ФИФА експериментира революционна идея за изпълнението на дуз

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
irriducibile1936
Контакти:

Re: ФИФА експериментира революционна идея за изпълнението на дуз

Мнениеот irriducibile1936 » 16 апр 2011 13:10

Ей тия олигофрени сериозно се мъчат да направят някоя тъпотия! А това е може би най-тъпото нещо което съм чувал някога!
NON MOLLARE MAI !

бай-иво
Контакти:

Мнениеот бай-иво » 16 апр 2011 13:16

Kotzata написа:
ivooou написа: 1)ЧРЕЗ ЗАСАДИТЕ Е ПО-ЛЕСНО НА ФУТБОЛЕН СЪДИЯ ДА МАНИПУЛИРА ДАДЕН МАЧ
2)ТАКА МАЧОВЕТЕ ЩЕ СА ПО-РЕЗУЛТАТНИ И ПО-АТРАКТИВНИ ПОНЕ ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ:)

Футболът си е футбол точно заради засадите.Без тях ще гледаме баскетболни резултати.То и за това там няма засади :)

Глупости.Въобще няма да гледаме баскетболни резултати.Да ще има доста повече голове но поне съдийте ще имат една опция по-малко за тенденциозно съдийство.

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 16 апр 2011 13:42

Поредната глупост, която ФИФА измисля. Както са тръгнали скоро ще измислят и някакви дузпи, които да се бият с ръце, глава или коляно :mrgreen:
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 16 апр 2011 14:16

Според мен пък ще е интересно, дузпите понякога са отсъждание в ситуации, в които просто няма как да стане гол, например до аут-линията от нулев ъгъл и т.н, а дузпата е 99% - гол, така че понякога такъв вариант на изпълнение на дузпа би бил подходящо
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 апр 2011 14:16

Не е лоша тази промяна, защото от най-голямо значение ще са головите умения на футболистите. Само че вратарите трябва да излизат най-много до границите на наказателното поле. :idea:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 апр 2011 14:18

Mourinio написа:Според мен пък ще е интересно, дузпите понякога са отсъждание в ситуации, в които просто няма как да стане гол, например до аут-линията от нулев ъгъл и т.н, а дузпата е 99% - гол, така че понякога такъв вариант на изпълнение на дузпа би бил подходящо

Това правило е само за дузпите след края на мача.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 апр 2011 14:59

сиукс написа:Навремето имаше вестник футбол-хокей. ;)

То и сега има: http://www.fhplus.ru/ ;)
Иначе идеята определено НЕ ми харесва. По-добре да се решат проблемите с преминаването на топката зад голлинията, със засадите и др., вместо да се измислят нови дивотии. Ако целта е играта да стане по-интересна - сбъркали са: и сега дузпите след редовното време са голямо шоу. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 апр 2011 17:29

Не успях да видя и едно обосновано мнение против. Почти всеки казва глупости, тъпо, ама защо и какво не му харесва, не е ясно. Трудно било да преминат 50м за 10 секунди след 120 минути игра? А в 118минута на мача как могат да тичат още поне едно 400м, при това с максимални усилия? Тия 50м ли ще ги затруднят? Айде моля ви се, ако тия играчи ги затрудняват едни нищо и никакви 50м, па макар и в края на мача, то значи проблемът им е съвсем друг.
Въпреки приликата с хокея, според мен поне, това ще направи тези мачове по-интересни, тъй като самото такова изпълнение на дузпа е много по-атрактивно. Освен това макар и с малко шансовете на вратаря се повишават, което също прави това изпълнение по-интересно.
И между другото според мен ще е добре още едно правило от хокея да се вземе - това за засадите. Едно такова правило най-малкото ще ограничи възможността на съдиите да манипулират мачове или просто да грешат неволно.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 апр 2011 17:30

бай-иво написа:
Kotzata написа:
ivooou написа: 1)ЧРЕЗ ЗАСАДИТЕ Е ПО-ЛЕСНО НА ФУТБОЛЕН СЪДИЯ ДА МАНИПУЛИРА ДАДЕН МАЧ
2)ТАКА МАЧОВЕТЕ ЩЕ СА ПО-РЕЗУЛТАТНИ И ПО-АТРАКТИВНИ ПОНЕ ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ:)

Футболът си е футбол точно заради засадите.Без тях ще гледаме баскетболни резултати.То и за това там няма засади :)

Глупости.Въобще няма да гледаме баскетболни резултати.Да ще има доста повече голове но поне съдийте ще имат една опция по-малко за тенденциозно съдийство.

Без засада всички тактики и обучения отиват кино, и ще гледаме постоянно изсипани топки към 1-2 футболисти които ще висят нон стоп в наказателното поле на противника.

Долу ръцете от правилата на играта каквито са в момента, долу ръцете от всякаква електроника в най-гледаната спортна игра в света.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 апр 2011 17:55

По времето на Космос и Пеле,точно така се изпълняваше дузпата в САЩ!Тогава ФИФА ореваха орталъка и накараха американците да се уеднаквят с другите.Сега кво прайм?

Върни се в “Футбол - Свят”