Испания - Полша

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

SHAKOMINATORA
Контакти:

Re: Испания - Полша

Мнениеот SHAKOMINATORA » 09 юни 2010 19:04

megan fox написа:
SHAKOMINATORA написа:Кой заблуждаваш,че имаш мозък бе,себе си ли? :lol: ТИ СИ НАЙ-ЖАЛКИЯ ПОТРЕБИТЕЛ В ТОЗИ САЙТ,ЧЕСТИТО! :mrgreen:

Това казано от самовлюбен плужек като теб звучи като истински комплимент!
Хайде направи услуга на всички ни и се самоубий ВЕДНАГА! И без това не заслужаваш въздуха, който дишаш, нито водата, която пиеш, още по-малко пък храната, която хабиш за жалкото си, безмислено и още по-безцелно съществуване, о форумни троле!

Кой е самовлюбения от двамата? :lol:
Аз не съм този който нарича всички останали жалки,защото само така мога да подкрепям отбора си. Чаткаш ли,колко си тъп? Чакай да те цитирам:

[offtopic]megan fox на 06 Юни 2010 18:54
За нещастие тоя кретен Мангал е номер 1, като спечели 5-тият си Ролан Гарос :(

Определено това е турнира на Надал, но той НЕ ЗАСЛУЖАВА да бъде №1! Федерер е далеч по-комплексният играч и титлите му го доказват! А колкото до това, че Мангал редовно побеждава Федерер...
[/offtopic]

Имаш интересно мнение за испанците,а пък иначе си ГОЛЕМИЯ фен :lol: Иначе вярно Надал не заслужава да е номер 1 , защото го биеш във всички класаций :lol:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 09 юни 2010 19:06

Пичове,дайте да коментираме с по-нормален тон,няма смисъл да се обиждаме.Тук сме събрани заради обичта си към футбола и спорта ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 09 юни 2010 20:03

SHAKOMINATORA написа:
Кой е самовлюбения от двамата? :lol:
Аз не съм този който нарича всички останали жалки,защото само така мога да подкрепям отбора си. Чаткаш ли,колко си тъп? Чакай да те цитирам:

[offtopic]megan fox на 06 Юни 2010 18:54
За нещастие тоя кретен Мангал е номер 1, като спечели 5-тият си Ролан Гарос :(

Определено това е турнира на Надал, но той НЕ ЗАСЛУЖАВА да бъде №1! Федерер е далеч по-комплексният играч и титлите му го доказват! А колкото до това, че Мангал редовно побеждава Федерер...
[/offtopic]

Имаш интересно мнение за испанците,а пък иначе си ГОЛЕМИЯ фен :lol: Иначе вярно Надал не заслужава да е номер 1 , защото го биеш във всички класаций :lol:

[offtopic]Вече съм сигурен, че не си бавноразвиващ се, ти си бързо изоставащ!!![/offtopic]

Кои всички останали?! Това, че смятам англичаните и английските отбори за жалки, не означава, че смятам ВСИЧКИ за такива! Или за теб света се ограничава само до Англия и Испания?! :lol:

А колкото до испанците... останал си с грешно впечатление! Това, че в ОТСЪСТВИЕТО на България на предстоящето световно ще подкрепям Ла Фурия не означава, че съм вманиачен фен в Испания като цяло! Просто от европейските отбори, които ще играят на СП за мен лично испанският тим е най-силен!
Да не говорим, че тениса и футбола са два коренно различни спортта! Това, че подкрепям националният отбор на Испания ПО ФУТБОЛ, не означава, че подкрепям ВСЕКИ ИСПАНСКИ СПОРТИСТ! Имаш ли достатъчен мозъчен капацитет, за да успееш да усмислиш какво означава това?! Дано да имаш!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 09 юни 2010 20:24

Приятелите ти може и да се впечатляват от заучените ти фразички на ниво 10 клас , но мен лично не ме трогват.
Всички останали ,а именно ако искаш ще те цитирам от други теми - Германия,Холандия,Португалия,Англия,Гана,Кот Д'ивоар и т.н.
Аз никогo не обиждам за да се намирам на работа - нито един народ,нито един отбор за разлика от теб " О,ограничени приятелю" Ти само така можеш да се изказваш,защото майкати явно е била заета да ходи по барове,вместо да те научи на нещо. Никой не говори за различните спортове,а за отношението ти към испанците. Само човек като теб,може да прави такива интернет свирки на испанците и едновременно да обижда друг испанец с "кретен мангал". Какво все ми засягаш интелектуалното ниво като твоето реално е под нулата и с всяко второ мнение го доказваш? Чакай да ти цитирам друго мнение:

[offtopic]Дали си вярвам или не няма значение! Това не променя ФАКТА, че ти нищичко не разбираш от футбол!

А "паляк" може да наричаш заптието, което те е създало![/offtopic]

Това е насочено към мен от друга тема и просто си те описва напълно. Залитнало пъпчасоло комплексарче което си избрало един от добрите отбори и си мисли,че това автоматично го слага над другите по интелект и разбирания.
А за този по-горния цитат,имаш късмет,че не те познавам - щях да ти строша зъбаците.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 09 юни 2010 21:09

SHAKOMINATORA написа:А за този по-горния цитат,имаш късмет,че не те познавам - щях да ти строша зъбаците.

Няма да ти падам на нивото, да коментирам майка ти и тн.., но това, което съм цитирал можем лесно да променим!

Като се мислиш за такъв страшник... хайде да се срещнем да ми избиеш зъбите! Навит ли си?

На думи е много лесно да се правиш на силен и вилен..., но хайде да ти видим действията, които би трябвало да покриват думите ти!

В съседната тема вече призна, че си сбъркал за Испания и 1/2 финалите, бъде сигурен, че и тук бъркаш!

П.П. Когато те приемат в МЕНСА, едва тогава ще си достоен да ми говориш за интелект! Просто тогава ще дойдеш на моето ниво!
П.П.2. Приятно и успешно ровичкане в Гугъл ти пожелавам, за да разбереш какво е МЕНСА! ;)

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 09 юни 2010 21:49

megan fox написа:
SHAKOMINATORA написа:А за този по-горния цитат,имаш късмет,че не те познавам - щях да ти строша зъбаците.

Няма да ти падам на нивото, да коментирам майка ти и тн.., но това, което съм цитирал можем лесно да променим!

Като се мислиш за такъв страшник... хайде да се срещнем да ми избиеш зъбите! Навит ли си?

На думи е много лесно да се правиш на силен и вилен..., но хайде да ти видим действията, които би трябвало да покриват думите ти!

В съседната тема вече призна, че си сбъркал за Испания и 1/2 финалите, бъде сигурен, че и тук бъркаш!

П.П. Когато те приемат в МЕНСА, едва тогава ще си достоен да ми говориш за интелект! Просто тогава ще дойдеш на моето ниво!
П.П.2. Приятно и успешно ровичкане в Гугъл ти пожелавам, за да разбереш какво е МЕНСА! ;)

Аз съм преподавател в Оксфорд. Имам нужда да го напиша,за да не изглеждам толкова жалък. Вече след като го написах съм недосегаем за останалите. Няма отбор или играч който да не обиди за последните няколко дена,а си тръгнал да ми говориш за МЕНСА.
Аз не съм страшен,много съм си нормален даже. Това разбира се няма да ми попречи да ти смеля физономията,сладуране. Аз съм от Варна,откъде си?

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 09 юни 2010 21:53

SHAKOMINATORA написа:Аз съм от Варна,откъде си?

Чудесно, защото и аз съм от Варна! И кога викаш ще се опиташ да ми смелиш физиономията?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Другите глупости дето си написал няма да ги коментирам... на всички им е ясно вече, че си клоун!

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 09 юни 2010 21:59

megan fox написа:
SHAKOMINATORA написа:Аз съм от Варна,откъде си?

Чудесно, защото и аз съм от Варна! И кога викаш ще се опиташ да ми смелиш физиономията?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Другите глупости дето си написал няма да ги коментирам... на всички им е ясно вече, че си клоун!

Срещичка можем да си направим по всяко време на икономическия,въшкарче.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 09 юни 2010 22:00

SHAKOMINATORA написа:Срещичка можем да си направим по всяко време на икономическия,въшкарче.

Ти май само тази част от Варна познаваш, а? Защо да не е някое по-скатано място, че да мога спокойно да си те изкъртя, както трябва?!

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 09 юни 2010 22:02

megan fox написа:
SHAKOMINATORA написа:Срещичка можем да си направим по всяко време на икономическия,въшкарче.

Ти май само тази част от Варна познаваш, а? Защо да не е някое по-скатано място, че да мога спокойно да си те изкъртя, както трябва?!

Притесняваш се от публичността ли? Ти ще ми се молиш да те оставя на мира,когато те набарам.

Върни се в “Футбол - Свят”