Който разбира от футбол знае много добре къде се играе най-силния, най-техничния, най-бързия и най-красивия футбол: Испания. Всичко друго е въздух под налягане

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:PFC Litex написа:ЕМИЛ написа:Така ще е.Но когато "А" група стане с 10 отбора ще дръпне яко напред.
Щото египетското първенство е от 10 отбора и за това ли е по-силно?
може би там има някой друг фактор
ENTOMBED написа:И английското, и испанското са уникално скучни и предвидими първменства.
В Англия и последния можел да бие първия.И, какво от това?
Накрая пак Челси, Юнайтд или Арсенал. В Испания е още по-трачично.Реал или Барса и тук-там Валенсия.
Направете една равносметка за последните 15 години, колко отбора са ставали шапмиони на страните си в Англия, Испания и ГЕРМАНИЯ?
durex написа:Не се карайте калчото стана най-интересното първенство,защото 5-6 отбора се борят за титлата в Италия!!!!
Пак тази тема , ами ето кои отбори са били шампиони за последните 15 г. в Англия и Испания за Германия ме мърз да търся :
Англия - Ман. Ю , Арсенал и Челси
Испания - Атл.М.Валенсия,Депортиво,РеалМ,Барса
Спечелени купи от евротурнирите и финали е тях :
Англия -> Ман.Ю(2 ШЛ и 1 загубнен финал ) , Челси (КНК и загубен финал ШЛ) , Арсенал (загубени финали в КНК,УЕФА и ШЛ),Ливърпуул (ШЛ,УЕФА и загубен финал на ШЛ )
Испания -> Барселона (КНК , 2ШЛ )Реал Сарагоса (КНК) , Майорка (загубен финал КНК),Алавес (загубен финал УЕФА),Валенсия (УЕФА и 2 загубени финала ШЛ), Севиля (2 пъти УЕФА) , Еспаньол(загубен финал УЕФА),Атл.М(ЛЕ),Реал М (ШЛ - 3 пъти)
Yordan_Mihaylov написа:Имам един въпрос към всички: Каква е разликата между Примера Дивисион и Висшата Лига?
Моля отговор в едно изречение, след което аз ще ви дам верния отговор.
Yordan_Mihaylov написа:Имам един въпрос към всички: Каква е разликата между Примера Дивисион и Висшата Лига?
Моля отговор в едно изречение, след което аз ще ви дам верния отговор.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта