Бербатов в Нюкясъл

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Бербатов в Нюкясъл

Мнениеот Бижутера » 11 апр 2010 22:13

dishlqnov написа:абе пичове ние сме наи скапания народ на тая планета!!и малко ми е тъпо че и екипа на гонг стана "хеитарски".пи6ат супер тъпи статии изпълнени със злоба и тн.Видяха че в англия водят меди'на воина срещо берба и те започнаха!!видяла жабата че подковават коня и тя си вдигнала крака!!!абе писна ми !!!!няма да ги слушам вече нито да кликна в тоиа саит!!! :evil:

не кликай и не слушай, а вземи научи малко правописа и пунктуацията ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 11 апр 2010 23:07

Бижутера написа:
Asen4o59 написа:След днешния мач срещу Блекбърн едва ли Нюкясъл ще искат толкова смешен и жалък футболист като нашето момче!

Абе първото полувреме игра добре, ама после се загуби и опропасти няколко удобни ситуации...
Какво игра,да му изям анемичните удари....Само крещеше на Македа,пък той самия направи куп грешки....Аман от него,докато е титуляр победа няма да видим,помнете ми думата 8-) :evil:

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 12 апр 2010 12:03

_RoKi_ написа:
Ki Cho написа:
beloto_boro написа:
Определено разбираш от футбол. :mrgreen:

Когато видите играч на Юнайтед да прави нещо като това от филмчето, ще ме съгласите, че не са дървари. Условието е играчът да не се казва Бербатов. http://vbox7.com/play:a5db3020
Отиде, видя какво е, стана шампион на Англия, време му е да се премести някъде, където се играе Футбол, а не Футлетик или Атлетбол.

А ти си пусни Роналдо,Нани и Руни и тогава ми говори кой дървар,че ставаш за смях 8-)

Една малка част,ако искаш още,нямаш проблем!

Роналдо отдавна не е играч на Юнайтед. За Нани ако се разтърся може и да намеря нещо, макар да трябва доста да се потрудя. За Руни не искам да говоря. Той за мен си остава човек от любимия ме Евертън. Супер нападател, но едва ли може да го наречем супер техничар.
Искам обаче да ми намериш нещо за Карик, Флетчър, Валенсия /особено държа/, Сколси, Гигси и т.н. Кой ще да е от халфовата им линия.
След това погледай малко Арсенал, Барса, дори необичния ми Байерн, пък и Атлетик Билбао ако щеш и като направиш това толкова време, че да се отърсиш от излишната си фенщина, нека поговорим за това, кой какво разбира.
Нямах нищо против Юнайтед да спечелят ШЛ. Дори щеше да ми е кеф да гледам българин отново с трофея след 1992, но това не ги прави по-малко дървари играещи Футлетик.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 12 апр 2010 13:50

Ki Cho написа:
Роналдо отдавна не е играч на Юнайтед. За Нани ако се разтърся може и да намеря нещо, макар да трябва доста да се потрудя. За Руни не искам да говоря. Той за мен си остава човек от любимия ме Евертън. Супер нападател, но едва ли може да го наречем супер техничар.
Искам обаче да ми намериш нещо за Карик, Флетчър, Валенсия /особено държа/, Сколси, Гигси и т.н. Кой ще да е от халфовата им линия.
След това погледай малко Арсенал, Барса, дори необичния ми Байерн, пък и Атлетик Билбао ако щеш и като направиш това толкова време, че да се отърсиш от излишната си фенщина, нека поговорим за това, кой какво разбира.
Нямах нищо против Юнайтед да спечелят ШЛ. Дори щеше да ми е кеф да гледам българин отново с трофея след 1992, но това не ги прави по-малко дървари играещи Футлетик.

Ето ти за Гигс,ако това не е техника,здраве му кажи:

Сега нямам време да ти сложа за другите,довечера ще ти сложа и за останалите!

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 12 апр 2010 19:37

_RoKi_ написа:

О.К. ако имаш, пусни, може и да ме убедиш, само ... кога точно е мача? Продължавам да твърдя, че не стават за друго освен да тичат като изоглави. Все пак признавам, че до срещу Байерн направиха добра игра ... до 3:0. След това с малко акъл /забавяне на играта/ баварците ги съсипаха. Това им беше на Юнайтед. Този футбол беше модерен през деветдесетте. Сега е друго. Много пасове с почти 100%-ва прецизност /любимият ми Шави/ и въображение напред /най-бива да кажа Меси, ама то това е вече е ясно/. За ефективност и красота само ще ти цитирам Боре Касабов на мача с Челси: "Лампарт има 30 точни паса до 30-та минута." ... Аз съм футболен аматьор, но мога да подам 100 паса, по-бързи дори от Юсеин Болт. Време е Юнайтед да влезе м съвремеността.
Колкото до Бербатов, ако са верни днешните слухове и се върне в Тотнъм ще стори нещо много добро за себе си.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 15 апр 2010 00:43

Ki Cho написа:
_RoKi_ написа:

О.К. ако имаш, пусни, може и да ме убедиш, само ... кога точно е мача? Продължавам да твърдя, че не стават за друго освен да тичат като изоглави. Все пак признавам, че до срещу Байерн направиха добра игра ... до 3:0. След това с малко акъл /забавяне на играта/ баварците ги съсипаха. Това им беше на Юнайтед. Този футбол беше модерен през деветдесетте. Сега е друго. Много пасове с почти 100%-ва прецизност /любимият ми Шави/ и въображение напред /най-бива да кажа Меси, ама то това е вече е ясно/. За ефективност и красота само ще ти цитирам Боре Касабов на мача с Челси: "Лампарт има 30 точни паса до 30-та минута." ... Аз съм футболен аматьор, но мога да подам 100 паса, по-бързи дори от Юсеин Болт. Време е Юнайтед да влезе м съвремеността.
Колкото до Бербатов, ако са верни днешните слухове и се върне в Тотнъм ще стори нещо много добро за себе си.

Мислех да ти покажа и други клипчета,но само ще си губя времето...Ти си държиш на твоята теза и нищо няма да промени,ако ти покажа,че грешиш...Има ли значение от кога са,важното е,че ги правил...Едва ли Меси на тази възраст ще може също да бъде такъв,какъвто е сега...За МЮ,ок...Твое мнение,но пък то за мен не е меродавно,защото нито си футболен спец,нито тренер,нито анализатор....Както и аз!Какво е време не го решаваш ти,а САФ...Върви му се скарай.И последно-пише се ЛампарД :!:

Върни се в “Футбол - Свят”