Кошмарно наказание за Рууни-пропуска всички мачове в групите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Re: Кошмарно наказание за Рууни-пропуска всички мачове в групите

Мнениеот Тони Шумахер » 13 окт 2011 21:47

BadBoy написа:Alexx, би ли ми припомнил кога е последният успех на национално ниво на европейската и световна сцена на Англия?

Мдааааааа , 1966г. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 13 окт 2011 21:49

Проблемът на Англия е в колектива, а не в качеството на играчите. Каквото и да си говорим - Англия не отстъпва на нито един отбор по качества на футболистите, просто не могат да се гледат, напрежението е огромно, таблоидите постоянно се тикат, където не им е работата и т.н... В клубните отбори си личи - това за чуждестранните съотборници са глупости.

Двойката Лампард - Джерард е показателна за думите ми.
И да, по всяка вероятност Англия ще стигне максимум до 1/4 финал.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 окт 2011 21:51

Три мача са напълно заслужени и ще е нечестно, ако го намалят само защото е Рууни. Пък ако минат групите и има шанс да играе-здраве.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 13 окт 2011 21:51

.
Ти пишеш за Бекъм и аз ти отговарям за него. За какви нарушения ми говориш сега. Остави го Рууни настрана ;)[/quote]
Мача с Аржентина момко червен картон и загуба -1998г-Мача с Португалия червен картон за БЕКЪМЧО и пак загуба ЧЕТИ ПОВЕЧЕ!!

Потребителски аватар
chelseaboy
Контакти:

Мнениеот chelseaboy » 13 окт 2011 21:52

Къв ли трябва да си да кажеш на футболисти като Джерард , Лампард, Рио и Тери посредствени :)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 13 окт 2011 21:53

Viktor4o_Rs написа:Alexx, не се излагай пич, няма по-големи некадърници и надценени примадони от англичаните ;) Разбирам че си им фен, ама това си е истината, на всеки голям форум Англия яде бой :lol: :lol: :lol: Тези футболисти, които си изброил, са добри само в клубовете си, където играят със страшно класни чужденци, за Англия са пълна нула.

Добре пак питам Джерард некдърен ли е ? Лампард ? Руни ? Рио ? Тери ? Коул ?

Еми айде да видим твоите възлюбени германци в пъренство с 20 отбора и 38 мача плюс два турнира за купа плюс това, че повечето отбори от това първенство достигат до последните фази в ШЛ дали след такъв маратон ще могат да ходят през лятото,а не просто да играят футбол ! ? ! Други си е 18 отбори, една купа, рано отпадане от ЕКТ, игране на футбол на нисък интензитет и поритване за кеф през целия сезон за да пазим форма ! ? !

Иначе не съм фен на Англия ,а на Юнайтед !

niki87 написа:
Alexx написа:
Я кажи кои са некадърници ? Джерард и Лампард които на сезон вкарват по 20 гола въпреки, че са халфове ? Руни който е един от най-добрите нападатели ? Ашли Кой най-добрия ляв бек ? Рио и Тери които са едни от най-постоянните защитници в последните 10 години или един от най-прогресиращите вратари - Харт ?

Това са посредствени футболисти на фона на германските,испанските и холандските им колеги. И това личи на всеки един голям форум. Единственото,което не им липсва,е самочувствие,което е без никакво покритие.

Само не разбрах кое е посредственото на тези играчи които съм изброил след като футболисти от тези страни които си изброил като холандци,германци и испанци казват, че са добри и им се възхищават ? Аз лично не знам по-добър холандски защитник от Рио,Тери и Ашли Коул както и германски ?

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 окт 2011 21:56

Рууни наистина постъпи доста необмислено,не знам дали действаше импулсивно или пък двамата с Джудович са имали "закачка" по време на мача и Рууни просто решил,че е настъпил момента да го "свали на земята"...само можем да гадаем.Но най-лошото от цялата ситуация е,че това не му се случва за първи път!,и ако преди сме могли да го отдадем на буйния му нрав или пък,че на това,че е млад и неопитен,сега просто няма как това да се случи! Рууни просто трябва да бъде по-уравновесен,да се въздържа от подобни изпълнения и в крайна сметка, ако не може самия той,да се справи със своя характер и навици на терена,със сигурност трябва да се обърне към спортните психолози,които със сигурност биха му помогнали,да игнорира или в най-лошия случай да тушира до известна степен този определено "вреден" за него самия нрав ,и който освен че влияе негативно върху него в последствие,въздейства негативно и върху целия отбор!
Относно наказанието считам,че е леко пресилено в смисъл два мача ми се струват напълно адекватни с цялата ситуация-все пак Рууни не е протестирал,дори ако сте забелязали понечи да се извини,на Джудович,но все пак фактите са си факти,решението е взето вече,и да го мислим и да се чудим как е,що е..просто няма смисъл.Рууни все пак има право да обжалва,наистина е възможно да се намали до 2 мача,но малко вероятно според мен...ще видим какво ще се случи!...но каквото и да се случи,извода е:Рууни трябва да се замисли доста сериозно върху поведението си и особено върху негативните последствия евентуално за неговият отбор,за тежката ситуацията в която чрез една глупава постъпка,той постява своя отбор,било Англия или Манчестър Юнайтед!
Последна промяна от smoothc на 13 окт 2011 21:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 окт 2011 21:56

Frankie Lampard написа:Проблемът на Англия е в колектива, а не в качеството на играчите. Каквото и да си говорим - Англия не отстъпва на нито един отбор по качества на футболистите, просто не могат да се гледат, напрежението е огромно, таблоидите постоянно се тикат, където не им е работата и т.н... В клубните отбори си личи - това за чуждестранните съотборници са глупости.

Двойката Лампард - Джерард е показателна за думите ми.
И да, по всяка вероятност Англия ще стигне максимум до 1/4 финал.

Не съм съгласен ;) Нима италианската, испанската и немската преса да не се ровят ? Всичко си е до класа, просто Англия никога не е била футболна сила, още от едно време са си били загубеняци и са отпадали срамно. Без чужденците и съмнителните пари на разни руски и арабски личности английският клубен футбол ще отиде на 5-6-то място в Европа ;)
Двойката Лампард и Джерард има същите успехи с националния си тим като двойката Стилян Петров - Гаджев :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 13 окт 2011 21:57

drakon написа:.
Ти пишеш за Бекъм и аз ти отговарям за него. За какви нарушения ми говориш сега. Остави го Рууни настрана ;)

Мача с Аржентина момко червен картон и загуба -1998г-Мача с Португалия червен картон за БЕКЪМЧО и пак загуба ЧЕТИ ПОВЕЧЕ!![/quote]
На СП 2002 с негов гол бият Аржентина , на СП 2006 с негов гол отсраняват Еквадор на 1/8 финала , след гол в 93 мин. от пряк свободен срещу Гърция класира Англия на СП 2002. Все нещо е направил за националния отбор ми се струва. А за футболните му качества няма смисъл да спорим. За мене играча с най-прецизният пас. Толкова по тази тема ,защото тука се обсъжда Рууни.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 13 окт 2011 21:58

Той им беше единствения шанс ;) Като цяло отбора им НЕ СТРУВА ;) Пожелавам им Германия, за да ги спукат от бой :twisted:

Върни се в “Футбол - Свят”