Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Real написа:kingofpop написа:
Буручага, Пасарела, Руджери, Ардилес стигат ли ти ?
А на теб стигат ли ти? 4 човека - за два отбора. (...айде, Пасарела ще го броим два пъти, а за '86 ще добавя и Валдано, нищо, че игра в Мадрид.... и се учудвам Руджери как ти се откъсна от сърцето, и той мина през Бернабеу.)
Значи Кемпес е имал до себе си Ози Ардилес и му е било леко, Марадона обра лаврите на несравнимия Буручага, а Меси трябва носи на гръб инвалиди-анонимници като Кун, Масче, Анхелито, Отаменди, Хайнце, Верон, Валтер Самуел ??? Клетници, които не играят в Сан Лоренцо и Уракан, ми в нек'ви евро-сбирщини ???
THE G.A.M.E написа:В интерес на истината, 2-те дузпи за които Меси говореше в полуфинала с Бразилия си бяха крещящи, а до колкото ми е известно едното положение не е гледано на ВАР-а, което е повече от скандално.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Tiberius написа:Попа според мен се старае да дразни абсолютно всички във форума. Иначе дали би писал подобни глупости.![]()
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
JimBeam написа:Аха, сега почнахме да вадим и какво е спчелил докато е имал все още мляко около устата.Много ниско падате и не се усещате.
Потребители, разглеждащи този форум: vasilnv и 4 госта