Примера дивисион vs Висшата Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Примера дивисион vs Висшата Лига

Мнениеот megan fox » 20 авг 2013 23:48

rhaegar написа:
megan fox написа:
rhaegar написа:И това сме го слушали вече :lol:

Факт, но и си е абсолютно вярно и няма как да го оспорите. ;)

Абе може, най-малкото че в днешно време хората са далеч по-информирани и имат по-широк поглед върху много неща-от футбол до вселената, ама карай. Не ми се пишат фермани.

Да и днес има в пъти по-голямо информационно затъмнение и манипулация на общественото мнение. Насажданията за това, което е красиво, кое е силно и тн са на всякъде и по всевъзможни въпроси... Е прост пример моделките на Виктория Сикрет. Да, наистина са красиви, но реално не са най-красивите на света, има доволно много жени, които са в пъти по-красиви, но нито сме ги чували, нито сме ги виждали, но понеже от всякъде ни обливат и ни насаждат как видите ли ангелите на ВС са еталон за красота и в един момент наистина се превръщат в такива... Спомни си жените на Рубенс (да, ония дебелани от картините), навремето те това е било еталона за красота, защото това е било насадено в главите на хората, а нима са били наистина красиви, разбира се, че не...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 авг 2013 23:51

Е ясно, ако 60% бяха посочили Примера за най-интересното първенство, за манипулации дума нямаше да стане, да не говорим за вярванията на хората от преди 3000 години.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 авг 2013 00:03

rhaegar написа:Е ясно, ако 60% бяха посочили Примера за най-интересното първенство, за манипулации дума нямаше да стане, да не говорим за вярванията на хората от преди 3000 години.

Всъщност тогава щях да го отдам на местен патриотизъм, защото както казах, за мен в момента Бундеслигата е номер 1.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 авг 2013 00:07

megan fox написа:
rhaegar написа:Е ясно, ако 60% бяха посочили Примера за най-интересното първенство, за манипулации дума нямаше да стане, да не говорим за вярванията на хората от преди 3000 години.

Всъщност тогава щях да го отдам на местен патриотизъм, защото както казах, за мен в момента Бундеслигата е номер 1.

За теб да, за 60% от читателите на вестник Марка явно не е :lol:

Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 авг 2013 00:08

rhaegar написа:
megan fox написа:

За теб да, за 60% от читателите на вестник Марка явно не е :lol:

Така е, и 60% от читателите на вестник Марка грешат! 8-) :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 авг 2013 00:09

Ама разбира се :lol: Друго не съм си и помислил :lol: :lol:

Изображение

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 21 авг 2013 00:46

rhaegar написа:Ама разбира се :lol: Друго не съм си и помислил :lol: :lol:

Мегъна е прав 8-)
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 21 авг 2013 08:02

megan fox написа:
Sardukar написа:Мегъна се развива....... аз си спомням, когато пишеше, че не знае кои са тея Германия и всички без Байрен ще отнесат 5-6 гола (поне) от Реал М и Барса :? :mrgreen:

Ти най-после се осмели да пишеш в темата, след като се върнах! Е смяташ ли да ми отговориш най-после?

нинджа, леко.... наплюх си екрана като ти прочетох поста :mrgreen: Какво си ме питал, че да е трябвало да се покривам?
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 21 авг 2013 12:40

Чудя се реално колко от гласувалите в тая анкета са испанци... Все пак в нея може да се гласува от цял свят...
Ами явно светът смята, че Висшата лига е по-доброто първенство.

Което само по себе си нищо не означава.Така че няма никаква гаранция, че мнението на мнозинството този път е вярно, по-скоро отново е грешно. Разбирам да бяха посочили Бундеслигата за номер 1(определено в момента е) ок, ама умрялата ВЛ... няма начин!

И ето, че точно АНГЛИЧАНИН се е заровил в нея и за неприятна изненада на всичките фенове на това смешно английско първенство цифрите доказват моята теза (ха, каква изненада )!!!

Мегън,значи когато откриваш,че твоето мнение кореспондира с това на един англичанин...всичко е точно и прозрачно,и разбира се веднага бързаш да "удариш в земята" феновете на "умрялата и смешна Висша лига"!,но...когато са публикувани официални данни от един от най-реномиранте медийни изтоници(в."Marca"),още повече че мнозинството е гласувало и то с резултат над 50%(в полза на Висшата лига)... това за теб(в качеството си на "експерт") е тотално грешно,плод на информационно затъмнение,дори манипулирано :)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 авг 2013 13:10

Smoothc, ето ти го кратко, точно и ясно: Аз винаги съм прав и моето мнение е най-вярно, дори, когато е грешно! Когато някой (без значение от националност) споделя моето мнение (като цитата, който си дал с близо две годишна давност), то и той е прав (към онзи момент), съответно някой, който не споделя моето мнение, без значение от къде е и колко хора са го подкрепили, то той/те грешат. :) Нещо неясно? 8-)

П.П. За един каталунец вестник "Марка" е всичко друго, но не и реномирано и обективно издание! Да ти напомням ли колко десетки лъжи са пускали от това издания по наш адрес?! Както меренгетата не гледат с добро око на "Мундо Депортиво", така ние не гледаме с добро око на "Марка". Това е все едно "Sun" да ти е основен източник на информация...
Последна промяна от megan fox на 21 авг 2013 13:17, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - Свят”