Без име написа:Sisi 1914 написа:Време е да вземем първите си 3 т. на това Европейско!
Прогнозата ми е:
2:0, за Испания.
Нали беше за Франция ?
Фенската ориентация се променя с времето
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Без име написа:Sisi 1914 написа:Време е да вземем първите си 3 т. на това Европейско!
Прогнозата ми е:
Нали беше за Франция ?
ralka_levskarka написа:Без име написа:Sisi 1914 написа:Време е да вземем първите си 3 т. на това Европейско!
Прогнозата ми е:
Нали беше за Франция ?
Фенската ориентация се променя с времето
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
tatusindo написа:Sisi 1914 написа:Време е да вземем първите си 3 т. на това Европейско!
Прогнозата ми е:
Дано този път си по-точна в прогнозите
Прогнозата ми е:
Нали беше за Франция ?

Sisi 1914 написа:tatusindo написа:Sisi 1914 написа:Време е да вземем първите си 3 т. на това Европейско!
Прогнозата ми е:
Дано този път си по-точна в прогнозите
Доволен ли си, Ванка?
Madridist написа:От снощния мач срещу Ейре, най-голямо впечатление ми направи коментара на Кийт Андрюс :
"Те са най-добрият отбор, срещу който някога съм играл, няма никакво съмнение. През целия мач ние преследвахме сенки и не можехме да ги доближим. Вложихме много старание, но Испания е уникален тим", констатира Андрюс.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост