Без Английски мачове по български телевизии

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Без Английски мачове по българските телевизий

Мнениеот Alexx » 09 юли 2016 18:12

Popokatepetal написа:Коментарите в тази тема са си направо еманация на българската злоба, комплексарщина и простотия. Хора, които не гледат английски футбол, се радват, че тези които го гледат, евентуално няма да могат да го гледат. Сякаш ако дават английски мачове по тв, това по някакъв начин ощетява тези, които не се интересуват от това първенство. Няма вариант просто да не включват на въпросния канал. Или с други думи всичко, което е дълбоко сбъркано с нашия манталитет е събрано в три страници коментари в тази тема.

Аз не гледам толкоз много италиански футбол, но не съм се радвал неистово,че имаше период в който не ги даваха по тв-то.

organzata
Контакти:

Re: Без Английски мачове по български телевизии

Мнениеот organzata » 09 юли 2016 18:16

iliev72 написа:
organzata написа:
iliev72 написа:
slavista1974 написа:Не мога да разбера защо толкова много хора се радват,че евентуално няма да се гледа английски футбол.Тази година шампионатът ще е невиждано оспорван.Ман. Юн. с Моуриньо,Челси с Конте,Ман.С. с Гуардиола,Ливърпул с Клоп да не забравяме Арсенал,шампиона Лестър,Тотнъм,вечно кривите Евертън,Уест Хям,Стоук Сити дали ще е тъпо а?

Никой не е казал, че няма да се гледа :) Всички се надяваме да се разделим с четата на Боби Борисов ;)

Четата на Боби Борисов е далеч по-интересна от дърварския футбол в Англия!

Явно скоро не си гледал английски футбол. Четата на Б.Б. са истински дървета в сравнение с техните колеги в SkySports & BT Sport !

Аз Бобито не моа го дишам,но въпреки това ми е по-интересен и го предпочитам пред дърводелците на Албиона(нямам предвид коментаторите).

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 юли 2016 18:21

iliev72 написа:
slavista1974 написа:Не мога да разбера защо толкова много хора се радват,че евентуално няма да се гледа английски футбол.Тази година шампионатът ще е невиждано оспорван.Ман. Юн. с Моуриньо,Челси с Конте,Ман.С. с Гуардиола,Ливърпул с Клоп да не забравяме Арсенал,шампиона Лестър,Тотнъм,вечно кривите Евертън,Уест Хям,Стоук Сити дали ще е тъпо а?

Никой не е казал, че няма да се гледа :) Всички се надяваме да се разделим с четата на Боби Борисов ;)

Аз нямам нищо против тях, просто тоя номер, който извъртяха за да пълнят гушата на домуса с глупавата А група и да я залепят за ЕПЛ ме отказа от тях. Нямам нищо против да си плащам за продукта, но да ми дават всичките мачове и да плащам за тях, а не да ми ги комбинират с А група и да финансирам разни венци шкембовци, домуси, джуджета и тн.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 09 юли 2016 18:22

Popokatepetal написа:Коментарите в тази тема са си направо еманация на българската злоба, комплексарщина и простотия. Хора, които не гледат английски футбол, се радват, че тези които го гледат, евентуално няма да могат да го гледат. Сякаш ако дават английски мачове по тв, това по някакъв начин ощетява тези, които не се интересуват от това първенство. Няма вариант просто да не включват на въпросния канал. Или с други думи всичко, което е дълбоко сбъркано с нашия манталитет е събрано в три страници коментари в тази тема.

Не си прав.Аз гледам английски футбол , но не по сбърканите канали на Нова Броадкастинг.
Веднъж като се разделиш с четата на Б.Б. разбираш , че в коментарите нивото ни е като на БГ футбола.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 09 юли 2016 18:30

iliev72 написа:

Не си прав.Аз гледам английски футбол , но не по сбърканите канали на Нова Броадкастинг.
Веднъж като се разделиш с четата на Б.Б. разбираш , че в коментарите нивото ни е като на БГ футбола.

Добре, обаче има хора като мен, които ги гледат точно по тези канали, защото нямаме други опции. Това си е мое право да избирам къде и какво да гледам. И не виждам защо има толкова хора, които се радват, че аз вече няма да имам това право. Това е все едно аз сега като не гледам Формула 1 и ако спрат да я дават по бг телевизии, да ходя във форумите на феновете на формулата и да злобея как няма да се дава вече по нашите телевизии. Що за чиста злоба е това?

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 09 юли 2016 18:33

Не си прав отново. Гледам и формула 1 , но не по българските телевизии защото нашите коментатори за пълна скръб.
Да не споменавам , че в екипа на SkySports са Деймън Хил , Мартин Брандъл , Джони Хърбърт и Антъни Дейвидсън.
И нашите аматьорчета могат само да цъкат с език на това което правят SkySports.
Не ме разбирай неправилно. Не съм за 5лв , а защото за тези 5лв получавам изкл. некачествен продукт.
Излъчването на формула 1 и английските мачове с нищо не се промени след като станаха платени.
Щом искаш да получаваш пари все пак трябва да положиш някакви усилия , а не да караш така както е било преди това.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

toristo
Контакти:

Мнениеот toristo » 09 юли 2016 18:52

Taка трябва. Това вече си рекет... искат някакви суми, които нямат избиване от която и да е телевизия. Нормално е никой да не иска правата.

Потребителски аватар
slavista1974
Контакти:

Мнениеот slavista1974 » 09 юли 2016 18:55

iliev72 написа:Не си прав отново. Гледам и формула 1 , но не по българските телевизии защото нашите коментатори за пълна скръб.
Да не споменавам , че в екипа на SkySports са Деймън Хил , Мартин Брандъл , Джони Хърбърт и Антъни Дейвидсън.
Не ме разбирай неправилно. Не съм за 5лв , а защото за тези 5лв получавам изкл. некачествен продукт.
Излъчването на формула 1 и английските мачове с нищо не се промени след като станаха платени.
Щом искаш да получаваш пари все пак трябва да положиш някакви усилия , а не да караш така както е било преди това.

А бе приятел защо толкова мразиш диемаджийте да не си работил там и да са те изгонили?Коментаторите по другите телевизии да не са по-добре?Плямпат неизброимо количество простотии да не говорим че бъркат отбори,имена на играчи и т.н.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 09 юли 2016 19:04

slavista1974 написа:
iliev72 написа:Не си прав отново. Гледам и формула 1 , но не по българските телевизии защото нашите коментатори за пълна скръб.

А бе приятел защо толкова мразиш диемаджийте да не си работил там и да са те изгонили?Коментаторите по другите телевизии да не са по-добре?Плямпат неизброимо количество простотии да не говорим че бъркат отбори,имена на играчи и т.н.

Никога не съм работил за Нова Броадкастинг. Подразниха когато почнаха да дават А група и се реши , че заради това ще вдигнат цената на общият пакет заради А група.Не минаха и 6 месеца и те направиха платените диеми и там прехвърлиха А група , а не намалиха цената на НоваТВ , НоваСпорт и Диема нищо , че ме лишиха от А група(не че съм я гледал кой знае колко).Няма как да плащам за нещо два пъти и то въобще да не си е променило качеството. И тогава разбрах каква разликата между нашите коментатори и английските. Тези боклуци не заслужават и 1ст. Не ги мразя , но от мен няма да видят и 0.01ст. и ще направя всичко възможно колко може повече хора да се откажат от този смешен пакет.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 09 юли 2016 19:15

Явно това, че когато говорят за ЛевскиЦСКА коментаторите не се подмокрят от умиление ги прави лоши.

Върни се в “Футбол - Свят”