Най-добрия отбор за всички времена в КЕШ/ШЛ според L'Equipе

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Най-добрия отбор за всички времена в КЕШ/ШЛ според L'Equipе

Мнениеот Tommi » 01 окт 2011 12:58

Old_death написа:
Tommi написа:Герд Мюлер вместо Гигс (схемата да се промени на 4-3-3), а вместо Зеедорф да се постави Джани Ривера или Йохан Неескенс. ;)

Не си прав.Мисля,че Зеедорф е единствения футболист,който е печелил КЕШ с три отбора-Аякс,Реал и Милан.Той има най-голямото право да е в тая класация.

JohnnieWalker написа: А за Зеедорф - има КЕШ с 3 различни отбора и общо 4 бройки купи с уши => забравете да го няма :mrgreen:

Не е важно колко са титлите (само трябва да са повече от една), а индивидуалното представяне на футболистите, поне аз така разбирам класацията. Иначе Хенто (6), няколко други играчи, които имат по 5 титли с Реал Мадрид, и Костакурта (5) задължително трябва да са в отбора.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 01 окт 2011 13:07

bulldozera написа:
Sardukar написа: Могат да се направат поне още 10 отбора, които няма да отстъпват на този!

е най-точното мнение .
И то от хора спечелили поне по 2 титли ;)

Не обърнах внимание на този критерии... отборите спадат на 4-5

ПП Ето'о го няма, а Меси е в класацията? Сигурно заради симулацията 2006г. са го сложили :lol: Липсва и Дешан ахх Е кво се очудвам то Раул и Ференц Пушкаш ги няма... глупава класация
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 01 окт 2011 14:13

Хубаво ама защо в такива класации няма опорен халф ? Един Макелеле вместо Зеедорф ще пасне по-добре !

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 01 окт 2011 16:45

За мен, такива класации са напълно безмислени, защото е абсурдно някой да може да посочи най-добрите 11. Всеки си има негови фаворити. Да не говорим,че тук само като погледнах схемата 5-3-2 и нещо не останах много очарован. Иначе щом главен критерий е спечелването на ШЛ - в нея задължително е присъствието на Пако Хенто - единствения играч с 6 ШЛ. Също така и Раул, който е с 3, а на всичкото отгоре е на първо място във вечната голмайсторска листа на турнира. Но въпреки,че Раул ми е любимия футболист, наистина съм съгласен със sMotLiO,който написа,че е трудно да бъде сложен на мястото на Ван Бастен или Ди Стефано. Също така, за мен място в подобен отбор имат Шави и Пуйол ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 03 окт 2011 16:45

Не знам, но Шави Ернандес е най-добрия чист халф, откакто гледам футбол,тоест от около 1981. Да го няма вътре е смешно, независимо дали Кларънс е спчелил ШЛ с 3 или 10 отбора

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 окт 2011 23:30

sMotLiO написа:Четете условието :lol:

Фил Нийл е точно футболист от бляскавия период в историята на Ливърпул (70-80),ако не се лъжа има четири купи от ШЛ

Ами Герд Мюлер има повече КЕШ(3) от Ван Бастен(2 :o ).
Трябва да се уточни,че е било много по-лесно за Реал да доминира "тогава" и да спечели 100 КЕШ,отколкото СЕГА някой отбор да повтори,КАМО ЛИ да потрети...Така,че простото броене на титли не винаги е критерий.Да ме извинява Хенто с неговите 6 титли...
ПС.Гигс може само да "лъска обувките" на играч като Пит Кайзер!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 04 окт 2011 01:23

За мен, няма лесни или трудни титли. Всяка си има своята стойност. Най-титулувания национален отбор по футбол-Бразилия печели две от световните си титли, точно в онзи период, но не съм чул никой да казва, че тогава е било по-лесно да станеш световен шампион и да доминираш,отколкото сега, защото примерно едно време са играли по 16 отбора на турнири, а сега са по 32. Да не говорим,че едно време за да участваш в КЕШ, трябва да си задължително шампион на страната си, а днес в ШЛ, особено при водещите първенства, това не е задължително . Това, че даден отбор, не си е дублирал титлата, не означава, че дадени отбори не са доминирали в турнира в определни кратки периоди. Барселона през последните шест години е с три купи, Реал Мадрид, в края на 90-те и началото на настоящия век за пет години също спечели три отличия, Аякс игра два поредни финала през 90-те, в онези години Ювентус игра три поредни финала, Валенсия в края на 90-те беше с два поредни финала. Милан, през сегашния век,за пет години играха три финала. Юнайтед последните 4 години са с три финала и т.н. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 окт 2011 07:52

Madridist написа:За мен, няма лесни или трудни титли. Всяка си има своята стойност. Най-титулувания национален отбор по футбол-Бразилия печели две от световните си титли, точно в онзи период, но не съм чул никой да казва, че тогава е било по-лесно да станеш световен шампион и да доминираш,отколкото сега, защото примерно едно време са играли по 16 отбора на турнири, а сега са по 32. Да не говорим,че едно време за да участваш в КЕШ, трябва да си задължително шампион на страната си, а днес в ШЛ, особено при водещите първенства, това не е задължително . Това, че даден отбор, не си е дублирал титлата, не означава, че дадени отбори не са доминирали в турнира в определни кратки периоди. Барселона през последните шест години е с три купи, Реал Мадрид, в края на 90-те и началото на настоящия век за пет години също спечели три отличия, Аякс игра два поредни финала през 90-те, в онези години Ювентус игра три поредни финала, Валенсия в края на 90-те беше с два поредни финала. Милан, през сегашния век,за пет години играха три финала. Юнайтед последните 4 години са с три финала и т.н. 8-)

Имаш нещо против играчите,които съм "номинирал" или лобираш за хенто?Не разбрах...
ПС.Защо отсъства великият Еузебио?

Върни се в “Футбол - Свят”