_RoKi_ написа:Ki Cho написа:beloto_boro написа:Определено разбираш от футбол.

Когато видите играч на Юнайтед да прави нещо като това от филмчето, ще ме съгласите, че не са дървари. Условието е играчът да не се казва Бербатов.
http://vbox7.com/play:a5db3020Отиде, видя какво е, стана шампион на Англия, време му е да се премести някъде, където се играе Футбол, а не Футлетик или Атлетбол.
А ти си пусни Роналдо,Нани и Руни и тогава ми говори кой дървар,че ставаш за смях
Една малка част,ако искаш още,нямаш проблем!
Роналдо отдавна не е играч на Юнайтед. За Нани ако се разтърся може и да намеря нещо, макар да трябва доста да се потрудя. За Руни не искам да говоря. Той за мен си остава човек от любимия ме Евертън. Супер нападател, но едва ли може да го наречем супер техничар.
Искам обаче да ми намериш нещо за Карик, Флетчър, Валенсия /особено държа/, Сколси, Гигси и т.н. Кой ще да е от халфовата им линия.
След това погледай малко Арсенал, Барса, дори необичния ми Байерн, пък и Атлетик Билбао ако щеш и като направиш това толкова време, че да се отърсиш от излишната си фенщина, нека поговорим за това, кой какво разбира.
Нямах нищо против Юнайтед да спечелят ШЛ. Дори щеше да ми е кеф да гледам българин отново с трофея след 1992, но това не ги прави по-малко дървари играещи Футлетик.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.