Летен трансферен прозорец 2022

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Capitana_Puyol

Re: Летен трансферен прозорец 2022

Мнениеот Capitana_Puyol » 02 юли 2022 00:08

Бъркаш се с някой друг. Не е бил в нито една от детско-юношеските формации на Барселона. Мен ме е яд навремето за Тейо и Куенка, които показваха добър потенциал даже Пеп ги беше пуснал да играят в едно Ел Класико, но не се получиха нещата при тях. Нещо като Хесе Родригес при вас преди няколко сезона.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 юли 2022 00:21

Явно съм го объркал с този Рафиня.

Изображение

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 02 юли 2022 00:39

Да, братът на Тиаго Алкантара, който все пак направи кариера - Барса, Байерн и Ливърпул..., докато Рафата Алкантара след Барса отиде в Селта и сега Сосиедад. В промеждутъците не особено успешни престои в Интер и ПСЖ.

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 02 юли 2022 04:01

insaneboy1 написа:
RMCF написа:
insaneboy1 написа:
Capitana_Puyol написа:Бубо, кво стана бе мушмул, май може да надцакваме Челси за трансфери.

Сега ще смени плочата като го вземем и ще каже, че Рафиня не е достатъчно добър.

Е то и вие ще го изкарате, че не е средно ниво футболист. Не съм го гледал, но се съмнявам футболист, който на 26 години все още цъка в Лийдс да е нещо кой знае какво.

Ще го съдим като почне, Салах цъкаше в Рома на същите години. Робъртсън го взеха от изпадналия Хъл Сити. Гризман цъкаше в Атлетико и пак беше провал.

Не знам. Трябва да сте луди да дадете 60+ милиона за офанзивен футболист с 11 гола през сезона, 4 от които вкарани от дузпа.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 02 юли 2022 13:04

RMCF написа:
insaneboy1 написа:
RMCF написа:
insaneboy1 написа:
Capitana_Puyol написа:Бубо, кво стана бе мушмул, май може да надцакваме Челси за трансфери.

Сега ще смени плочата като го вземем и ще каже, че Рафиня не е достатъчно добър.

Е то и вие ще го изкарате, че не е средно ниво футболист. Не съм го гледал, но се съмнявам футболист, който на 26 години все още цъка в Лийдс да е нещо кой знае какво.

Ще го съдим като почне, Салах цъкаше в Рома на същите години. Робъртсън го взеха от изпадналия Хъл Сити. Гризман цъкаше в Атлетико и пак беше провал.

Не знам. Трябва да сте луди да дадете 60+ милиона за офанзивен футболист с 11 гола през сезона, 4 от които вкарани от дузпа.

Дембеле има 1 гол за цял сезон и играе за Барселона :D, всеки ще е надграждане над този мангал.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 02 юли 2022 15:38

Лийдс имаха ужасен втори сезон в елита след завръщането си и най-хубавото от него е, че успяха да оцелеят. Нормално е футболистите им да нямат особено бляскави статистики. Рафиня преди време го свързваха и с Ливърпул, но в един мач срещу нас беше направо скандален - мисля, че беше миналата есен на Еланд Роуд. Всяко второ отиграване му беше грешно, а те като цяло не бяха много... Беше си като призрак на терена, но в други мачове на Лийдс съм го виждал да прави хубави неща. Сега, дали ще вдигне нивото на Барса или не, само времето ще покаже, но на мен ми се искаше тези 60 млн. да ги извадят за едно друго бразилче от ВЛ - онова мазното Ричарлисон, на което още кой знае колко време ще му търпя противната мутра.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 02 юли 2022 19:36

RMCF написа:
insaneboy1 написа:
RMCF написа:
insaneboy1 написа:

Ами щом Джак Грийлиш може да струва 100млн. паунда (117млн.евро) кво са 60 милиона за Рафиня, който е и бразилски национал вече.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 02 юли 2022 20:32

Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo’s agent, has already met the owner of Chelsea about the Portuguese forward!

Bayern Munich and Napoli were also made aware of Cristiano’s desire to leave.

(Source: @TheAthleticUK)

Cristiano Ronaldo wants to play Champions League football and challenge for top honours in the final stages of his career.

He feels he needs to leave Man United to achieve this.

(Source: @David_Ornstein)

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 04 юли 2022 09:03

1914.1902 написа:Cristiano Ronaldo wants to play Champions League football and challenge for top honours in the final stages of his career.

тоя си има всичко а излезе най меркантилния евър
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Върни се в “Футбол - Свят”