Специално срещу резаните ви пожелавам успех...боли ме фара,че сте от ЦСКА ! България преди всичко !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Gonzo0009 написа:БЪЛГАРИЯ, РУСИЯ, УКРАЙНА, СЪРБИЯ, ГЪРЦИЯ, РУМЪНИЯ... ПРАВОСЛАВИЕ!!!
hlucho написа:Gonzo0009 написа:БЪЛГАРИЯ, РУСИЯ, УКРАЙНА, СЪРБИЯ, ГЪРЦИЯ, РУМЪНИЯ... ПРАВОСЛАВИЕ!!!
Койти извади окото, брат ми го извади!
Blue_Lion написа:Турските ултраси - пълни смешници ! Правят тъпи хореографий,песните им са като молитви (макар,че повечето им са некви скандирания)почти никакво пиро нямат,аз поне някакви хубави знамена от тях не съм видял и целят яко с камъни и се трепат с ножове,и то като са по много и са в Истанбул,иначе са кръгла нула ! Спомням си нашите като играха с Бешикташак и с ГалатаНАСРАН ония как са бягали из техното си градче ! И от наши,и от цскари,това са историй,които съм чул от фенове и на двата отбора,че и някои трофеи съм виждал! А като бяха в България бяха невидими...искам армейците да им покажат как се подкрепя отбор и да си разцепат по секви параграфи тия прехвалени смешници...ТИЯ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С УЛТРАСИТЕ !
П.П. Carsi,които са феновете на смешния оБор с които ще играят Цска,са анархисти...и искате да се кефа на някакви обрязани и съсипани от наркотици чалми и фесове - СПРЕТЕ СИ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ
denis25m написа:ще ги видите скоро
boys85 написа:Blue_Lion написа:Турските ултраси - пълни смешници ! Правят тъпи хореографий,песните им са като молитви (макар,че повечето им са некви скандирания)почти никакво пиро нямат,аз поне някакви хубави знамена от тях не съм видял и целят яко с камъни и се трепат с ножове,и то като са по много и са в Истанбул,иначе са кръгла нула ! Спомням си нашите като играха с Бешикташак и с ГалатаНАСРАН ония как са бягали из техното си градче ! И от наши,и от цскари,това са историй,които съм чул от фенове и на двата отбора,че и някои трофеи съм виждал! А като бяха в България бяха невидими...искам армейците да им покажат как се подкрепя отбор и да си разцепат по секви параграфи тия прехвалени смешници...ТИЯ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С УЛТРАСИТЕ !
П.П. Carsi,които са феновете на смешния оБор с които ще играят Цска,са анархисти...и искате да се кефа на някакви обрязани и съсипани от наркотици чалми и фесове - СПРЕТЕ СИ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ
За всичко съм съгласен с теб, наистина като ни гостуват са невидими, с изключение на Ботев-Фенербахче. Там наистина бяха впечатляваща бройка в Пловдив, която никога български отбор няма да събере навън.
Бижутера написа:Що не пуснахте темата тука - gong/viewtopic.php?f=35&t=4998 ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта