Fridtjof Nansen написа:rbs написа:Паметник в центъра требва да му вдигнем бе пич а не да се бъзикаме с най големият ни футболист за вс времена...Големи са и почти вс тия дето ни подариха онова лято..Но ти май гледаш през тото очилата на един вечно неуспял отбор от покрайнините на СФ .Този неудачник от квартала ви тасесвски, с преводач ли говори .По Света е уважение към домакина ако се опитваш да говориш езика му...По добре направи една тема за милиционера гунди и си я коментирайте сами..Стоичков е мн голям за тебе....
Ти си много, ама много тъпо парче. Доказваш го за 12345-ти път! Злобен, комплексиран нещастник!
П.П. Ако беше поне на нивото на Ицо като интелект и образование, щеше да знаеш, че най-големият футболист на България за всички времена е точно Гунди, че сред тези, които ни подариха американското лято имаше 7 (седем) играчи на "Левски" - т.н. "неуспял отбор" от "покрайнините" на София. Едва ли знаеш, много си млад и необразован, че Подуяне е един от първите квартали на София и се намира доста по-близо до центъра от панелката, в която сигурно живееш (ако изобщо си от София). И накрая, малки глупако, за домашно вземи и прочети, къде е бил построен първият стадион на "Левски" през 1934 г., когато твоят отбор още е бил в мокрите сънища на комунистчетата, създали го 14 години по-късно-
Потърси спешна медицинска помощ.Мога да ти направя дарение.Прочети в профила ми и ще се сетиш че нито си ми на акъла,нито на парите ,да не говорим и за езици и образуванията ми.Написано е Антверп.Това е Белгия и работя 20 г за такива плиткоумни цървули като тебе да се образоват и да знаят историята на БГ.Пиши си мнения и не се занимавай с такива на другите.Комунизма отмина и всеки може да има собствено мнение ,момичееееее... тук ви бият когато и където ви хванат като тъпан.А за това че сме само ние комунисти се замисли сериозно ако си служил някога в Армията.Всички бехме войници ,но кои ставаха милиционери и сътрудници на дс бе девойче...