Най "вмирисан" мач на световни финали.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

stg333
Контакти:

Re: Най "вмирисан" мач на световни финали.

Мнениеот stg333 » 07 юни 2010 23:53

уф стига сте писали Италия - България, какво ни порязал и кой ни е порязал, и мене ми е мъчно че паднахме но първото полувреме особено ни скриха топката, 2 дузпа на полуфинал която не е 100 процентова се дава трудно факт. Но сега ще скочите че не е така, ваша си работа, все пак митологията гласи че сме ги смачкали а съдията ни прекарал, но имам и очи....

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 07 юни 2010 23:57

stg333 написа:уф стига сте писали Италия - България, какво ни порязал и кой ни е порязал, и мене ми е мъчно че паднахме но първото полувреме особено ни скриха топката, 2 дузпа на полуфинал която не е 100 процентова се дава трудно факт. Но сега ще скочите че не е така, ваша си работа, все пак митологията гласи че сме ги смачкали а съдията ни прекарал, но имам и очи....

Ти май не разбираш от футбол. :) Костакурта хваща с две ръце Костадинов за фланелката(Костадинов е пред Костакурта) и това не 100 процентова дузпа. :roll:А факта че през първото полувреме ни надиграха,е безспорен.Но това не значи че,няма дузпа.Костакурта като волейболист,си използва ръцете в нак.поле.Каква по-явна дузпа искаш?
Само Черно море.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 юни 2010 23:59

garfild8 написа:
stg333 написа:уф стига сте писали Италия - България, какво ни порязал и кой ни е порязал, и мене ми е мъчно че паднахме но първото полувреме особено ни скриха топката, 2 дузпа на полуфинал която не е 100 процентова се дава трудно факт. Но сега ще скочите че не е така, ваша си работа, все пак митологията гласи че сме ги смачкали а съдията ни прекарал, но имам и очи....

Ти май не разбираш от футбол. :) Костакурта хваща с две ръце Костадинов за фланелката(Костадинов е пред Костакурта) и това не 100 процентова дузпа. :roll:

Костакурта не хвана Костадинов,а игра като Матей Казийски с топката в наказателното поле :?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 08 юни 2010 00:02

niki87 написа:
garfild8 написа:

Ти май не разбираш от футбол. :) Костакурта хваща с две ръце Костадинов за фланелката(Костадинов е пред Костакурта) и това не 100 процентова дузпа. :roll:

Костакурта не хвана Костадинов,а игра като Матей Казийски с топката в наказателното поле :?

Може и така да беше.Трябва да гледам запис от мача,да си го припомня.Или бъркам с другата ситуация,в която Костакурта задържа Костадинов в нак.поле.Щеше да му свали гащетата.Другия спорен момент в мача.
Само Черно море.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 08 юни 2010 00:05

Освен това,Лечков беше посечен в наказателното поле в последните минути и престърника Киню пак не даде дузпа :evil:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 08 юни 2010 00:09

niki87 написа:Освен това,Лечков беше посечен в наказателното поле в последните минути и престърника Киню пак не даде дузпа :evil:

:( Един колега по-горе каза,нещо за родата на Киню до 99-о коляно. :)[offtopic]Чумата да го тръшне :lol:[/offtopic]
Последна промяна от garfild8 на 08 юни 2010 00:11, променено общо 1 път.
Само Черно море.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 08 юни 2010 00:11

garfild8 написа:

Ти май не разбираш от футбол. :) Костакурта хваща с две ръце Костадинов за фланелката(Костадинов е пред Костакурта) и това не 100 процентова дузпа. :roll:А факта че през първото полувреме ни надиграха,е безспорен.Но това не значи че,няма дузпа.Костакурта като волейболист,си използва ръцете в нак.поле.Каква по-явна дузпа искаш?

ами ето дори не помниш случаката "разбирачо" имаше игра с ръка в наказателното поле но беше сравнително отблизо гледай и шще говорим пак

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 08 юни 2010 00:22

stg333 написа:
garfild8 написа:

ами ето дори не помниш случаката "разбирачо" имаше игра с ръка в наказателното поле но беше сравнително отблизо гледай и шще говорим пак

Сравнително отблизо.Защото рефера беше французин. ;) И според теб ако не е дузпа,това,Костакурта като щеше да свали гащетата на Костадинов,то пак не е дузпа.''Разбирко''.Обърках двете ситуации.Мислех за едната,написах за другата.
Само Черно море.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 08 юни 2010 01:09

garfild8 написа:

Той, че не разбира от футбол, явно си е така! Лошото е, че първото полувреме две детински грешки в защита и Баджо ни наказа, не съм сигурен, че Михайлов добре реагира тогава! Вратаря им хвана Сираков за дузпата ( сега не ми се рови в нета да си го спомня това зализано копеле), после играта с ДВЕ ръце на Костакурта ( за която междувпрочем и той след 20-ина години си призна), накрая имаше ама УНИКАЛНА дузпа за нарушение срещу Лечков ( ние все за Костакурта говорим!), но! Дето вика един герой на "Комиците" : Къде сме ний?! Къде са те?!.......А колегата не разбира от футбол, или нещо с очите не е наред, защото мача си беше равностоен, а второто полувреме бих казал и за нас! Може би съм пристрастен, но по-нормално нещо от това няма! Но факт е, че Италия продължиха заради мълчанието на главния съдия! По темата, за мен най-наглия мач беше ФРГ - Австрия, просто Алжир ми станаха много симпатични! Мисля, че имаше един уговорен мач, който изхвърли Камерун и един от най-невероятните вратари които бях гледал ( Томас Н'Коно ), те без загубен мач си тръгнаха! Но после на доста отбори натриха носовете!......

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 08 юни 2010 01:35

Ето въпросния мач с Италия, положението е на 01:34 от клипа. И в този случай абсурд да говорим за съдийска грешка, Киню ако няма видимост, какво да кажем за страничния,като положението е пред очите му :roll:
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1FR1aRqHWb4&feature=PlayList&p=DB0AB6C199097914&playnext_from=PL&playnext=1&index=7[/youtube][/center]

Коментарите под видето също са показателни, италианци сами признават,че това си е дузпа и че ФИФА не са искали България да играе финал 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”