ЛЕ:Лацио - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Re: ЛЕ:Лацио - Лудогорец

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 21 фев 2014 01:39

Eminem написа:Браво на Лудогорец. Лацио са много зле. Цял мач една свястна атака нямаха, нито имаха идея какво да правят на терена. Заслужена победа на Лудогорец.

Тези тук, които обясняват как трябва да се подкрепя българския отбор, са лицемери, защото когато играе Левски, се счупват от молитви Левски да загуби и се скъсват да омаловажават победите му.

Не е вярно , всеки нормален запалянко подкрепя българските отбори . Винаги съм викал когато играе Левски ,ЦСКА , Локо Сф , Литекс , Берое и Локо Пд (май това са последните ни участници , извинявам се ако пропускам някой) а особено много подкрепях Ботев Пд миналото лято . Не сме толкова футболна нация като Англия , Испания ,Италия ,Германия за да подкрепяме чужди отбори когато играят срещу български такива .

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 фев 2014 01:42

Ивайло Лудогорец написа:Не е вярно , всеки нормален запалянко подкрепя българските отбори . Винаги съм викал когато играе Левски ,ЦСКА , Локо Сф , Литекс , Берое и Локо Пд (май това са последните ни участници , извинявам се ако пропускам някой) а особено много подкрепях Ботев Пд миналото лято . Не сме толкова футболна нация като Англия , Испания ,Италия ,Германия за да подкрепяме чужди отбори когато играят срещу български такива .

Кое не е вярно...нали виждам кои тук се обясняват в любов на българските отбори и много добре знам какво са писали през годините. Много им е къса паметта.
Аз твърдо бях за Лудогорец и се радвам на победата, надявам се да ги отстраните. Така че не правете изводи, че всички левскари сме в траур.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 21 фев 2014 01:49

Ивайло Лудогорец написа:
Eminem написа:Браво на Лудогорец. Лацио са много зле. Цял мач една свястна атака нямаха, нито имаха идея какво да правят на терена. Заслужена победа на Лудогорец.

Тези тук, които обясняват как трябва да се подкрепя българския отбор, са лицемери, защото когато играе Левски, се счупват от молитви Левски да загуби и се скъсват да омаловажават победите му.

Не е вярно , всеки нормален запалянко подкрепя българските отбори . Винаги съм викал когато играе Левски ,ЦСКА , Локо Сф , Литекс , Берое и Локо Пд (май това са последните ни участници , извинявам се ако пропускам някой) а особено много подкрепях Ботев Пд миналото лято . Не сме толкова футболна нация като Англия , Испания ,Италия ,Германия за да подкрепяме чужди отбори когато играят срещу български такива .

Честито на Лудогорец- страхотна игра.

Как да викам за левски или цска в Европа.Съдиите в България ритуално ни режат главите , когато играем срещу тях- Европа е наказанието им.Смеем се от сърце на подвизите им в Европа.През последната година се поправиха съдиите, значи след още четвърт век ще забравя за гаврата с моя ЛОКОМОТИВ и може да си променя отношението.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 фев 2014 01:49

Сините "орли" от Лацио са същите некадърници като побратимите им от покрайнините на София. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 21 фев 2014 01:51

Red Warrior написа:Сините "орли" от Лацио са същите некадърници като побратимите им от покрайнините на София. :mrgreen:
Преди мислех, че имаш някакъв акъл, но явно съм сбъркала. ;)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 фев 2014 01:54

Laetitia написа:
Red Warrior написа:Сините "орли" от Лацио са същите некадърници като побратимите им от покрайнините на София. :mrgreen:
Преди мислех, че имаш някакъв акъл, но явно съм сбъркала. ;)

Не съм от Стара Загора - извинявай. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 21 фев 2014 01:56

Много си умен,браво как се сети, поздрави :lol: :lol: :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 21 фев 2014 01:57

Нищо не каза, ама какво да правиш...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 фев 2014 02:02

Parmalat написа:

Аз Левски ги подкрепям в Европа.Дразни ме обаче надменността на левскарите преди всеки съперник и едва ли не щом сте Левски противника трябва да падне.Много пъти ви е изяло главата това отношение.

:lol: :lol: :lol: Повярвах ти.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 21 фев 2014 02:09

^Истина е.Държа против вас само в А група. :lol: Иначе дузпата на Светослав Дяков ми пропомни едно изпълнение на Франческо Тоти преди няколко години :arrow:

Франческо Тоти

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=J6LqnUlYgmw[/youtube]

Светослав Дяков

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gJNO235X3eY[/youtube]

Дяков вече набира популярност в мрежата :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”