ЛЕ:Лацио - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: ЛЕ:Лацио - Лудогорец

Мнениеот Черният козел » 21 фев 2014 01:03

Parmalat написа:
Черният козел написа:
Parmalat написа:
stanleys написа:Сега пичовете от Разград да не си мислят че вече са се класирали и да си свършат работата в реванша :!: А пък после ще мислят за Валенсия, която за мен е доста по-качествен отбор от Лацио в момента и освен това не подценява турнира.

Валенсия победи Барселона с 3-2 на Камп Ноу преди по-малко от месец.

Лично за мен, ако Лудогорец се класират предпочитам Валенсия.Динамо Киев са много крив отбор :twisted:

Че те Валенсия вече са се класирали.Биха 2-0 като гости Динамо.Иначе след победата на Лудогорец над Лацио вече коефициента на България е 5.375,а Лудогорец е направил вече 16.000 коефициент до момента през този сезон в Европа за себе си.

Не бързай,Динамо са крив отбор нищо чудно да отперат 1-3 криви са :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 фев 2014 01:04

Някой има ли още да сипва, че съм тука още 15 минути! Давайте, не се свенете!
И запомнете-30 минути след края на мача в София ще съм тук. Ако Лудогорец е победил-за да ги поздравя, както днес. Но ако Лацио е продължил... вие тук ли ще сте?
Съмнявам се, дребни душички. Но всеки има своите 15 минути слава, както беше казал един ********.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 21 фев 2014 01:04

С този коефициент Лудогорец и поставени в ШЛ могат да са ?
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 фев 2014 01:05

Честито на Лудогорец и всички българи, които са ги подкрепяли тази вечер, вярвам, че те не са никак малко. Играха като опитен и качествен европейски отбор, който не се огъна в трудните моменти. Дяков бе големият грешник, но отборът съумя да компенсира големите му пропуски в ключови ситуации днес. Безяк вкара страхотен гол, а Владо Стоянов имам чувството, че каквато и топка да отправят към него, щеще я хване. Страхотен успех за Лудогорец, приятно ми стана, че в заведението, в което гледах мача, всички се радваха на българския успех ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 21 фев 2014 01:07

Черният козел написа:
Parmalat написа:
Черният козел написа:
Parmalat написа:
stanleys написа:Сега пичовете от Разград да не си мислят че вече са се класирали и да си свършат работата в реванша :!: А пък после ще мислят за Валенсия, която за мен е доста по-качествен отбор от Лацио в момента и освен това не подценява турнира.

Лично за мен, ако Лудогорец се класират предпочитам Валенсия.Динамо Киев са много крив отбор :twisted:

Че те Валенсия вече са се класирали.Биха 2-0 като гости Динамо.Иначе след победата на Лудогорец над Лацио вече коефициента на България е 5.375,а Лудогорец е направил вече 16.000 коефициент до момента през този сезон в Европа за себе си.

В момента ги дават на запис по Ринг.бг - //Динамо -Валенсия//

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 21 фев 2014 01:07

Черният козел написа:
Parmalat написа:
Черният козел написа:
Parmalat написа:

За цял мач имаха едно чисто положение Динамо,а Рибка вратаря на украинците спаси 4 чисти преди да паднат двата гола в последните минути.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 21 фев 2014 01:08

Ивайло Лудогорец написа:Нека глупостите за слабата форма на Лацио , подценяването на мача и турнира , кризата и т.н. започнат ... СЕГА :

Браво на момчетата , горд съм дори да ни отстранят . Браво на всички . Браво и на Дяков въпреки ,че можеше да е 0:2 . Момчето е мъж и беше супер разочарован от себе си , но излезе пред камерата като капитан и си призна грешките . Прощавам му , обичам го и т.н. Победихме въпреки съдията който мразя от миналата година . И 2-те дузпи бяха спорни , за втория жълт картон съм пристрастен и можеби ми се искаше да го няма . Чист червен + 1 година затвор за играча на Лацио . Опитахме се някоя друга дузпа да изпросим , но не се получи .

Браво момчета , обичам ви и се гордея с вас . 8-)

Съдията свири перфект.След червения картон на Дяков,задължителна смяна с Ешпиньо.Просто си е рисков играч и можеше да се радваме и на 0-2 :roll:

Потребителски аватар
jonathan
Контакти:

Мнениеот jonathan » 21 фев 2014 01:09

sin4ec написа:Някой има ли още да сипва, че съм тука още 15 минути! Давайте, не се свенете!
И запомнете-30 минути след края на мача в София ще съм тук. Ако Лудогорец е победил-за да ги поздравя, както днес. Но ако Лацио е продължил... вие тук ли ще сте?
Съмнявам се, дребни душички. Но всеки има своите 15 минути слава, както беше казал един ********.

Дъщеринчец тогава в римски Бог ли ще се превъплатиш? Или може би в син ръкав на магйосник?Може ви със забито италянско знаме в.....ръката..Дребната душичка сте Вие дъщериченке
Пил,пью и буду пить!Ну очень живительное!

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 21 фев 2014 01:10

Parmalat написа:
Черният козел написа:
Parmalat написа:
Черният козел написа:
Parmalat написа:

За цял мач имаха едно чисто положение Динамо,а Рибка вратаря на украинците спаси 4 чисти преди да паднат двата гола в последните минути.

Точно затова са криви,гледай и втория мач,ще видиш.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 21 фев 2014 01:21

shotgun blues написа:С този коефициент Лудогорец и поставени в ШЛ могат да са ?

Другата година не,но по-другата най-вероятно да.Ето например Динамо Загреб беше поставен 2 поредни години в последния кръг.

Това са коефициентите му за последните пет години :arrow:

4.6000* 5.8250* 4.7500* 5.8750* 2.8750

Това направи Лудогорец този сезон в евротурнирите до момента :arrow:

14.0750

Ето и Бате Борисов в последните 5 години :arrow:

5.6750* 10.1750* 6.6250* 9.9000* 1.3500*

Направо ги отвя и двата Лудогорец.Ако всичко се развие благоприятно Лудогорец ще го видим в групите на Шампионската Лига до 2 години. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”