Най-силното първенство е в Испания

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

podlogite
Контакти:

Re: Най-силното първенство е в Испания

Мнениеот podlogite » 11 яну 2011 15:09

Хахахаха тука има големи слепци, ква десетка в Англия бе мой, тази година са пълна трагедия всички отбори, като най-малката трагедия е на първо място. Отворете очите и заглушете коментара на Диема. Там са изкуфелници отдавна.
Който разбира от футбол знае много добре къде се играе най-силния, най-техничния, най-бързия и най-красивия футбол: Испания. Всичко друго е въздух под налягане :idea:

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 11 яну 2011 15:17

И английското, и испанското са уникално скучни и предвидими първменства.
В Англия и последния можел да бие първия.И, какво от това?
Накрая пак Челси, Юнайтд или Арсенал. В Испания е още по-трачично.Реал или Барса и тук-там Валенсия.
Направете една равносметка за последните 15 години, колко отбора са ставали шапмиони на страните си в Англия, Испания и ГЕРМАНИЯ?
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

runnersa
Контакти:

Re: Българското първенство е по-слабо от египетското

Мнениеот runnersa » 11 яну 2011 15:21

ЕМИЛ написа:
PFC Litex написа:
ЕМИЛ написа:Така ще е.Но когато "А" група стане с 10 отбора ще дръпне яко напред.

Щото египетското първенство е от 10 отбора и за това ли е по-силно?

може би там има някой друг фактор

Ти остави Египетското навсякъде около нас няма първенство с 10 отбора! Румънското май е с 18! Но това не пречеше преди 5-6 години България да има четвъртфиналист, а Румъния 2 четвъртфиналиста и съответно 1 полуфиналист в купата на Уефа! Сега и 5 отбора да имаме се толкоз ;)
Шотландското май е с 10 ама вместо да дърпат яко затъват яко от година на година! ;)

Потребителски аватар
Yordan_Mihaylov
Контакти:

Мнениеот Yordan_Mihaylov » 11 яну 2011 15:27

Имам един въпрос към всички: Каква е разликата между Примера Дивисион и Висшата Лига?
Моля отговор в едно изречение, след което аз ще ви дам верния отговор. :lol:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 11 яну 2011 15:30

Не се карайте калчото стана най-интересното първенство,защото 5-6 отбора се борят за титлата в Италия!!!!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 яну 2011 15:30

ENTOMBED написа:И английското, и испанското са уникално скучни и предвидими първменства.
В Англия и последния можел да бие първия.И, какво от това?
Накрая пак Челси, Юнайтд или Арсенал. В Испания е още по-трачично.Реал или Барса и тук-там Валенсия.
Направете една равносметка за последните 15 години, колко отбора са ставали шапмиони на страните си в Англия, Испания и ГЕРМАНИЯ?

Пак тази тема , ами ето кои отбори са били шампиони за последните 15 г. в Англия и Испания за Германия ме мърз да търся :
Англия - Ман. Ю , Арсенал и Челси
Испания - Атл.М.Валенсия,Депортиво,РеалМ,Барса
Спечелени купи от евротурнирите и финали е тях :
Англия -> Ман.Ю(2 ШЛ и 1 загубнен финал ) , Челси (КНК и загубен финал ШЛ) , Арсенал (загубени финали в КНК,УЕФА и ШЛ),Ливърпуул (ШЛ,УЕФА и загубен финал на ШЛ )
Испания -> Барселона (КНК , 2ШЛ )Реал Сарагоса (КНК) , Майорка (загубен финал КНК),Алавес (загубен финал УЕФА),Валенсия (УЕФА и 2 загубени финала ШЛ), Севиля (2 пъти УЕФА) , Еспаньол(загубен финал УЕФА),Атл.М(ЛЕ),Реал М (ШЛ - 3 пъти)
Т.е. в евротурнирите са оставили следа 4 английски отбора и повече от 2 пъти спрямо тях испански 9 .
Последна промяна от Pichichi на 11 яну 2011 15:34, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 яну 2011 15:30

durex написа:Не се карайте калчото стана най-интересното първенство,защото 5-6 отбора се борят за титлата в Италия!!!!

За интересно, любимото ми Калчо винаги ще ми е интересно, но трябва да се признае, че в момента лидерите от Италия не са конкурентно способни на лидерите в Англия и Испания. Титлата на Интер в ШЛ я отдавам най-вече на геният на Жозе. Ще видим на пролет, де, ама не съм оптимист за италианците и ект през 2011. Имам някакво глождещо чувство относно Наполи и ЛЕ... За мен Калчото предлага най-вълнуващ футбол, но...

Пак тази тема , ами ето кои отбори са били шампиони за последните 15 г. в Англия и Испания за Германия ме мърз да търся :
Англия - Ман. Ю , Арсенал и Челси
Испания - Атл.М.Валенсия,Депортиво,РеалМ,Барса
Спечелени купи от евротурнирите и финали е тях :
Англия -> Ман.Ю(2 ШЛ и 1 загубнен финал ) , Челси (КНК и загубен финал ШЛ) , Арсенал (загубени финали в КНК,УЕФА и ШЛ),Ливърпуул (ШЛ,УЕФА и загубен финал на ШЛ )
Испания -> Барселона (КНК , 2ШЛ )Реал Сарагоса (КНК) , Майорка (загубен финал КНК),Алавес (загубен финал УЕФА),Валенсия (УЕФА и 2 загубени финала ШЛ), Севиля (2 пъти УЕФА) , Еспаньол(загубен финал УЕФА),Атл.М(ЛЕ),Реал М (ШЛ - 3 пъти)

+1 Мисля, тази статистика е красноречива...
Последна промяна от metodito на 11 яну 2011 15:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 яну 2011 15:31

Yordan_Mihaylov написа:Имам един въпрос към всички: Каква е разликата между Примера Дивисион и Висшата Лига?

В Англия един отбор се бори за титлата, а в Примера са два :)

ShooterMan
Контакти:

Re: Българското първенство е по-слабо от египетското

Мнениеот ShooterMan » 11 яну 2011 15:32

Признавам само класацията на УЕФА за коефициентите!Всичко друго е просто панаирджийска работа.Според класацията на УЕФА ние сме на 21 място...И Българската А група Е ПО-СИЛНА ОТ:
-Полската висша лига
-Австрийската 1-ва Бундеслига
-ШОТЛАНДСКАТА ВИСША ЛИГА,която е 26-та със страааааахотното си класно ЖАЛКО първенственце от 10 отборчета,направо ЦЪФТЯТ от класа....
-Унгарската висша лига
-Кипър,въпреки многото пари
-Норвегия
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 яну 2011 15:32

Yordan_Mihaylov написа:Имам един въпрос към всички: Каква е разликата между Примера Дивисион и Висшата Лига?

Пари и маркетинг.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Футбол - Свят”