Япония е новият световен шампион по футбол за жени

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Япония е новият световен шампион по футбол за жени

Мнениеот pomiqrat » 18 юли 2011 20:30

pehopeho написа:Жени и футбол?! Това ми звучи като "негър скиор" или "мъже и художествена гимнастика"!!! :roll:

А на мен ми звучиш като комплексар
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: Япония е новият световен шампион по футбол за жени

Мнениеот pehopeho » 18 юли 2011 20:43

pomiqrat написа:
pehopeho написа:Жени и футбол?! Това ми звучи като "негър скиор" или "мъже и художествена гимнастика"!!! :roll:

А на мен ми звучиш като комплексар

Оти се пениш браточка? Какво толкова казах? Футбол се играе от сто и ... години от мъже и от няколко само от жени! Задаваш ли си въпроса защо? Защо няма жени в Гвардията, и в нашата ,и в Англия, сигурно защото са комплексари!!! Просто има сфери от живота ПРЕДИМНО за мъже и такива ПРЕДИМНО за жени. Иначе всеки може да практикува какъвто спорт иска. Вече има и тежка атлетика за жени. Само, че аз не я харесвам. Но не казвам, че не трябва да я има. Така, че по-полека с определенията!
П.П. Представи си Ицо Стоичков с неговия език "да ти е.. майката!" и т.н. само, че да излезе от устата на жена. Не, че на него много му ходи, но пък жена хептен.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Върни се в “Футбол - Свят”