Btovfan80 написа:Sardukar написа:
Ха, ха, ама ти сериозно ли? Цитирай ми парите, похарчени от Юнайтед от 1986 до 1999 и тези похарчени от Ливърпул, и успехите на двата клуба през този период! Също така погледни и успехите на САФ с Абърдийн, та чак тогава ми говори за червендалестия безработник! Намерил решението да спре Меси?

В колко двубоя го прецени това? Аз знам какво се опитва червенобузко - да привлече вниманието върху себе си, защото потъна в забвение, но да не го прави, като използва името на един от най-можещите треньори за всички времена!
Почвам леко да се дразня. Искам да цитираш, къде съм коментирал мениджърските качества на САФ ???? Не мисля, че си олигофрен и очевидно можеш да четеш! Не виждам да съм коментирал качествата и успехите на САФ , а какво смятам, че е имал предвид Бенитес + не е редно да ги сравняваме финансово, защото имат различен старт! Освен, ако не мислиш, че цената от малко над 1 милион паунда за Кантона е съпоставим със сегашните цени? Повярвай ми, ако исках да се заяждам или да подкрепям Бенитес щях да го направа, но просто изказах моето мнение (което не претендира за нищо друго освен фактологично обосновано!) Ще ти дам пример: Бенитес има едно нещо, което САФ няма: две купи в Европа в два поредни сезона!Така доволен ли си? Писна ми да има само заяждания във форума! САФ има много успехи и АЗ не съм ги поставил под съмнение ! Казах, че не ми е харесало негово изказване , но не съм тръгнал да го псувам по разни форуми! Всеки си има мнението и в днешни дни може да го изкаже(е има и цензура, но да не навлизаме в сферата на конспиративното)!
ПП Аз залагам, че Бенитес иска да иде в Ман Сити и скоро ще е там! Тогава няма да има оправдания с парите и ще стане интересно!