АНГЛИЙСКИ ФУТБОЛ-мачове,коментари,анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: АНГЛИЙСКИ ФУТБОЛ-мачове,коментари,анализи

Мнениеот fr3ak_boy » 01 апр 2010 14:50

Отборът на Манчестър Юнайтед обяви официално, че контузията на суперзвездата на тима Уейн Рууни не е толкова сериозна.

Нападателят, който вече има 34 попадения от началото на сезона, напусна накуцвайки терена на стадион "Алианц Арена" след загубата на английския шампион от Байерн Мюнхен с 1:2 в първата среща между двата тима от четвъртфиналите на Шампионската лига. Говорител на "червените дяволи" заяви за официалния сайт на клуба:

"Ние сме щастливи да обявим, че Уейн няма счупване. Днешният преглед със скенер показа, че той има само леко нараняване на връзките на глезена".

От Манчестър Юнайтед все още не коментират колко време тяхната звезда ще остане в лазарета, като мениджърът сър Алекс Фъргюсън ще обяви това на редовната си пресконференция на "Карингтън".

Много вероятно е обаче Рууни да не вземе участие в предстоящото дерби с Челси през уикенда, след което до голяма степен ще се реши битката за титлата в Англия.

Интересно, аз днес се пошегувах в една тема, че Руни ще се изправи на крака почти веднага, а ето че може да се случи. :roll: :roll:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 01 апр 2010 15:35

На капитана на Арсенал Франсеск Фабрегас ще трябва да му бъде направена рентгенова снимка до края на деня, за да стане ясно точно колко време ще отсъства от футболните терени.

Фабрегас напусна принудително мача с Барселона от Шампионската лига в 85-та минута.

Контузията на капитана на „артилеристите” е в коляното и има вероятност той да пропусне не само остатъка от сезона в Премиършип, но и световното първенство в ЮАР.

В медиите на Острова се появиха опасения, че футболистът може дори да е счупил крака си.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 01 апр 2010 15:50

Неманя Видич заяви, че Димитър Бербатов ще успее да запълни празнината, останала в атаката на Юнайтед след контузията на Уейн Рууни.

Рууни се контузи по време на четвъртфинала от Шампионската лига между отборите на Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен.

Сега нападателят го очакват близо четири седмици извън терените, но Видич смята, че българският национал Димитър Бербатов ще се справи с атаката в отбора.

"Този сезон показахме, че играем като отбор. Нещата не зависят само от един човек. Определено Рууни прави страхотен сезон. Той е невероятен, един от най-добрите в света. Понякога обаче големите играчи отсъстват и останалите трябва да са готови. Димитър направи чудесен мач срещу Болтън в събота. Той е страхотен футболист. Самият той отбеляза два пъти и помогна много, и на другите играчи. Имаме добър отбор. Просто трябва ада повярваме в себе си и един в друг", заяви Видич.
весел е и неговият вид,

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 01 апр 2010 16:20

Нападателят на Болтън Йохан Елмандер ще може да играе в съботния мач с Астън Вила от поредния кръг на Висшата лига на Англия.

Шведският национал трябваше да получи шест шева, след като получи удар по главата от сръбският бранител на Манчестър Юнайтед Неманя Видич.

"Йохан получи шест шева, а ние го лекувахме от началото на седмицата. Той обаче е готов да играе, така че съм сигурен, че Елмандер ще даде всичко от себе си в събота".

Под въпрос за мача с Вила обаче, е защитникът Пол Робинсън, който е с травма в глезена. Друг бранител - Гретар Стейсон ще може да играе, след като бе наказан за двубоя с Евертън.

В лазарета на тима с дългосрочни травми обаче остават Стюарт Холдън, Крис Башам, Гавин МакКан, Шон Дейвис и Джоуи О'Брайън.
весел е и неговият вид,

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 01 апр 2010 23:29

Левият бек на Манчестър Юнайтед Фабио Да Силва подписа нов договор с английския шампион и ще остане на стадион Олд Трафорд до лятото на 2014 година.

20-годишният бразилски бранител има 13 мача за английския гранд, след като подписа с червените дяволи, заедно със своя брат-близнак Рафаел, през месец юли 2008 година. Тогава двата бразилци станаха на 18 години.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви днес, че Фабио е „имал лош късмет с травмите, но ще се превърне в основен играч на Манчестър Юнайтед в близко бъдеще”.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 01 апр 2010 23:30

Мениджърът на Астън Вила Мартин О’Нийл отрече появилите се съобщения, че се е скарал със собственика на тима Ранди Лернер и възнамерява да напусне клуба в края на сезона.

„Никога не е имало и капка истина в това, че съм се скарал с Ранди Лернер. Още повече, той ми се обади по-рано тази седмица, за да види откъде идват тези истории. Той бе доста изненадан, но ми оказа подкрепа, така че се радвам, че чух това от него”, заяви О’Нийл.

„Доволен съм от инвестициите в клуба. Беше ми позволено да инвестирам 80 милиона паунда в играчи. Ако президентът реши да продава, а той няма такова намерение, то той може лесно да си върне парите, като продаде четирима или петима от тези играчи.”

„Глупост е да се говори, че искам да си тръгна сега. Има още много неща, за които да играем и смятаме да се справим. Ще преценим всичко в края на сезона. Ще седна с президента и ще видим накъде отиваме.”

„Ще има няколко решаващи фактора - феновете, президента, който ще има голямо участие, така че аз също ще бъда част от това, защото футболът е моя живот. Ще преценим всичко в края на сезона. Аз си имам договор и се надявам да продължа напред с клуба”, каза още треньорът на Стилиян Петров.

Попитан дали иска дългосрочен договор с тима, О’Нийл отговори: „Няма такова нещо, мениджър да иска дългосрочен договор.”

„Вероятно има само един мениджър, който може да каже това. Това е един човек, който е печелил десетки титли, европейски купи и който е базиран в Манчестър”, каза Мартин О’Нийл, визирайки сър Алекс Фъргюсън.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 02 апр 2010 11:41

Капитанът на Арсенал Сеск Фабрегас е бил със счупен крак, още преди началото на четвъртфинала в Шампионската лига срещу Барселона, твърди „Сън”. Според изданието, проблемът не е възникнал при нарушението срещу испанеца, когато Арсенал получи право да изпълни дузпа.

Мениджърът на „топчиите” Арсен Венгер реши да пусне Сеск в игра минути преди мача, след като лекарите също позволиха. Счупването, което бе установено след двубоя, се оказа точно на същото място на същия крак, както това, получено срещу Бирмингам. Тоталното съвпадение предизвика ред спекулации.

„В клуба има сериозни подозрения, че е имало счупване още преди да излезе на терена срещу Барселона,” казва източник от Арсенал. „Контузията е напълно идентична с тази от „Сейнт Андрю`с”. Но това не е доказателство все пак. Никой не знае как точно стоят нещата. Сеск не се чувстваше на 100% в мача, но не знаеше дали има счупване. Другото възможно обяснение е, че срещу Бирмингам е имало удар, а фаулът на Пуйол вече е счупил костта,” добавя информаторът.

Очаква се Арсен Венгер да вдигне на крака целия медицински щаб, за да открие кой е обявил Фабрегас за годен за игра. Мениджърът ще изиска всички ядрено-магнитни резонанси и рентгенови снимки.

Снощи Арсенал обяви, че 22-годишният Сеск няма да играе около шест седмици, заради счупване в дясната фибула. Контузиите в лагера на Арсенал се допълват с Андрей Аршавин, аут за около две-три седмици, както и Уилям Галас, който повече няма да играе този сезон.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 02 апр 2010 17:47

Капитанът на Астън Вила Стилиян Петров е убеден, че неговият тим ще продължи да прогресира през следващите сезони.

"Разполагаме с един талантлив млад отбор и можем да ставаме все по-силни и по-силни, а аз искам да бъда част от това", сподели Стилиян за официалния сайт на клуба от Бирмингам.

"За мен е голям чест да бъда капитан и това е нещо, с което наистина се гордея. Когато ти си капитан, имаш много повече отговорности, на терена и извън него. Това е нещо голямо, тъй като ти си лидер, а това също може да означава много натиск. Така се получава проблем, но аз обичам проблемите и не бягам от задълженията си", продължи 30-годишният Петров.

През месец май миналата година той подписа нов, четиригодишен контракт с Астън Вила, а малко след това получи капитанската лента в отбора.

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 02 апр 2010 17:47

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Дуайт Йорк изрази увереността си, че Димитър Бербатов ще успее да покаже големия си талант и да замести Уейн Рууни в предстоящите мачове на тима, първият, от които е в събота срещу Челси.

Двата отбора са разделени само от една точка и мачът се явява решителен в битката за титлата. В отсъствието на контузения Уейн Рууни, Бербатов ще трябва да заеме неговото място на върха на атаката и да докаже, че наистина струва похарчените над 30 милиона паунда през лятото на 2008-а.

Йорк, който има сериозни успехи с екипа на Юнайтед, подкрепи Бербатов и заяви, че той ще може да „изтрие всички съмнения” на критиците. „За да бъда честен, Бербатов бе в сянка заради формата на Уейн Рууни. Това е перфектният сценарий за него да покаже, какво наистина може и защо Юнайтед платиха всичките пари за него”, заяви Йорк.

„Сега има някой, който стоеше на пейката в големите мачове и умира от желание да замести Рууни. Той ще облизва устните си и ще потрива ръцете си за възможността да покаже на голямата сцена, какво може”.

„Бербатов ще знае, какво искат от него Сър Алекс Фъргюсън и неговите съотборници, а ние всички знаем, че той е способен да покаже, че с парите, дадени от Юнайтед, той заслужава да играе в големите мачове”.

„Нямам никакви притеснения за него, мисля, че той е изключителен талант. Виждали сме го да вкарва голове за България и Тотнъм и това е неговият момент да премахне всички съмнения, които хората имат за него”, допълни Йорк.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 02 апр 2010 18:05

Легендарният нападател на Манчестър Юнайтед Андрю Коул заяви, че Димитър Бербатов има всичко необходимо да замени подобаващо Уейн Рууни през следващите три седмици.

Коул заяви за клубната телевизия на Юнайтед: "Уейн е истински хит този сезон, но без него ние победихме Болтън с 4:0, а Бербатов бе човекът, който вкара два от головете. Аз смятам, че той игра изключително добре. Въпреки че Челси са съвсем различен тим, съботния мач може да бъде двубоят, в който Берба да покаже малко от своята магия, а хората да се обърнат и да кажат - Точно заради това платихме 30 милиона паунда за него. Аз съм сигурен, че той е човекът за Юнайтед".

Запитан дали Федерико Македа и Маме Бирам Диуф могат да заменят Рууни, легендарният голмайстор отговори: "Те са все още едни млади момчета, които се учат. Не смятам, че мениджърът ни си е представял, че ще се стигне до ситуация, в която ще трябва да разчита на тях постоянно".

Коул завърши с думите: "Разбира се, когато не можеш да разчиташ на нападатели като Рууни и Оуен, хората започват да се питат кой ще бележи голове. За мен лично, това е Димитър Бербатов!".
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - Свят”