Барселона и съдията - една друга басня

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Барселона и съдията - една друга басня

Мнениеот Thsmith » 29 апр 2011 14:30

Ca7alano написа:fcb_bg браво за мненията! Всичко е много просто, само ако знаеш кои са Флорентино Перес, Масимо Морати, Берлускони...дори няма нужда да ги коментирам, интересно ми е какво ще кажат отявлените фенове на отборите им? Дали знаят малко повече за тяхното влияние на държавно и европейско ниво. Италия се била изчистила..доста смешно.

А ако кажеш какво общо има влиянието на Перес, Морати и ко на "държавно и европейско ниво" с това, че всеки напечен мач барселона получава чудовищно съдийско рамо... :)
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 апр 2011 14:31

Hellkeeper написа:
fcb_bg написа:С гол разлика Интер отиде на финала. Какъв беше гола, редовен ли? К'во ми се правите на луди. И К'во сега ще ми разправяш за картона на Мота ли? Гледал съм десетки пъти мачовете, знам какво виждам. Мота имаше жълт, а удар нарочно в лицето на съперник независимо колко е силен се наказва с жълт картон. Ако е в стил Скоулс се дава червен. Че Бускетс си преигра ситуацията е вярно, но посягането беше очевидно. И Мота същия като Ван Песри - направо си търсеше картона тогава, толкова ли не виждате, не зная...

Да, голът на Милито бе от засада. Сега кажи в реванша, голът на Пике не е ли от засада? За удар се дава жълт картон, а за симулация какъв се дава? А това пък за Ван Перси е още по-голяма глупост. Картон за разкарване на топката, 1 секунда след като е свирил съдията.... Ми то по тая логика Вие още в първата минута на мача с Реал трябваше да сте с жълт картон. Търсели са си картоните. То май вашата основна тактика е, при подухване на по-силен вятър играчът да се строполи на земята, да се хване за главата, все едно Майк Тайсън му е набил кроше и да се въргаля по земята, докато останалите 10 от Барселона скачат на съдията да му искат обяснение... А колкото до картона на Пепе, защо в същата (ако не и по-опасна) ситуация, само седмица по-рано нямаше дори жълт картон?

Хайде да гледаме малко без сложените червено-сини очила, става ли?
Голът на Пике е от засада ли? Я снимай кадъра от мача да видим тая засада, бе. Снимай и рикошета в ръката на Туре и как рефера го вижда умишлена игра с ръка. Няма такъв смях просто. И имате смелост да питате, как така съдийски...
Хахах, я кажи какви ги вършеше Ван перси до картона, щом знаеш. май за удар без топка се гони директно, а? Онази вечер Пинто отиде да пита Арбелоа защо така мръсно бутна Педро при картона си, оня му се прави на мъж. Накрая Пинто го отнесе.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 апр 2011 14:33

Thsmith написа:
Ca7alano написа:fcb_bg браво за мненията! Всичко е много просто, само ако знаеш кои са Флорентино Перес, Масимо Морати, Берлускони...дори няма нужда да ги коментирам, интересно ми е какво ще кажат отявлените фенове на отборите им? Дали знаят малко повече за тяхното влияние на държавно и европейско ниво. Италия се била изчистила..доста смешно.

А ако кажеш какво общо има влиянието на Перес, Морати и ко на "държавно и европейско ниво" с това, че всеки напечен мач барселона получава чудовищно съдийско рамо... :)

Ти вземи обясни как така Вияр влие на цялата европейска футболна общност, пък хората като ви споменат за Франко да ги мислите за луди?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 29 апр 2011 14:34

И какво влияние има на държавно ниво точно Флорентино Перес. Човекът има строителен бизнес, не се занимава с политика, не членува в партии и т.н.
Аз лично никога не съм вярвал в конспирации и теории за нов световен ред, не вярвам,че краля или Франко са причината, Реал Мадрид да играе 8 финала в първите 10 години за КЕШ, не вярвам, че настоящия премиер на Испания(Сапатеро) , отявлен фен на Барселона е причината за техните успехи, не вярвам във "вияратото",което измислиха от "АС" и т.н. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 29 апр 2011 14:35

fcb_bg написа: Голът на Пике е от засада ли? Я снимай кадъра от мача да видим тая засада, бе. Снимай и рикошета в ръката на Туре и как рефера го вижда умишлена игра с ръка. Няма такъв смях просто. И имате смелост да питате, как така съдийски...
Хахах, я кажи какви ги вършеше Ван перси до картона, щом знаеш. май за удар без топка се гони директно, а? Онази вечер Пинто отиде да пита Арбелоа защо така мръсно бутна Педро при картона си, оня му се прави на мъж. Накрая Пинто го отнесе.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v-HpsJoDrmE[/youtube]

Ето ти клипче с добро качество. Значи за почти идентична ситуация, голът е от засада, в другата няма засада?
Колкото до другото - игра с ръка ИМА и за разлика от мача с Челси, където явно игра с ръка не е нарушение, тук съдията си отсъди много правилно и само феновете на Барса могат да твърдят друго.

За удар без топка се дава червен картон, а за опит за душене на противников играч?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 апр 2011 14:38

Спирам клипа на 15 сек. и виждам как църния в дъното покрива засадата. Ама ти щом на това му викаш, че е умишлена игра с ръка ти пожелавам да гледаш само мачове в стил Моуриньо и да смениш спорта!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 апр 2011 14:40

Почти била идентична ситуацията. В засадата на Милито има половин метър засада, ама страничния закъсня с около 2 метра за да е на линия и не свири засадата. Това съм го гледал много пъти, виж и ти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 апр 2011 14:41

fcb_bg написа:
Thsmith написа:

Ти вземи обясни как така Вияр влие на цялата европейска футболна общност, пък хората като ви споменат за Франко да ги мислите за луди?

Как, кога и защо може да кажат други хора като Жозе например. Единственото което може да знаем и да констатираме ние е ежегодното съдийско рамо което все на вас се случва при всеки напечен мач
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 апр 2011 14:43

Thsmith написа:[quote="fcb_bg

Как, кога и защо може да кажат други хора като Жозе например. Единственото което може да знаем и да констатираме ние е ежегодното съдийско рамо което все на вас се случва при всеки напечен мач[/quote]
Тебе те знам ,че ти от доводи не възприемаш, не ми чати повече, ако обичаш.

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 29 апр 2011 14:43

fcb_bg написа:Спирам клипа на 15 сек. и виждам как църния в дъното покрива засадата. Ама ти щом на това му викаш, че е умишлена игра с ръка ти пожелавам да гледаш само мачове в стил Моуриньо и да смениш спорта!

А като го спреш на 12-тата, в момента на паса, пак ли няма засада?
То сигурно и срещу Челси не бяха умишлени? А аз ти пожелавам да гледаш "великия" отбор на Барса, за който се смята, че подаването на 40251516 паса в собственото поле е красива игра, но по възможност с 11 човека, а не с 14, както стана и срещу Реал и срещу Челси и срещу Интер и срещу Арсенал.

Върни се в “Футбол - Свят”