Защо Израел играе в Европа?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Защо Израел играе в Европа?

Мнениеот Кашчей » 15 окт 2009 21:30

ЕМИЛ написа:
Кашчей написа:

Откога Грузия е в Азия?Дори за Азербайджан не съм сигурен, че са в Азия.
Израел играе в Европа не само на футбол, а по всички видове спорт, защото арабите не са съгласни да се сътезават с израелци.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1% ... 0%B8%D1%8F

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0% ... 0%B0%D0%BD

;) ;)

http://bg.wikipedia.org/wiki/европа
Можеш да намериш къде на тази карта са Грузия и Азербайджан.Всичко на запад от Урал и Каспийско море е Европа.

ПП-Линкът не е активен, защото някой умник е написал Европа на кирилица, но съм сигурен, че знаеш как да го активираш :)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 окт 2009 21:33

ivo1964 написа:
rhaegar написа:
Ratnik написа:От държавите които си изброил само Русия има право да играе в Европа понеже има заслуги в борбата срещу нашествениците мюсюлмани...

Еми да, то по тая логика Австрия и Унгария трябва да играят финал на всяко голямо първенство.

А ние винаги да сме служебни победители :lol: :lol: :lol:

Абсолютно съм съгласен! Ако не бяха жертвите на нашия народ, полумесецът и днес щеше да се развява и във Виена, и във Будапеща.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 15 окт 2009 21:42

Captain Stottlemeyer написа:
Еми да, то по тая логика Австрия и Унгария трябва да играят финал на всяко голямо първенство.

А ние винаги да сме служебни победители :lol: :lol: :lol:[/quote]
Абсолютно съм съгласен! Ако не бяха жертвите на нашия народ, полумесецът и днес щеше да се развява и във Виена, и във Будапеща.[/quote]

За да не се вее полумесецът във Виена и Будапеща основна вина имат полският крал Ян Трети Собиетски и храбрите жители на Виена участвали при обсадите през 1529та и 1683та година. ние са съжаление сме били вече галоши и потурджии, каквито за съжаление сме и до ден днешен ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 окт 2009 21:45

ivo1964 написа:
rhaegar написа:

Абсолютно съм съгласен! Ако не бяха жертвите на нашия народ, полумесецът и днес щеше да се развява и във Виена, и във Будапеща.

По тази логика трябва и Полша да играе, защото предводител на Обединените сили на Европейските държави в битката при Виена е полският крал Ян Собиески ;)

ПП-Да не се чудите защо има Собиески водка :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 15 окт 2009 21:47

Доста глупости изчетох тук относно причините за участието на Израел в зона Епропа. Истината е само една и е следната: Държавата Израел е меко казано недолюбвана от почти всички страни в Азия. Отношението пък специално на арабските страни към нея е повече от враждебно. И така по чисто политически причини още преди много години по молба на Израел и със съгласието на ФИФА Израел започва да играе извън Азия. Играл е и в Зона Океания и сега в Зона Европа. Така че причината е 100% политическа и не пишете повече измислици.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 окт 2009 21:48

unist_gp написа:

Абсолютно съм съгласен! Ако не бяха жертвите на нашия народ, полумесецът и днес щеше да се развява и във Виена, и във Будапеща.[/quote]

За да не се вее полумесецът във Виена и Будапеща основна вина имат полският крал Ян Трети Собиетски и храбрите жители на Виена участвали при обсадите през 1529та и 1683та година. ние са съжаление сме били вече галоши и потурджии, каквито за съжаление сме и до ден днешен ;)[/quote]

Чипровското въстание не е ли някъде в този промеждутък на време :?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 15 окт 2009 21:56

Кашчей,
1во. Освен водка Собиетски има и цигари. В Полша са много популярни, както нашето виктори.
Изображение

2ро. Ян Трети е потомък на Валдислав Варненчик, загинал в битка против турците край Варна, затова е имал личен мотив да се включи при първата виенска обсада.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0% ... %D0%B2_III

3то. Българския народ е искал многократно да се освободи от турското робство чрез възстания и е имал своите герои в тази борба - жителите на Батак и Перущица, Христо Ботев,Васил Левски, Г.С.Раковски и т.н. Вечна им памет! Лошото е,че все наши душици са ги саботирали,че с фес, потури и галоши им е било по-спокойно....И днес е така, всеки си живурка и гледа как да те прецака.

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Мнениеот madhool » 15 окт 2009 22:00

ето ви отговор на въпроса.Израел играе в зона Европа след войната от 1967-ма.Преди това тази държава играе в Азия и дори са шампиони на Азия.Но след това всички "резняшки" държави от Африка и Азия отказват да играят стях.Ама въпроса ми е какво прават Грузия,Армения,Азербеиджан и Казахстан в уефа като нямат дори късче земя в Европа?
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 15 окт 2009 22:03

мадхул,
виж ми по предишното мнение тук. Израел играеше в квотата на Океания. Не е играл нито в Азия, нито в Африка ;)

amidnight
Контакти:

Мнениеот amidnight » 15 окт 2009 22:30

Ако се включат още мюсюлмански страни към федерацията мисля, че повечето страни ще ги бойкотират! Да си играят в Азия, паразити гадни! Особенно тези гадни Азерабайджанци :x То след някой ден, тези държави ще влязат в ЕС! Това толериране на резани пишки няма да доведе до нищо хубаво примери много.. Преди две седмици бях в Германия пълно е с мюслита.. Чудя се кога запада ще се събуди?

Върни се в “Футбол - Свят”