Меси като приключи с футбола в България ще има рязане на вени от сектантите му.
Приличат ми на путинофилите, които превъзнасят Русия заради ПОтин.
Всъщност сектантите на Меси са и сектанти на Пепо.
Копа Америка 2019 (Бразилия)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Копа Америка 2019 (Бразилия)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Голям женчо е станал Меси, егати хленченето. Явно бая му се е насъбрало от провалите. Щом и шефа на аржентинската федерация го подкрепя, тия от КОНМЕБОЛ направо да вадят брадвата и Аржентина 2г. да рита за здраве. Може пък и да вържат отбор. 
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
metodito написа:Е, за там не знам (противопоставянето Реал - Барса). Аз съм си фен на Милан.Иначе, от Меси и Роналдо, не знам... И единия и другия са големи футболисти. Отстрани ми изглежда така сякаш при Меси е основно талант, а при Кристиано - много работа, зверски много работа. Симпатични са ми и двамата, а онова клипче в едно хотелско фоайе, не знам дали беше нагласено - там с лапето на Кристиано и Меси, но много ме спечели португалеца оттогава.
Меси също влага много работа. Роналдо също е талант. Не може да си такъв атлет като него и да нямаш генетични заложби да станеш такова животно.
- metodito
- Контакти:
Alexx написа:metodito написа:Е, за там не знам (противопоставянето Реал - Барса). Аз съм си фен на Милан.Иначе, от Меси и Роналдо, не знам... И единия и другия са големи футболисти. Отстрани ми изглежда така сякаш при Меси е основно талант, а при Кристиано - много работа, зверски много работа. Симпатични са ми и двамата, а онова клипче в едно хотелско фоайе, не знам дали беше нагласено - там с лапето на Кристиано и Меси, но много ме спечели португалеца оттогава.
Меси също влага много работа. Роналдо също е талант. Не може да си такъв атлет като него и да нямаш генетични заложби да станеш такова животно.
Имах предвид, че отстрани изглежда така сякаш Лео прави нещата с някаква лекота, докато Роналдо се поти яко във фитнеса и влага много труд, за да поддържа тази си форма. Което е похвално. Той държи тази си форма години наред.
Има опасност Меси да бъде наказан за 2 години заради думите си срещу федерацията. Ще е голяма ирония ако го накажат и догодина Аржентина като един от домакините да вземе да спечели турнира и Меси пак да остане без титла там.

JimBeam написа:[rimg]https://pbs.twimg.com/media/D-35LsUWwAElpVw.jpg[/rimg]
Добра карикатура, но Меси доста години преди тази Копа развенча мита за "доброто, хрисимо момче".
Real написа:kingofpop написа:
съвсем едно е да стигнеш до 1 голям финал, а друго е да стигнеш до 3 не мислиш ли или се правиш на ударен
Оосвен това знаем, че Световното е много по-важно от Европейско/Копа Америка, предполагам сам знаеш кой от двамата е играл финал на Световно.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не мо'а се сдържа... Абе... ти не разправяше ли какъв лузър е Клопо, щото стигал финали и ги губел и нямало значение кой е на финал, само кой печели? Или ако стигнеш три, вече е друго? Ма той и Клоп стигна 3. Даже спечели единия. Не мислиш ли, или се правиш на ударен?![]()
Колкото до Световно/Европейско. Тия двамката с какви отбори стигнаха до тия финали? Сравняваш мижавата Португалия с Аржентина, която (без Меси) не само е стигала финал на Световно, ми и го е печелила. Два пъти. Нищо че Кемпес и Марадона не бяха богове. Мислиш ли? Или си ударен?
Наистина не разбирам... В самата Каталуня не се срещат ТОЛКОВА комплексирани фенове на Барса. Какво ни има, бе, хора ??? Ген ли нещо, или интеуекта на Стойков е заразен?
П.П. Честито на Бразилия. Видя се, че имат отбор и като го няма лекето - могат и да печелят.![]()
(...Алисон с още един трофей... Меси да не се е притеснил за мястото в тройката за ЗТ?)
Къде изобщо тръгна да намесваш Кемпес и Диего, кво общо имат те със спора ако ми обясниш ше те призная
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- Drunken_Master
- Контакти:
Стоичков
Тоя, дето пише глупости за "Стойков", да вземе, да се самозастреля, че да не идвам аз...
Няколко футболисти имаме световно признати, дайте да ги оплюем...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Re: Стоичков
Drunken_Master написа:Тоя, дето пише глупости за "Стойков", да вземе, да се самозастреля, че да не идвам аз...
Не се "коси" просто някой феновИ тук и в Мадрид прословутият "Стойков"( най-добрият футболист който сме имали) им бърка дълбоко в отверсията, и просто избиват комплекси.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
kingofpop написа:1914.1902 написа:''Виж обаче феновете на Барса няма да кажат колко е добър Роналдо и какво е донесъл за клубовете си'' - това написа Пацето днес
....... и малко по-късно то се потвърди .
и с какво по-точно Роналдо е допринесъл повече от Меси за отборите си![]()
Меси изведе Аржентина до финал на световно и 2 финала на Копа Америка. Вярно, загуби ги и трите, но лично за мен една европейска купа не е по-престижна от финал на световно + 2 финала на Копа Америка
За теб е ясно.
Ти си с лимитирВан орган в главата.
Извинен си.