ТВ+ и Филм+ купиха правата на холандското първенство!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

phoenix
Контакти:

Re: ТВ+ и Филм+ купиха правата на холандското първенство!

Мнениеот phoenix » 16 сеп 2011 20:37

Големи олигофрени има в тази държава, ей..... До вчера повечето тук ревахте като недое**ни стари моми срещу Булсат. Защо били купували мачове, които пускат по техните канали, как били ядосани, че не искат да си "загрозяват" перфектите фасади и да си дупчат "висококачествените" дограми.. А сега какво стана? След като се отказаха от глупавото калчо, а никоя от другите велики наши телевизии дори не си и помисли да го купи - защо не го купуват, как може да са такива идиоти. Сякаш те са длъжни да ходят по гайдите на всеки фен и едва ли не им е задължение това първенство. За пореден път се убеждавам, че в тази олигофренска държава няма и едва ли някога ще има оправия :shock:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 сеп 2011 20:37

Muscarin написа:
komi написа:
Muscarin написа:Холандското първенство е в пъти по-резултатно и интересно от скуката наречена "Серия А".Доволен съм.

Викаш събота в 21:45 по - добре да гледаш Фейнорд - Де Граафшап, отколкото Интер - Рома :mrgreen:

Ще ти отговоря по същия начин както ти : По добре Аякс-Твенте отколкото Чезена-Лече

Относно правата, пазарна икономика какво да правиш.Очевидно Серия А е слабо гледаемо първенство.....

В холандското има 3 мача дето стават за гледане. В Италия, особено този сезон, интересни мачове ще има почти всеки кръг. А Чезена-Лече няма да е в събота вечер, гаранция.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 16 сеп 2011 20:46

Red Warrior написа:Единственото чуждо първенство, което си заслужава да се гледа е Испанското първенство - красота. Най-много се дразня на пропагандата на Премиър лигата! Няма по-селски футбол, от английския и немския. Италианския футбол пък го гледат сигурно само някои мазохисти, които МНОГО се кефят да гледат как 2 отбора се защитават 90 минути и накрая завършват 0:0 :lol:

Поредното си клиширано мнение. На българина най му изнася да слага епитети и да пише клишета и слага епитети. Римляни са казали, че ЗА ВКУСОВЕ НЕ СЕ СПОРИ ! Никой не те кара да ги харесваш ! Разликата е обаче е в това, че ти наричаш футболът в Англия и Германия селски ? Кой си ти бе ? Да не си последна инстанция ? Също така разликата е,че ти искаш ние да харесваме твоите испанчета. Това, че ти имаш различен вкус от някои хора не ни дава на нас право да даваш епитети.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 16 сеп 2011 21:23

Сега холандско догодина швейцарското и датското :lol: Май им привършват парите ;)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 16 сеп 2011 21:58

Red Warrior написа:Единственото чуждо първенство, което си заслужава да се гледа е Испанското първенство - красота. Най-много се дразня на пропагандата на Премиър лигата! Няма по-селски футбол, от английския и немския. Италианския футбол пък го гледат сигурно само някои мазохисти, които МНОГО се кефят да гледат как 2 отбора се защитават 90 минути и накрая завършват 0:0 :lol:

+1
Испанското първенство няма равно просто - истинска наслада е да го наблюдаваш.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 сеп 2011 22:22

rhaegar написа:

:lol: :lol: :lol: тихо малко. Кога последно си гледал италиански футбол? Щото мене Бетис-Майорка и Райо-Не знам си кой там ме приспаха, а Милан-Лацио и Палермо-Интер бяха страхотни мачове.

При мен обратното, всеки с мнението си, но на мен италианския и английския футбол са ми противни...
А Бетис и Майорка точно пък да кажеш, че са те приспали :lol: Явно си бил :lol: доста уморен, защото този мач имаше непрестанни атаки ;)

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 16 сеп 2011 22:48

Каквото и да си говорим,италианското първенство е много по-стойностно от Холандското,но проблема е в парите.Аз като гледам, доста телевизии които миналата година излъчваха италианското първенство ,сега не го излъчват,така че проблема не е само при нас.
Аз все пак се надявам да се договорят,защото лошо хубаво,в България има много фенове на италианския футбол а се вижда че постепенно нещата там вървят към по-добро.Палермо-Интер беше супер мач.Същото се отнася и за Милан-Лацио.
Милионерите от Ман Сити не можаха да победят на собствения си стадион Наполи,да не говорим за "божествата на ФИФА" където всеки втори човек прогнозираше 5-0 ,че също не победи, само че Милан.Удинезе пък имаха уникален малшанс пред гола срещу Арсенал иначе играха много по добре и имаха много повече положения и в двата мача ,даже ако не се лъжа изпуснаха дузпа.
Аз лично съм фен на испанския футбол,и често питам приятели които харесват италианското,как издържат да изгледат цял мач ( има много мъчителни мачове),но пък не мога да не призная че Сериа А си има свой особен чар и не може с лека ръка да се пренебрегва,да не говорим че пък в последно време се пишат и говорят какви ли не глупости за италианското първенство най-често от фенове които гледат футбол от 2-3 години ( най-много).
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 17 сеп 2011 10:48

phoenix написа:Големи олигофрени има в тази държава, ей..... До вчера повечето тук ревахте като недое**ни стари моми срещу Булсат. Защо били купували мачове, които пускат по техните канали, как били ядосани, че не искат да си "загрозяват" перфектите фасади и да си дупчат "висококачествените" дограми.. А сега какво стана? След като се отказаха от глупавото калчо, а никоя от другите велики наши телевизии дори не си и помисли да го купи - защо не го купуват, как може да са такива идиоти. Сякаш те са длъжни да ходят по гайдите на всеки фен и едва ли не им е задължение това първенство. За пореден път се убеждавам, че в тази олигофренска държава няма и едва ли някога ще има оправия :shock:

+10000000

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 17 сеп 2011 11:40

Това е първенство на невероятни млади таланти.Все пак нащионалния отбор на Холандия е номер 1 в световната ранглиста и заслужава да се предава.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 17 сеп 2011 12:19

Гледам си италианското по Ал Джазирите и не ме притеснява нищо.А който казва че не е интересно да отиде да се гръмне.Да се сравнява италианското първенство с холандското е направо смешно.

Върни се в “Футбол - Свят”