Любим европейски шампионат (анкета)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Любим европейски шампионат ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Re: Любим европейски шампионат (анкета)

Мнениеот aisogludingfioler » 15 яну 2011 14:40

Frankie Lampard написа:Може и така да е,но не е по-добър от Мичмана :twisted: И това с промиването на мозъците е градска легенда измислена от хората,които не могат да приемат,че това първенство се гледа най-много в България,даже направиха и частна телевизия само за ПШ-Нова спорт,какво да говорим повече ? Защо не направят и за друго първенство,телевизиите си знаят работата...

Ми не, не е градска легенда. Напълно реално си е. Как иначе си обясняваш празните стадиони на мачове в "А" група? В днешно време мозъка на нормалния зрител е до такава степен промит, че предпочита да си седи вкъщи да гледа Уигън - Блекбърн пред това да излезе на хубавото време и да отиде да гледа Славия - Локо София да речем...
Последна промяна от aisogludingfioler на 15 яну 2011 14:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kostura_1912
Контакти:

Re: Любим европейски шампионат

Мнениеот kostura_1912 » 15 яну 2011 14:41

Гласувах за италианското първенство!обосновка:лу :) д фен съм на Рома

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 15 яну 2011 14:43

Според мен пък телевизии и медии обръщат, толкова много внимание на ВШ само и единствено, заради българските представители там - Бербатов, Мартин Петров и Стенли... :roll: (За последните 2 си заслужава, но заради Бербатов не толкова, защото с и без него Манчестър са на 1 ниво... :? )
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 15 яну 2011 14:44

aisogludingfioler написа:
Frankie Lampard написа:Може и така да е,но не е по-добър от Мичмана :twisted: И това с промиването на мозъците е градска легенда измислена от хората,които не могат да приемат,че това първенство се гледа най-много в България,даже направиха и частна телевизия само за ПШ-Нова спорт,какво да говорим повече ? Защо не направят и за друго първенство,телевизиите си знаят работата...

Ми не, не е градска легенда. Напълно реално си е. Как иначе си обясняваш празните стадиони на мачове в "А" група? В днешно време мозъка на нормалния зрител е до такава степен промит, че предпочита да си седи вкъщи да гледа Уигън - Блекбърн пред това да излезе на хубавото време и да отиде да гледа Славия - Локо София да речем...

Не само това е виновно.Аз примерно не съм ходил на мач от години(Освен на Дунав),защото стадионите са в окаяно състояние,неудобни са,няма седалки и т.н.Как да отида да гледам примерно ЦСКА.

Нека направят един модерен стадион,пък ако не се пълни ще се прекръстя...Виж Черноморец как събират редовно по над 10 000,защото имат организация,а не като ЦСКА и Левски...

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 15 яну 2011 14:48

aisogludingfioler написа:

Ами виждаш ли ,когато има мач в Премиершип , ти едва ли не си присъствал на нещо колосално ,неуписуемо ,фамозно ,нещо което всичко друго бледнее пред него.. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 15 яну 2011 14:50

Е то щото Борето Касабов не се скъсва да обяснява за божествения Интер на Еленио Ерера и т.н...

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 15 яну 2011 14:50

Madridist написа:
Синият Болярин написа:Като видях заглавието и помислих, че е само за чужди първенства. Затова избрах Италия, без да гледам другите. Ако може някой модератор да ми смени гласа за България.

За съжаление не може да се променят гласовете. Всеки както е гласувал, така го отчита окончателно. ;) А как според теб да променя заглавието за да не се бъркат хората в бъдеще :roll:

Любим чуждестранен шампионат например.

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 15 яну 2011 14:51

Сега пък стадионите виновни. В любимата ви Англия в селските дивизии да не мислите, че стадионите са някакви архитектурни бижута? Ми не, и там стърчат железа, отдавна не са правени ремонти, но въпреки това хората ги пълнят. Опира изцяло и единствено до нагласа на феновете.

И специално за стадионите какво толкова ви бърка, при положение че ще седите не повече от 2 часа там, не е като да сте на почивка със семейството там. А ако мача е хубав какво толкова ви интересува състоянието на стадиона? Предпочитам да стоя прав насред руини 2 часа и да гледам 3:3 с обрати и картони, вместо да седя на седалка с утопление и да ми носят бира и семки през това време, а мача да е адски малоумен.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 15 яну 2011 14:51

Frankie Lampard написа:Е то щото Борето Касабов не се скъсва да обяснява за божествения Интер на Еленио Ерера и т.н...

Да , той всеки мач набляга на този момент от средата на 60-те.. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 15 яну 2011 14:53

Премиера естествено ! ВЛ е балон, който много скоро ще се спука ;) От големите отбори там само Арсенал ще издържи... Прочетох едно мнение, че половинната отбори от Испания били на ниво "А" група... Приятел, личи си че не си гледал мачове от Премиера :lol: Виляреал, Атлетико Мадрид, Севиля, Валенсия, Еспаньол, че дори отбори като Еркулес, който пречука Барса на "Ноу Камп" играят доста приятен за окото футбол ;) Един мач като Леванте - Валенсия например имаше повече голови положения от 3 мача в Англия взети заедно...

Върни се в “Футбол - Свят”