Защо Моуриньо ще се провали в Реал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Защо Моуриньо ще се провали в Реал

Мнениеот megan fox » 15 авг 2010 00:58

Love_ написа:Стига сте плакали. Като не ви харесва как играят не ги гледайите. Просто след края на мача си плачете по презункция, колко е слаб като треньор Моу и всеки може защитно. Ае лека ви вечер ! Ако можеше всеки, да го правеше досега.

Ок, не всеки, а почти всеки! Нима една Швейцария не победи бъдещият световен шампион Испания?! Е какво? Да не би кръстоносците да са по-добри от Ла Фурия?! Не, просто се бяха затворили с 10 човека отзад, а отпред каквото стане. С идентична тактика много по-слабата Северна Корея за малко да открадне точка от Бразилия и тн да не ги изреждам всичките мачове от този тип... - ето, че доста треньори могат да налагат тази схема, но това е антифутбол! Безпристрастните фенове едва ли искат да гледат точно такива мачове! Все си мисля, че повечето хора биха искали да гледат атакуващ и красив футбол... А уважаващите себе си треньори НИКОГА и при никакви обстоятелства не биха използвали тази пинизчийска тактика! На моменти много ми се иска оня помияр Еленио Ерера никога да не се беше раждал!!! :evil: :evil: :evil:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 авг 2010 01:03

megan fox написа:
maldin1 написа: Повярвай ми ако спечели ШЛ на ръце ще го носят.Те в Мадрид и без това не са виждали купата вече не знам колко си години.Така че ще му го простят защитния футбол.А и нещо друго да не се притесняваш,че пак Барселоната ще пада от Мауриньо с тоя начин на игра ?А пък и не знам защо го обвинявате в Милано ви показа как се играе нападателно.........

Да се притеснявам от това котешко лайно? Ти шегуваш ли се?! Той и да иска да играе със защитна формация в Реал... самите играчи на отбора са такива, че няма как да стане това!

А колкото до нападателният футбол..., да видяхме как се зачита гол от супер явна засада, който реално класира Интер на финала... Иначе от 4 мача м/у двата отбора миналият сезон видях как 4 пъти Барса тотално надиграва Интер на Мауриньо!

Много ми е интересно как всички говорят за голове, коио са "били от засада", но никой не казва защо по дяволите отмениха РЕДОВНИЯ гол на Къркич на Камп Ноу, как уж подпирания отбор на Барселона е бил изхвърлен от съдиите от финала?!?!?! Ей, това не ми е ясно м*амка му...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 15 авг 2010 01:22

Интер СМАЗА БАРСЕЛОНА В ИТАЛИЯ!!!1 на "камп ноу" мача просто се доигра...набийте си го в тъпите каталунски глави :twisted:

Pro.Daeg
Контакти:

Мнениеот Pro.Daeg » 15 авг 2010 01:25

Не ,че злословия по-някакъв начин но гола на Милито в Милано който беше напълно нередовен отново ни накара да повярваме ,че има справедливост и всичко в този живот се връща. Чрез този гол съдбата си го върна на барселона заради ,съдийското ' елиминиране на Челси сезон по-рано.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 авг 2010 01:30

Pro.Daeg написа: Не ,че злословия по-някакъв начин но гола на Милито в Милано който беше напълно нередовен отново ни накара да повярваме ,че има справедливост и всичко в този живот се връща. Чрез този гол съдбата си го върна на барселона заради ,съдийското ' елиминиране на Челси сезон по-рано.

Е, при гола на Тери за 4-2 на Стамфорд, когато имаше нарушение срещу Валдес, съдбата къде и на чия страна беше, темопубликуващия?! Че има несправедливост между Иванчо и Драганчо, Марийка каква е в случая, че да се припомня, как втория миналата година е обрал ябълките на първия?

