Най-мразените отбори в света

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Най-мразените отбори в света

Мнениеот TPAKTOP » 23 авг 2010 13:14

kokic1986 написа:
storm написа:
TPAKTOP написа:АЗ мразя Реал, Челси, Интер и най-вече левски! Като национални отбори мразя: Гърция 2004, Италия, Франция, Бразилия, Португалия, Швеция. Като треньори мразя Мауриньо, Кокала, Вили Вуцов. Като футболисти: Дрогба, Тоти, Гонзо и целя отбор на левски. Абе бая омраза се е насъбрала в мен!

Ти от толкова мразене ще хванеш язва . :)

Тъкмо това и аз щях да му кажа - да не се разболее нещо от толкова омраза :shock:
Аз нямам отбори които да мразя - има такива кото не са ми симпатични - Интер , Рома и Реал .

Ще пробвам с нещо да се лекувам! Ама не гарантирам че ще успея! :lol:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

buffon96
Контакти:

Мнениеот buffon96 » 23 авг 2010 13:16

TPAKTOP написа:АЗ мразя Реал, Челси, Интер и най-вече левски! Като национални отбори мразя: Гърция 2004, Италия, Франция, Бразилия, Португалия, Швеция. Като треньори мразя Мауриньо, Кокала, Вили Вуцов. Като футболисти: Дрогба, Тоти, Гонзо и целя отбор на левски. Абе бая омраза се е насъбрала в мен!

Аз пък не мразя никого :lol:
Сега да почна да изреждам като някого...
Имам въпрос:сигурно и майка си мразиш?Или баща си...
За Юве НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН - много вече казаха,че имаме най-много фенове от отборите от Италия...
Италия също са мразени-като се пръкнем в защита...(подкрепям БГ на 100% а Ит на 99 ;)
Често мразени са победителите-както става ясно от материала в началото на темата(относно Ман Юн,Юве и Байерн...
Следователно,мразят ни щото ни се удава...
Все едно да почнем да мразим Бразилия,че играят технично...
Едни играят на скорост,Бразилия са техничари,а от някога още съм с впечатлението че Испания и най-вече Аржентина играят по-скоростен футбол,като таз година и немците се вписаха тук ;)
Любими отбори са ми : Ювентус,Левски,Байерн М.
Симпатизирам на Интер,отбора ме кефи,въпреки,че в серия А сме главни претенденти...
пс:Форца Ювеее :lol:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 23 авг 2010 13:19

qwerty321 написа:Вижда се че си заклет фен на Рел М ,но много грешиш Роналдо(КР.) е слаб ,но играе понякога .Играчи като Зидан и Фиго,Ди Стефано сигурно ще ги забравите защото не струват общо повече от Роналдо (КР).Разликата между роналдо и роналдо е че единия е манекен , а другия феномен.

Никой фен на Реал Мадрид няма да забрави нито Ди Стефано, нито Зидан. Това са легенди на клуба. Относно Роналдо и друг път съм го казвал, в момента е лидер на Реал Мадрид и най-силния футболист, но не вярвам да стане някога легенда. Също така искам да допълня,че играч вкарал над сто гола в двете най-силни първенства в света - Англия и Испания може да е всякакъв но не и слаб ;) Относно мразенето, всеки мрази най-силните и успелите отбори, никой не мрази анонимниците и слабаците. И това не е само във футбола, а навсякъде. Например, във формулата, ако се направи статистика за най-мразен пилот, съм сигурен,че Шумахер ще е на първо място. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 23 авг 2010 14:53

Точно така е - в град Манчестър феновете на Сити са повече от тези на Юнайтед. Самият Олд Трафорд е в края на града. :) Феновете на Пуул даже се бъзикат, че Олд Трафорд бил по-близо до град Ливърпул, отколкото до Манчестър. Направо ме учудват хора като теб - нали уж сте "фенове" на даден отбор, а нито сте се интересували от историята, нито знаете как стоят нещата в Англия. Типичните глорихънтърчета, какво ли се учудвам и аз.

Това са типични бръщолевения на запалянко, на противниковият отбор! Май ти гледаш отскоро английски футбол и не знаеш какво дрънкаш! ;) Имали "Сити" повече фенове в Манчестър от "Юнайтед" - да ама къде са, вкъщи пред телевизорите :?: Допреди две години стадионът им стоеше полупразен, добре че бяха феновете на гостуващия тим, че да почувстват и те малко футболната атмосфера! :lol: Доста им се качи самочувствието, откакто безумният арабин дойде да налива пари в тази бездънна яма! Споко, като останат два-три сезона без трофей, (не че преди много ги печелеха де) пак ще подвият опашки и ще се скрият в миша дупка!

П.С. Ти какво очакваш - да ти напиша цялата история на клуба, за да ти докажа колко съм верен на отбора, който подкрепям :?: :!: :shock:
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 23 авг 2010 21:34

На мене най-неприятните отбори са ми Милан,Рома,Барселона,всчики от топ 4 в Англия и най-вече Гигант Белене :x
А като нац.отбор:Гърция,Англия и съответно тея дето и се кланят-Уелс и Северна Ирландия.Както и всички от африкански страни с бяло население като Египет,Алжир,Мароко,Тунис,Либия...Но това е защото самите страни са ми неприятни.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 23 авг 2010 22:44

[offtopic]
YANTRA_FOREVER написа:На мене най-неприятните отбори са ми Милан,Рома,Барселона,всчики от топ 4 в Англия и най-вече Гигант Белене :x
А като нац.отбор:Гърция,Англия и съответно тея дето и се кланят-Уелс и Северна Ирландия.Както и всички от африкански страни с бяло население като Египет,Алжир,Мароко,Тунис,Либия...Но това е защото самите страни са ми неприятни.

В тия държави живеят араби, а те не са бели ;)[/offtopic]
Мразя всички милионерски и изкуствени отбори като Челси и Ман Сити !

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 23 авг 2010 23:39

Мразя е силно казано, по-скоро ми са противни следните отбори:
1. Цска;
2. Ливърпул;
3. Милан;
4. Рома.
Ей това са хубавците... Защо ли всички са с червени екипи, може би случайност... а може би не. Не харесвам червенотооооооооооо ;)
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 23 авг 2010 23:44

edmon_dantes написа:Мразя е силно казано, по-скоро ми са противни следните отбори:
1. Цска;
2. Ливърпул;
3. Милан;
4. Рома.
Ей това са хубавците... Защо ли всички са с червени екипи, може би случайност... а може би не. Не харесвам червенотооооооооооо ;)

Виж емблемата на любимия си отбор и кажи какви цветове виждаш там :lol:

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 23 авг 2010 23:51

Мразя всички турски отбори. Не харесвам Миньор Перник, Черно Море и Тотнъм. ЦСКА са ми безразлични.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 24 авг 2010 15:15

PFCB написа:[offtopic]
YANTRA_FOREVER написа:На мене най-неприятните отбори са ми Милан,Рома,Барселона,всчики от топ 4 в Англия и най-вече Гигант Белене :x

В тия държави живеят араби, а те не са бели ;)[/offtopic]
Мразя всички милионерски и изкуствени отбори като Челси и Ман Сити !

[offtopic]Не са и негри.Би трябвало да се водят към европеидната раса.[/offtopic]
Изображение Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”