АНГЛИЙСКИ ФУТБОЛ-мачове,коментари,анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Re: АНГЛИЙСКИ ФУТБОЛ-мачове,коментари,анализи

Мнениеот sven_goran » 02 апр 2010 20:04

НТ УБА-Лестър 2-0
Както върви УБА ще вземат мача

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 02 апр 2010 20:21

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън обяви, че Оуен Харгрийвс и Джон О'Шей може да се завърнат в състава на английския шампион за утрешното дерби с Челси.

Английският халф Харгрийвс не бе играл за първия тим на Юнайтед от месец септември 2008 година, след като премина операция на двете колена, а ирландският национал О'Шей бе в лазарета на тима, заради травма в крака, която получи през месец ноември миналата година.

„Джон О'Шей и Оуен Харгрийвс тренират от известно време с първия тим. Те не са далеч от оптималната си форма и има голяма вероятност да използвам един от тях като резерва в събота, а другият - в сряда”, сподели мениджърът на Манчестър Юнайтед.

„Джон особено свърши доста работа. Момчето се справи прекрасно през последните две, три седмици. Ако го включа в групата за събота, а другия - за сряда, то това ще им даде допълнителна увереност. Това е нещото, от което имат нужда Джон и Оуен", каза още сър Алекс.

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 02 апр 2010 21:14

Лестър отнесе тройка!
FT УБА-Лестър 3-0

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 02 апр 2010 21:18

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън обяви, че Оуен Харгрийвс и Джон О'Шей може да се завърнат в състава на английския шампион за утрешното дерби с Челси.

Английският халф Харгрийвс не бе играл за първия тим на Юнайтед от месец септември 2008 година, след като премина операция на двете колена, а ирландският национал О'Шей бе в лазарета на тима, заради травма в крака, която получи през месец ноември миналата година.

„Джон О'Шей и Оуен Харгрийвс тренират от известно време с първия тим. Те не са далеч от оптималната си форма и има голяма вероятност да използвам един от тях като резерва в събота, а другият - в сряда”, сподели мениджърът на Манчестър Юнайтед.

„Джон особено свърши доста работа. Момчето се справи прекрасно през последните две, три седмици. Ако го включа в групата за събота, а другия - за сряда, то това ще им даде допълнителна увереност. Това е нещото, от което имат нужда Джон и Оуен", каза още сър Алекс.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 02 апр 2010 21:28

След малко почва Транмиър-Норич
може да се гледа на: https://bg.sportingbet.com

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 03 апр 2010 00:36

Победата на У.Б.А. въобще не ме изненадва...Доста добре и балансирано играха :)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 03 апр 2010 11:12

Полузащитникът на Арсенал Сеск Фабрегас сподели чувствата си, след контузията, която получи на мача с Барселона от Шампионската лига. В специалната си колонка във вестник „Сън” испанецът заяви, че е тотално съкрушен от полученото счупване, което може би няма да му позволи да играе повече този сезон.

„Кракът ми е счупен, а аз съм съкрушен. Дузпата, която вкарах срещу Барселона може да се окаже последното, което съм направил за Арсенал този сезон. Трябва да се надявам, че ще победим на „Ноу Камп”, да спечелим полуфиналите, и евентуално аз ще съм готов за финала,” казва Фабрегас. „Това може да изглежда много, но е моята мечта, и аз се моля за нея. Не искам сезонът да приключва така.”

„Когато Карлес Пуйол ме фаулира за дузпата, единственото, за което мислех, е как ще взема топката, ще я заложа на точката и ще бия дузпата с колкото сили имам,” споделя още младокът. „Адреналинът трябва да е бил изключителен, защото не почувствах никаква болка, когато стрелях покрай Виктор Валдес. Но когато отидох да извадя топката от мрежата, почувствах ужасна болка. Едва ходех. Знаех, че е сериозно, но също така трябваше да остана на терена, защото повече нямахме смени. Така или иначе нямаше да мога да играя на реванша, заради картона, който бях получил.”

„Не ме е срам да призная, че се самосъжалявах в момента, в който ми показаха картона. Мечтаех да играя за Арсенал на „Ноу Камп. Никога не съм крил, че Барселона е специален клуб за мен. Но трябваше да преглътна всичко, за да помогна на отбора си.”

„Чух доста въпроси, дали изобщо е трябвало да играя в първия мач, тъй като лекувах контузия и преди него. Аз исках да играя, и въпреки че знаех, че не съм на 100 процента, вярвах, че мога да помогна. Преди Пуйол да ме хване, се чувствах добре. казаха, че може кракът ми да е бил счупен и преди мача, но аз честно казано не знам.”

„Не смятам, че нямаме повече шансове да спечелим титлата във Висшата лига. Играем срещу Уулвърхемптън днес, и ако спечелим, отново сме в борбата. Разбира се, ще е добре, ако Манчестър Юнайтед и Челси завършат наравно,” добави Фабрегас относно вътрешното първенство. „През този сезон вече видяхме колко обрати имаше, а ние разполагаме с играчи, които могат да направят такъв и в наша полза.”

„Аз съм съкрушен, че не мога да помогна в момента, но няма да има по-гръмогласен фен от мен, докато съм извън терена,” обеща накрая Сеск.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 03 апр 2010 11:20

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е едновременно притеснен, че няма да може да използва най-добрия си нападател Уейн Рууни в следващите две-три седмици, и облекчен, че е намерил начин да пусне в игра Димитър Бербатов. Опитният наставник очаква българският национал да оправдае доверието му като титуляр днес в ранния следобед срещу Челси.

„Не ми харесваше, че трябва да оставям Димитър извън състава, заради схемата ни с един нападател, но сега той ще е на терена,” заяви сър Алекс. „Схемата с един нападател работи доста успешно за нас, особено когато гостуваме. Но решението да оставя на пейката толкова добър футболист не е лесно, защото той винаги може да измисли нещо ново в края на мача. Просто действам според най-добрата система.

Вероятно край Бербатов в дербито на Англия ще действат Райън Гигс, Джи-Сунг Парк и Дарън Флетчър, както и Майкъл Карик и Антонио Валенсия.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 03 апр 2010 20:41

Българският национал Стилиян Петров започна като титуляр за своя Астън Вила в двубоя от поредния кръг на Висшата лига срещу Болтън. Гостите от Бирмингам се наложиха с минималното 1:0, а голът за Вила реализира Ашли Йънг още в 11-ата минута на срещата след асистенция на Уорнък.

Със спечелените три точки Астън Вила се изравни по точки с шестия Ливърпул. И двата тима вече имат по 54 пункта, въпреки че възпитаниците на Рафаел Бенитес са с мач по-малко. „Червените” излизат утре срещу корави състав на Бирмингам.

Другият претендент за четвъртото място – Тотнъм претърпя тежка загуба като гост на Съндърланд. „Черните котки” се наложиха с 3:1.

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 03 апр 2010 20:44

Сега се играе много добър мач във Висшата Лига
НТ Бърнли-Ман. Сити 0-5
:roll:

Върни се в “Футбол - Свят”