Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Rodn1 написа:Говорете си...заложил съм на КНДР за шампион при коефициент 7000 и съм решил,че ще спечеля!Друго си е да играеш,ако са те заплашили със смърт преди да започне мача!!![]()
![]()
Rodn1 написа:Говорете си...заложил съм на КНДР за шампион при коефициент 7000 и съм решил,че ще спечеля!Друго си е да играеш,ако са те заплашили със смърт преди да започне мача!!![]()
![]()
Mourinio написа:Арженина разполага с уникални нападатели, Марадона доста има да се чуди кои от тях да вземе на Световното и да пуска титуляри
Лионел Меси
Карлос Тевес
Гонсало Игуаин
Диего Милито
Лисандро Лопес
Серхио Агуеро
Мартин Палермо
Не мисля, че друг национален отбор разполага с такъв богат избор от класни нападатели, например Англия освен Рууни няма друг
Gunners написа:Mourinio написа:Арженина разполага с уникални нападатели, Марадона доста има да се чуди кои от тях да вземе на Световното и да пуска титуляри
Лионел Меси
Карлос Тевес
Гонсало Игуаин
Диего Милито
Лисандро Лопес
Серхио Агуеро
Мартин Палермо
Не мисля, че друг национален отбор разполага с такъв богат избор от класни нападатели, например Англия освен Рууни няма друг
Онзи ден точно същото си говорих с един приятел за атаката с която разполага Аржентина и трудния избор през Марадона. Наистина ще е интересно първо кой ще бъде извън групата на Аржентина от изброените и кои ще са основните нападатели на "гаучосите"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта