Турските ултраси – фанатични и екстремни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Турските ултраси – фанатични и екстремни

Мнениеот Blue_Lion » 31 авг 2010 20:58

Neoje,не е в тва дали бием или не,проблема ! Наскоро прочетох някъде,един пич пита,"Защо левскарите,след като имате такава агитка,не сте подобен брой и срещу отбори като Калиакра,Видима и т.н. и защо не пеете както пеете срещу АЙК или КАЛМАР" ! Един от наще много добре го каза..."За никой не е интересно родното първенство...да,има повече интрига сега,но качеството на футбола,очакваната победа за Левски,страхът от голяма загуба на гостуващия на Герена отбор и дефанзивната му игра,както и лиспата на агитка отсреща,а и понякога предрешеното първенство,както и грозните и стари стадиони отблъскват хората...отделно,като видиш,че в отбора ти има палячовци,които не знаят какво значи ЛЕВСКИ,за кво да ходиш да си тровиш нервите...? В Европа,мачовете са реални,има тръпка,щото не знаеш как ще свършат,залога е голям,а победата е сладка..пък и си мерим патките с други страни...това е ;)" Та общо взето и аз така мисля !

Специално срещу резаните ви пожелавам успех...боли ме фара,че сте от ЦСКА ! България преди всичко !
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 31 авг 2010 20:59

Gonzo0009 написа:БЪЛГАРИЯ, РУСИЯ, УКРАЙНА, СЪРБИЯ, ГЪРЦИЯ, РУМЪНИЯ... ПРАВОСЛАВИЕ!!!

Знаеш,че не съм фен на сърбежите,гърчолята,РОМънците и русите,но ако трябва да избирам между тях и резаците - ПРАВОСЛАВИЕ :!:
Изображение

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 31 авг 2010 20:59

hlucho написа:
Gonzo0009 написа:БЪЛГАРИЯ, РУСИЯ, УКРАЙНА, СЪРБИЯ, ГЪРЦИЯ, РУМЪНИЯ... ПРАВОСЛАВИЕ!!!

Койти извади окото, брат ми го извади!

Кажи бе???
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 31 авг 2010 21:04

гаджалска работа, не се изненадвам
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 31 авг 2010 21:04

Blue_Lion написа:Турските ултраси - пълни смешници ! Правят тъпи хореографий,песните им са като молитви (макар,че повечето им са некви скандирания)почти никакво пиро нямат,аз поне някакви хубави знамена от тях не съм видял и целят яко с камъни и се трепат с ножове,и то като са по много и са в Истанбул,иначе са кръгла нула ! Спомням си нашите като играха с Бешикташак и с ГалатаНАСРАН ония как са бягали из техното си градче ! И от наши,и от цскари,това са историй,които съм чул от фенове и на двата отбора,че и някои трофеи съм виждал :twisted: ! А като бяха в България бяха невидими...искам армейците да им покажат как се подкрепя отбор и да си разцепат по секви параграфи тия прехвалени смешници...ТИЯ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С УЛТРАСИТЕ !

П.П. Carsi,които са феновете на смешния оБор с които ще играят Цска,са анархисти...и искате да се кефа на някакви обрязани и съсипани от наркотици чалми и фесове - СПРЕТЕ СИ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ :shock:

За всичко съм съгласен с теб, наистина като ни гостуват са невидими, с изключение на Ботев-Фенербахче. Там наистина бяха впечатляваща бройка в Пловдив, която никога български отбор няма да събере навън.

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Мнениеот БАТТЯНА » 31 авг 2010 21:07

denis25m написа:ще ги видите скоро

ей ти да не си карабинка бре :lol: :lol:
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 31 авг 2010 21:09

boys85 написа:
Blue_Lion написа:Турските ултраси - пълни смешници ! Правят тъпи хореографий,песните им са като молитви (макар,че повечето им са некви скандирания)почти никакво пиро нямат,аз поне някакви хубави знамена от тях не съм видял и целят яко с камъни и се трепат с ножове,и то като са по много и са в Истанбул,иначе са кръгла нула ! Спомням си нашите като играха с Бешикташак и с ГалатаНАСРАН ония как са бягали из техното си градче ! И от наши,и от цскари,това са историй,които съм чул от фенове и на двата отбора,че и някои трофеи съм виждал :twisted: ! А като бяха в България бяха невидими...искам армейците да им покажат как се подкрепя отбор и да си разцепат по секви параграфи тия прехвалени смешници...ТИЯ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С УЛТРАСИТЕ !

П.П. Carsi,които са феновете на смешния оБор с които ще играят Цска,са анархисти...и искате да се кефа на някакви обрязани и съсипани от наркотици чалми и фесове - СПРЕТЕ СИ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ :shock:

За всичко съм съгласен с теб, наистина като ни гостуват са невидими, с изключение на Ботев-Фенербахче. Там наистина бяха впечатляваща бройка в Пловдив, която никога български отбор няма да събере навън.

Боли ме фара...я дай некво инфо ;)
Изображение

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 31 авг 2010 21:40

Ето клипче: http://vbox7.com/play:56e97f5f&al=1&vid= Цялата трибуна срещу камерата е заета от резаците. :roll:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 31 авг 2010 21:59

Що не пуснахте темата тука - gong/viewtopic.php?f=35&t=4998 ?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 31 авг 2010 22:32

Бижутера написа:Що не пуснахте темата тука - gong/viewtopic.php?f=35&t=4998 ?

Щото онази тема не искам да се цапа с тая сган,за това !
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”