BadBoy написа:Alexx, би ли ми припомнил кога е последният успех на национално ниво на европейската и световна сцена на Англия?
Мдааааааа , 1966г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BadBoy написа:Alexx, би ли ми припомнил кога е последният успех на национално ниво на европейската и световна сцена на Англия?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Ти пишеш за Бекъм и аз ти отговарям за него. За какви нарушения ми говориш сега. Остави го Рууни настрана
Viktor4o_Rs написа:Alexx, не се излагай пич, няма по-големи некадърници и надценени примадони от англичанитеРазбирам че си им фен, ама това си е истината, на всеки голям форум Англия яде бой
![]()
![]()
Тези футболисти, които си изброил, са добри само в клубовете си, където играят със страшно класни чужденци, за Англия са пълна нула.
niki87 написа:Alexx написа:
Я кажи кои са некадърници ? Джерард и Лампард които на сезон вкарват по 20 гола въпреки, че са халфове ? Руни който е един от най-добрите нападатели ? Ашли Кой най-добрия ляв бек ? Рио и Тери които са едни от най-постоянните защитници в последните 10 години или един от най-прогресиращите вратари - Харт ?
Това са посредствени футболисти на фона на германските,испанските и холандските им колеги. И това личи на всеки един голям форум. Единственото,което не им липсва,е самочувствие,което е без никакво покритие.
Frankie Lampard написа:Проблемът на Англия е в колектива, а не в качеството на играчите. Каквото и да си говорим - Англия не отстъпва на нито един отбор по качества на футболистите, просто не могат да се гледат, напрежението е огромно, таблоидите постоянно се тикат, където не им е работата и т.н... В клубните отбори си личи - това за чуждестранните съотборници са глупости.
Двойката Лампард - Джерард е показателна за думите ми.
И да, по всяка вероятност Англия ще стигне максимум до 1/4 финал.
drakon написа:.Ти пишеш за Бекъм и аз ти отговарям за него. За какви нарушения ми говориш сега. Остави го Рууни настрана
Потребители, разглеждащи този форум: wolf и 5 госта