АНГЛИЙСКИ ФУТБОЛ-мачове,коментари,анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Re: АНГЛИЙСКИ ФУТБОЛ-мачове,коментари,анализи

Мнениеот ZinedineZidane » 21 мар 2010 22:41

За този сезон няма как да е полезен! Те казват месец, за да играе, т.е. края на април, а докато влезе във форма - сезонът свършил! Поне ще играе на световното!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 21 мар 2010 22:50

ZinedineZidane написа:За този сезон няма как да е полезен! Те казват месец, за да играе, т.е. края на април, а докато влезе във форма - сезонът свършил! Поне ще играе на световното!
Това имах предвид,даже не знам в каква форма ще е и за СП 8-)

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 22 мар 2010 21:56

Арсенал обжалва червения картон на Вермаален

От ръководството на Арсенал ще обжалват червения картон на Томас Вермаален, получен по време на двубоя с Уест Хем в събота.

Вермаален бе изгонен, след като извърши нарушение в наказателното поле срещу Гилермо Франко в края на първото полувреме. Според „артилеристите” обаче, главният рефер Мартин Аткинсън е сбъркал в решението си.

Говорител на Футболната Асоциация коментира: „Във ФА се получи жалба от футболиста на Арсенал Томас Вермаален срещу погрешно изгонване.”

Регулаторната комисия ще изслуша жалбата във вторник на 23 март.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 22 мар 2010 22:36

Звездата на Барселона Тиери Анри призна, че не спира да мисли за мача с Арсенал в Шампионската лига следващата седмица и със сигурност не би се радвал ако каталунците отбележат.

Анри ще се изправи за пръв път срещу бившия си тим, откакто се присъедини към Барселона през 2007 година. Първият мач между двата отбора от четвъртфиналите на Шампионската лига е на 31 март.

"Не казвам, че няма да дам всичко от себе си, все пак съм професионалист. Но просто не искам да играя срещу Арсенал. Ще е много странно за мен да изляза на терена в Лондон с фланелка на противниковия отбор, макар стадиона да вече да е "Емирейтс", а не "Хайбъри", каза френският национал.

Попитан би ли празнувал свой гол срещу лондончани, той отговори: "Забравете. Не. Не искам да играя срещу Арсенал, просто е. Връзката, която имам с феновете на Арсенал е специална, никъде другаде не бих успял да създам подобна. Защото не мисля, че ще играя за друг тим толкова дълго. Осем години - не мисля, че ще играя осем години за друг отбор, вече съм на години".
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 22 мар 2010 23:17

Бижутера написа:Звездата на Барселона Тиери Анри призна, че не спира да мисли за мача с Арсенал в Шампионската лига следващата седмица и със сигурност не би се радвал ако каталунците отбележат.

Анри ще се изправи за пръв път срещу бившия си тим, откакто се присъедини към Барселона през 2007 година. Първият мач между двата отбора от четвъртфиналите на Шампионската лига е на 31 март.

"Не казвам, че няма да дам всичко от себе си, все пак съм професионалист. Но просто не искам да играя срещу Арсенал. Ще е много странно за мен да изляза на терена в Лондон с фланелка на противниковия отбор, макар стадиона да вече да е "Емирейтс", а не "Хайбъри", каза френският национал.

Попитан би ли празнувал свой гол срещу лондончани, той отговори: "Забравете. Не. Не искам да играя срещу Арсенал, просто е. Връзката, която имам с феновете на Арсенал е специална, никъде другаде не бих успял да създам подобна. Защото не мисля, че ще играя за друг тим толкова дълго. Осем години - не мисля, че ще играя осем години за друг отбор, вече съм на години".

Хенри е гламур, ако беше останал щеше да се нареди до легендите във Висшата лига и да заслужи уважение от повечето фенове на футбола, подобно на Тоти, Дел Пиеро, Гигс и т.н. Вярно, че спечели доста с Барса, но някак се разми сред всички звезди там.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 22 мар 2010 23:37

Плеймекърът на Евертън Микел Артета заяви, че вярва, че Евертън може да си осигури място в европейските турнири ако спечели шест от останалите си осем мача.

Играчите на Дейвид Мойс запазиха шансове за място в Европа след победа с 2:0 над Болтън на "Гудисън Парк" в събота, а Артета отбеляза чудесен гол от пряк свободен удар.

Победата бе седма поред за Евертън като домакин във Висшата лига и ги изкачи на осмо място в класирането, но Артета е сигурен, че няма място отпускане.

"Карамелите" все още наваксват ужасяващото си начало на сезона, когато имаха 4 победи в първите 18 мача.

"Не може постоянно да се представяш добре и да правиш всичко перфектно - нуждаехме се от победа и я постигнахме. Според мен имаме нужда от още шест победи в оставащите осем мача, за да се класираме за европейските турнири. Няма да е лесно, но ние горим от желание да се включим в борбата", каза испанецът.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 22 мар 2010 23:53

Аржентинецът Хавиер Масчерано и испанският вратар Хосе Рейна се очаква да подновят договорите си с Ливърпул през следващите няколко седмици.

Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес потвърди тези новини, като заяви, че с Рейна всичко е договорено, докато с Масчерано все още трябва да бъдат уточнени дребни детайли.

„Много сме близо до това двамата футболисти да подновят договорите си с клуба”, сподели испанският мениджър на мърсисайдци.

„За отбора е много важно да задържим двамата футболисти. Всеки запалянко знае, че това са много важни играчи за Ливърпул”, добави Рафа.

„Масчерано има невероятен характер. Той е футболист, който всеки отбор и мой колега би искал да има”, каза още Бенитес.

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 23 мар 2010 14:52

Майкъл Оуен иска да продължи договора си с Манчестър Юнайтед до 2012 година, информират медиите в Англия.

30-годишният нападател, подписа с „червените дяволи” миналото лято за две години. Той обаче се контузи във финала за Карлинг Къп. Оуен ще пропусне мачовете до края на сезона, както и предстоящото Световно първенство.

Бившият ас на Реал Мадрид и Ливърпул сподели: „Единственото, за което мисля в момента, е следващия сезон. Остава ми още една година от контракта с Юнайтед, като има опция за продължение с още 12 месеца. Прекарах отлично на „Олд Трафорд” и нямам търпение отново да се завърна в игра.”

„Оперираха ме преди две седмици. Сега трябва да ходя с патерици шест седмици. В този период не мога да правя абсолютно нищо. Така че, категорично съм аут до края на сезона”, добави Майкъл Оуен, цитиран от „Manchester Evening News”.

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 23 мар 2010 18:53

Awesome написа:Арсенал обжалва червения картон на Вермаален

От ръководството на Арсенал ще обжалват червения картон на Томас Вермаален, получен по време на двубоя с Уест Хем в събота.

Вермаален бе изгонен, след като извърши нарушение в наказателното поле срещу Гилермо Франко в края на първото полувреме. Според „артилеристите” обаче, главният рефер Мартин Аткинсън е сбъркал в решението си.

Говорител на Футболната Асоциация коментира: „Във ФА се получи жалба от футболиста на Арсенал Томас Вермаален срещу погрешно изгонване.”

Регулаторната комисия ще изслуша жалбата във вторник на 23 март.

Английската футболна асоциация - ФА, отхвърли жалбата на Арсенал срещу наказанието на Томас Вермаелен.

Белгийският защитник бе изгонен с директен червен картон при победата с 2:0 над Уест Хем през уикенда. В края на първото полувреме той предизвика дузпа, заради което бе изгонен. Ситуацията обаче бе изключително спорна и можеше сериозно да се спори дали изобщо има нарушение.

Затова от Арсенал решиха, че имат основания да обжалват наказанието му. Арсен Венгер има сериозни проблеми в защита, тъй като Уилям Галас все още е контузен.

От ФА обаче отхвърлиха жалбата.

"На днешното изслушване на комисията, жалбата за неправилно изгонване на защитника на Арсенал Томас Вемаелен бе отхвърлена", се казва в официално изявление на ФА.

"Сега той ще изтърпи наказанието си от един мач с незабавен ефект". (Арсенал ще гостуват на Бирмингам)
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 23 мар 2010 20:14

Травмата на Уейн Рууни в коляното не се подобрява, а точно обратното – става по-зле, само 80 дни преди Световното първенство в ЮАР. Английските медии са в шок от проблемите на нападателя на Манчестър Юнайтед, който е основен коз и в селекцията на Фабио Капело.

Вече продължително време асът на Юнайтед има възпалени връзки, като това не го спира да играе, но предизвика много болки след мачове, а коляното му оттича сериозно след всяко участие за „червените дяволи”.

24-годишният Рууни напусна „Олд Трафърд” накуцвайки лошо, цели четири часа след неделното дерби с Ливърпул. Той отбеляза своя гол №33 този сезон за успеха с 2:1.

Лекарите непрекъснато следят състоянието му, и тази седмица нападателят ще пропусне всички тежки тренировки на отбора.

Първоначално проблемът се появи преди финала за Карлинг Къп, и тогава Рууни остана резерва. Само 30 минути след началото на мача обаче се наложи той да влезе в игра, заради контузия на Майкъл Оуен, а няколко дни по-късно Рууни игра и за Англия на тежкия терен на „Уембли”.

Юнайтед от своя страна също не може да си позволи да даде повече почивка на звездата си, седем мача преди края на сезона в битката за титлата, което допълнително тревожи Англия и Фабио Капело.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - Свят”