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 15 авг 2010 01:35

megan fox написа:Ок, не всеки, а почти всеки! Нима една Швейцария не победи бъдещият световен шампион Испания?! Е какво? Да не би кръстоносците да са по-добри от Ла Фурия?! Не, просто се бяха затворили с 10 човека отзад, а отпред каквото стане. С идентична тактика много по-слабата Северна Корея за малко да открадне точка от Бразилия и тн да не ги изреждам всичките мачове от този тип... - ето, че доста треньори могат да налагат тази схема, но това е антифутбол! Безпристрастните фенове едва ли искат да гледат точно такива мачове! Все си мисля, че повечето хора биха искали да гледат атакуващ и красив футбол... А уважаващите себе си треньори НИКОГА и при никакви обстоятелства не биха използвали тази пинизчийска тактика! На моменти много ми се иска оня помияр Еленио Ерера никога да не се беше раждал!!! :evil: :evil: :evil:

А бе пич стига повтаря колко защитно са играли Интер на Мауриньо срещу Барселона бе.Вкара ви 3 гола в Милано.В Барселона 1 час играете с 1 човек повече и немате положение.Като сте толкова добри да им бехте вкарали 2 гола и са немаше да ревеш.Във първия мач Интер ви надиграха.Във втория на мен не ми направи впечатление защитната игра на Интер толкова колкото безсилието пред гола на Барселона и на края вкарахте гол от засада.....Ти какво очакваш да си с човек по малко 1 час да водиш с 2 гола и да вземеш да нападаш.Това требва да е супер малоумен треньор.А не ми се отваря тема миналата година в първенството колко мача ги изкарахте на късмет втория полусезон със абсолютно слаба игра ( в периода кога беше контузен Шави).Така че разбрахме ти мнението че Мауриньо играе защитно ,грозно и че Барселона са ти отбора на сърцето на който много се радваш в момента ама гледай малко по реално.
А отделно трябва да се каже това че на финала Интер биха Байерн Мюнхен абсолютно заслужено и пак 2 гола вкараха.ПРеди това отстрани Чесли също заслужено.Даже във втория мач Интер изпунаха 3-4 много чисти положения....

Та така спри със едно и също.Като не ти е приятен не го гледай .Гледай си Барселона,радвай се на красивата игра и това е.Пък като дойде да играем с вас ще видим какво що!!!
Последна промяна от sl321 на 15 авг 2010 01:45, променено общо 1 път.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 авг 2010 01:41

sl321 написа:
megan fox написа: Ок, не всеки, а почти всеки! Нима една Швейцария не победи бъдещият световен шампион Испания?! Е какво? Да не би кръстоносците да са по-добри от Ла Фурия?! Не, просто се бяха затворили с 10 човека отзад, а отпред каквото стане. С идентична тактика много по-слабата Северна Корея за малко да открадне точка от Бразилия и тн да не ги изреждам всичките мачове от този тип... - ето, че доста треньори могат да налагат тази схема, но това е антифутбол! Безпристрастните фенове едва ли искат да гледат точно такива мачове! Все си мисля, че повечето хора биха искали да гледат атакуващ и красив футбол... А уважаващите себе си треньори НИКОГА и при никакви обстоятелства не биха използвали тази пинизчийска тактика! На моменти много ми се иска оня помияр Еленио Ерера никога да не се беше раждал!!! :evil: :evil: :evil:

А бе пич стига повтаря колко защитно са играли Интер на Мауриньо срещу Барселона бе.Вкара ви 3 гола в Милано.В Барселона 1 час играете с 1 човек повече и немате положение.Като сте толкова добри да им бехте вкарали 2 гола и са немаше да ревеш.Във първия мач Интер ви надиграха.Във втория на мен не ми направи впечатление защитната игра на Интер толкова колкото безсилието пред гола на Барселона и на края вкарахте гол от засада.....Ти какво очакваш да си с човек по малко 1 час да водиш с 2 гола и да вземеш да нападаш.Това требва да е супер малоумен треньор.А не ми се отваря тема миналата година в първенството колко мача ги изкарахте на късмет втория полусезон със абсолютно слаба игра ( в периода кога беше контузен Шави).Така че разбрахме ти мнението че Мауриньо играе защитно ,грозно и че Барселона са ти отбора на сърцето на който много се радваш в момента ама гледай малко по реално.

