ЛЕ:Лацио - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: ЛЕ:Лацио - Лудогорец

Мнениеот Parmalat » 21 фев 2014 00:55

Изображение
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 21 фев 2014 00:56

Parmalat написа:
stanleys написа:Сега пичовете от Разград да не си мислят че вече са се класирали и да си свършат работата в реванша :!: А пък после ще мислят за Валенсия, която за мен е доста по-качествен отбор от Лацио в момента и освен това не подценява турнира.

Валенсия победи Барселона с 3-2 на Камп Ноу преди по-малко от месец.

Лично за мен, ако Лудогорец се класират предпочитам Валенсия.Динамо Киев са много крив отбор :twisted:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 21 фев 2014 00:58

Черният козел написа:
Parmalat написа:
stanleys написа:Сега пичовете от Разград да не си мислят че вече са се класирали и да си свършат работата в реванша :!: А пък после ще мислят за Валенсия, която за мен е доста по-качествен отбор от Лацио в момента и освен това не подценява турнира.

Лично за мен, ако Лудогорец се класират предпочитам Валенсия.Динамо Киев са много крив отбор :twisted:

Да, мисля че и ръководството на Лудогорец каза, че предпочита Валенсия. Нещо не могат да се справят добре срещу отбори, които влизат твърдо в единоборствата.
Последна промяна от love_hurtz на 21 фев 2014 00:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
jonathan
Контакти:

Мнениеот jonathan » 21 фев 2014 00:59

sin4ec написа:Аз съм от 16 годишен фен на Лацио и не мога да си прекърша сърцето. Имам фанелки, шалове, знаме, бил съм на дербито с Рома... За тях съм. Какво общо има това с българщината? Не съм и лицемер като огромна част тук, дето сега пишат дитирамби за Лц, а са изсипвали и ще изсипват тонове помия за тях. Подкрепям отбора, който ми е на сърцето. Това забранено ли е? Не се крия като други, поздравявам разградчани за заслужената победа, гледам напред и това е. Юнаците, дето ми сипват в момента, при лош за тях изход другата седмица ще се скрият като мръсни плухове, каквито всъщност са си.
Единственият отбор, който бих подкрепял срещу Лацио, е Левски. Това е положението. Аз десетилетна любов заради псевдопатриотизъм няма да захвърля. Дори и да отпадне, Лацио си остава отбор на сърцето ми. Който иска да съди, който иска да плюе. Аз съм Синчец и Синьо сърце и стоя зад думите си!
pp Още веднаж-честито на лудогорци! Ако не играехте срещу Лацио, щях да съм за вас. Нищо лично!

Ще ме извинявате много ,господин дъщеринчец,но вашето сърце е предателско,може би и във вашата кръв тече всичко друго ,но не и българска кръв...както и да е искрено се радвам за Лудогорец и съм им се радвал(истински) във всеки един техен евро мач.Нека Лудогорието да продължи да ни радва и за напред,както ВСИЧКИ други български отбори които излизат на европейска сцена
Пил,пью и буду пить!Ну очень живительное!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 21 фев 2014 00:59

sin4ec написа:Аз съм от 16 годишен фен на Лацио и не мога да си прекърша сърцето. Имам фанелки, шалове, знаме, бил съм на дербито с Рома... За тях съм. Какво общо има това с българщината? Не съм и лицемер като огромна част тук, дето сега пишат дитирамби за Лц, а са изсипвали и ще изсипват тонове помия за тях. Подкрепям отбора, който ми е на сърцето. Това забранено ли е? Не се крия като други, поздравявам разградчани за заслужената победа, гледам напред и това е. Юнаците, дето ми сипват в момента, при лош за тях изход другата седмица ще се скрият като мръсни плухове, каквито всъщност са си.
Единственият отбор, който бих подкрепял срещу Лацио, е Левски. Това е положението. Аз десетилетна любов заради псевдопатриотизъм няма да захвърля. Дори и да отпадне, Лацио си остава отбор на сърцето ми. Който иска да съди, който иска да плюе. Аз съм Синчец и Синьо сърце и стоя зад думите си!
pp Още веднаж-честито на лудогорци! Ако не играехте срещу Лацио, щях да съм за вас. Нищо лично!

На любимия ти отбор Луноходец е... майката приятелю. Ако Лацио си тръгнат с по-малко от два гола в София трябва да черпиш.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 21 фев 2014 00:59

Черният козел написа:
Parmalat написа:

Абеееее според мен Лацио е последния, който тази година отпада от Лудогорец.
Знам, че този отбор непрекъснато ни изненадва, но всяка приказка има край.. ако не приказката, то съответната глава.
Много направиха тази година, но и тези хора имат предел.. не бива да им се сърдим даже при отпадане от Лацио, камо ли па от Валенсия, като за български отбор с български финанси - екстра са досега.

Сега въпроса е дали по-добрия национален коефициент ще бъде оползотворен от българските представители догодина.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 21 фев 2014 01:00

Черният козел написа:
Parmalat написа:

Че те Валенсия вече са се класирали.Биха 2-0 като гости Динамо.Иначе след победата на Лудогорец над Лацио вече коефициента на България е 5.375,а Лудогорец е направил вече 16.000 коефициент до момента през този сезон в Европа за себе си.
[center]R.I.P[/center]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 21 фев 2014 01:02

Betchualeng Arnaikem написа:
Laetitia написа:Аз съм левскарка, но се радвам на успеха на Лудогорец.
Иска ми се моят отбор да е на тяхно място, но не е, а причините за това се крият в безумното управление на клуба ни.
Браво на лудогорци и срам за всякакви тъпанари и магистралки, които от злоба са склонни да заплюят дори българското знаме.

А ние 1 път бяхме на тяхното място, че и по напред.. просто това не беше използвано от гениалния собственик на отбора.
Много добре знам къде сме били, но колкото и да е неприятен Киро, е в пъти по-находчив и интелигентен от нашия мустакат Ганьо...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 21 фев 2014 01:03

106 Portugal Vitória Guimarães 17.193
106 Portugal Nacional 17.193
108 Bulgaria PFC Ludogorets Razgrad 17.075
108 Moldova Sheriff Tiraspol 17.075
110 Germany FSV Mainz 05 16.985
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 21 фев 2014 01:03

Нека глупостите за слабата форма на Лацио , подценяването на мача и турнира , кризата и т.н. започнат ... СЕГА :

Браво на момчетата , горд съм дори да ни отстранят . Браво на всички . Браво и на Дяков въпреки ,че можеше да е 0:2 . Момчето е мъж и беше супер разочарован от себе си , но излезе пред камерата като капитан и си призна грешките . Прощавам му , обичам го и т.н. Победихме въпреки съдията който мразя от миналата година . И 2-те дузпи бяха спорни , за втория жълт картон съм пристрастен и можеби ми се искаше да го няма . Чист червен + 1 година затвор за играча на Лацио . Опитахме се някоя друга дузпа да изпросим , но не се получи .

Браво момчета , обичам ви и се гордея с вас . 8-)

Върни се в “Футбол - Свят”