megan fox написа:fcb_bg написа:Приятелю, защо от всички отбори, които са имали шансове за класиране в последните мачове, посочваш само мача Русия - Камерун за нагласен? И нали молбата ми беше, да изкараш мачове от първенствата, не от време оно?
Може ли аз да ти дам един пример, който винаги ще помня?
Дания - Швеция, на европейското в Португалия! Двата отбора се бяха разбрали за 2:2 и по този начин изхвърлиха Италия от надпреварата, другият отпаднал от групата беше... България, но ние нямахме никакви шансове за класиране след двете загуби от Швеция и Дания.
На всички им беше ясно, че равенство 2:2 и нагоре устройва червеният динамит и треконур и нямаше изненадани, когато двата отбора постигнаха точно този резултат, без изобщо да се напъват.
В историята на световните и европейските първенства е пълно с такива примери на сметкаджийство и постигане на резултати, които са удобни за два по-слаби отбора, които изненадващо имат шанс да оставят зад борда един от фаворитите.
Aбе, пичове, вие на луди ли се правите? Кажете ми някой уговорен мач в края на първенство, завършил с подозрителен резултат за някой претендент? Не ми бутайте в очите турнирни мачове в групите с големите сметкаджийски истории, където винаги на 95% е ясно кой, за кого, против кого ит.н. може да играе в последния кръг.