само 1 нещо ще те питам: играл ли си някога футбол? Ако си играл, ела ми кажи как се вкарва гол на 10 човека навряни в/и околко пеналта нон-стоп и неправещи абсолютно нищо друго.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 15 авг 2010 01:47

fcb_bg написа:само 1 нещо ще те питам: играл ли си някога футбол? Ако си играл, ела ми кажи как се вкарва гол на 10 човека навряни в/и околко пеналта нон-стоп и неправещи абсолютно нищо друго.

А само едно ще те питам: Играл ли си някога футбол? Ако си играл ми кажи как се играе като си с 1 човек по малко 1 час и водиш с 2 гола разлика?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 авг 2010 01:54

sl321 написа:
fcb_bg написа: само 1 нещо ще те питам: играл ли си някога футбол? Ако си играл, ела ми кажи как се вкарва гол на 10 човека навряни в/и околко пеналта нон-стоп и неправещи абсолютно нищо друго.

А само едно ще те питам: Играл ли си някога футбол? Ако си играл ми кажи как се играе като си с 1 човек по малко 1 час и водиш с 2 гола разлика?

Пич, третия, нередовния гол в Милано, определи до голяма (95%) степен тактиката на Муруньо. То си беше ясно. Ако имаше 1 гол пасив, Интер, нямаше да направи 1-та атака в 25-30-та мин в Испания. Доказателство? Мача на Стамфорд Бридж.

П.С. Виждаш ми се културен пич, пук не знаеш, че е некултурно да се задава въпрос преди ти да си отговорил на такъв.
П.С.2. Голът на Пике не е от засада.
П.С.3. Голът на Къркич е е редовен, понеже.... знаеш ли защо е редовен?! Ръка прилепнала на пъпа, която я удря топка, води ли се умишлена игра?!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 15 авг 2010 02:12

fcb_bg написа:
sl321 написа:
fcb_bg написа: само 1 нещо ще те питам: играл ли си някога футбол? Ако си играл, ела ми кажи как се вкарва гол на 10 човека навряни в/и околко пеналта нон-стоп и неправещи абсолютно нищо друго.

Пич, третия, нередовния гол в Милано, определи до голяма (95%) степен тактиката на Муруньо. То си беше ясно. Ако имаше 1 гол пасив, Интер, нямаше да направи 1-та атака в 25-30-та мин в Испания. Доказателство? Мача на Стамфорд Бридж.

П.С. Виждаш ми се културен пич, пук не знаеш, че е некултурно да се задава въпрос преди ти да си отговорил на такъв.
П.С.2. Голът на Пике не е от засада.
П.С.3. Голът на Къркич е е редовен, понеже.... знаеш ли защо е редовен?! Ръка прилепнала на пъпа, която я удря топка, води ли се умишлена игра?!

Това че е некултурно да задаваш въпроси преди да си отговорил на такъв не го знам а и не мисля че е така.Просто във въпроса ми се съдържа отговора на твоя въпрос.И все пак гледал съм много мачове на които отборите са били с 11 човека в наказателното поле.В едни от тях тия които са нападали са побеждавали в други не.И когато 90 мин едните нападат а другите се бранят и тия които нападат не вкарат гол ( или не си постигнат целта в случая им трябваха 2) а ония които се бранят не допуснат значи заключението е че ония които са нападали не са си свършили добре работата а ония които са се бранили са си я свършили.Всичко опира до това кой какво търси.И не може точно в този мач да се упрекват Интер че играли защитно.Ами как да играят.ОТ другата страна седи европейския шампион на който му трябват 2 гола.И кво да вземат да нападат щото някой си ще каже че футбола не е само защита.След като си вкарал достатъчно после можеш да си позволиш да се браниш.Друг е въпроса за засадите.Това по принцип е проблем.Грешките ( умишлени или не ) на съдиите.Такива е имало и в ущърб и в позла на всикчи отбори и то горе долу по равно така че не е коректно да намесваме засадите в случая защото пък на предишната година Челси бяха порязани за сметка на Барса а по преди Милан бяха порязани когато отмениха чист гол на Шевченко ( пак в полза на Барселона).

Върни се в “Футбол - Свят”