какво да очакваш от фенове на циркаджийски отбор.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 16 мар 2012 11:22

Alexx написа:ЛЕ никога не е била взимана на сериозно от английските отбори заради малката печалба в този турнир. Виж отпадането от ШЛ си е трагедия, но колелото се върти . Един ден си много силен,а на другия може да станеш много слаб . Така е в живота и футбола.

то никои от големите отбори не взима насериозно ЛЕ,недеи да казваш само англииските,не ги оправдаваи...
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 16 мар 2012 11:29

Много ми е интересно защо феновете на английския футбол толкова се палите като ви кажат, че първенството на Англия не е най-силното. Все едно са ви изяли закуската. МИ НЕ Е!
Кое му е най-силно - тая година едвам 1 отбор додрапа до 1/4 финал на ШЛ. А това, че всеки може да бие всеки....... извинявайте - в последните 20 години 1 отбор има 12-13 титли (вие кажете колко са), а в ТОП 4 рядко има отбор извън големите 4,
Да, и аз гледам английски футбол, ама гледам и български, и италиански... Висшата лига в момента въобще не е най-силна. Един приятел ми обясняваше скоро, че ще вика за Челси срещу Наполи, защото италиянците много ритали и симулирали. А май един друг отбор на терена риташе и симулираше. И само благодарение на липсата на опит на Наполи, Англия остана с 1 отбор в ШЛ.

Върни се в “Футбол - Свят”