Гуардиола - фенове ли сте му?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Гуардиола - фенове ли сте му?!

Мнениеот sapio0o » 01 фев 2016 20:43

Гуардиола свърши прекрасна работа в Барселона. Вярно, че с Меси, Шави и Иниеста изглежда лесно, но той бе човекът, който ги сработи така да се каже. Спечели всичко с каталунците. В Байерн е друго - в Бундеслигата няма конкуренция, а виждаме че Байерн страда в ШЛ, когато срещне испанските грандове. Този сезон ще е последният му шанс да се докаже, да видим..

Mоето лично мнение е, че Пеп е надценен. Не може да се сравнява с Моу например. Анчелоти също е по-добър от него, има и други. В Сити ще спечели без особено напрежение титлата, защото пак отива в готов и фаворизиран отбор. Колкото и да ми говорят за конкуренция в Англия, там няма отбор на нивото на Сити. Ливърпул, Юнайтед и Челси имат една дузина средняци. Арсенал имат отбор, но нямат треньор - Венгер е изчерпан и не се учи от грешките си. Ще е интересно какво ще направи в ШЛ, аз лично виждам сериозен шанс за триумф. :roll:

Иначе, ако Гурдиола поеме отбор от ранга на Билбао, Евертън, Шалке и т.н. ще свърши зле.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 01 фев 2016 20:52

Най-големият фен съм му. :mrgreen:
Той е невероятен, очарователен, неповторим, ненадминат, от най-висша класа, съвършен и завършен боклук.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 01 фев 2016 20:59

sapio0o написа:Иначе, ако Гурдиола поеме отбор от ранга на Билбао, Евертън, Шалке и т.н. ще свърши зле.

Я ми кажи един треньор, който ще има успехи с тези отбори :lol: :lol: :lol: Сигурно Моу и Анчелоти ще играят всяка година 1/2-финал в ШЛ и ще печелят титла след титла с тях... :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 01 фев 2016 21:07

Вникни по-хубаво върху написаното, хейтър такъв. :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 01 фев 2016 21:16

soccerav написа:Изключителен треньор, който неизменно ще се нареди до най-големите. С поведението си печели симпатии, не е нагъл като Моуриньо, обран в емоциите и речника си, всяващ уважение с това което прави. Няма нищо лошо да иска да спечели всичко в големите първенства. С две думи треньор мечта. Сити нацелиха десетката, спор няма ;) .

Коректен анализ,за разлика от дежурните "плювачи на дълги разстояния".За съжаление на някой не е руснак,но това да му е недостатъка :o

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 01 фев 2016 23:11

doktora25 написа:Най-големият фен съм му. :mrgreen:
Той е невероятен, очарователен, неповторим, ненадминат, от най-висша класа, съвършен и завършен боклук.

Много ми е интересно защо толкова го мразиш. :oops:
По темата - фен не съм му, харесва ми, че има нестандартни виждания. Ако балансира повече между атака и защита в зависимост от противника ще стане по-добър. Обаче малко инат ми изглежда :mrgreen: . Иначе не съм най-големият почитател на тики-така, като цяло.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 02 фев 2016 00:37

Jürgen написа:
doktora25 написа:Най-големият фен съм му. :mrgreen:

Много ми е интересно защо толкова го мразиш. :oops:
По темата - фен не съм му, харесва ми, че има нестандартни виждания. Ако балансира повече между атака и защита в зависимост от противника ще стане по-добър. Обаче малко инат ми изглежда :mrgreen: . Иначе не съм най-големият почитател на тики-така, като цяло.

1. Заради неговата наглост и безочие, че остана до края на договора си и не пое отговорност за провалите през 2014 и 2015, скривайки се в миша дупка, когато бе най-напечено.
2. Защото наложи грозен и недостатъчно ефективен на европейската сцена стил, който е с класи под директния футбол, бе унизен от директния футбол през 2013 и ефективно може да се противодейства на него и с дефанзивна постройка/автобус, ако противникът разполага с достатъчно класни и тактически грамотни играчи.
3. Защото направи Байерн по-слаб отбор отколкото беше през 2013, по-слаб от Реал и Барселона и никога няма да изчезнат съмненията ми, че това не е преднамерено.
4. Заради трансферната политика, насочена повече към испанския и южноамериканския пазар, като доведените от там играчи не са по-класни от голяма част от напусналите. Отборът започна да губи своя облик, в следствие на намаляването на немските футболисти, нещо което не се харесва на феновете и не се вписва в традициите на клуба. Стигна се до там, че испанските национали станаха повече от немските.
5. През изминалите 2 години играчите бяха в ужасна форма след спечелване на титлата, нещо, което не се бе случвало преди това и е пряко следствие от тренировъчния процес.
6. Дестабилизира защитата на отбора като цяло, защита, която нерядко в исторически план се е явявала ахилесова пета за отбора, но Хайнкес, а и Ван Гаал с много труд и усилия я бяха развили до най-високото световно ниво. КБХГ омеша главите на голяма част от играчите, опита се да им внуши, че на някои "звезди" не може да се противодейства, нещо, което са го правили с лекота преди това и продължават да го правят с националния си отбор.
7. Може би най-важното - огромния брой контузени играчи, на практика нямаше момент, в който липсващите основни футболисти бяха по-малко от 4-5, 2 от емблемите на отбора Рибери и Робен не са играли заедно сигурно повече от година. Вината за това може да се припише в по-голяма степен на него, отколкото на случайността, тъй като: тенденцията се запази през целия 3-годишен период, пускаше не напълно възстановени играчи, изгони дългогодишния доктор на отбора (при който през последния сезон имаше само 1-2-ма трайно контузени), промени и някои практики, извадиха се статистики, че подобно явление се наблюдаваше и при предишния му отбор при сравнение с предишни години.
8. Защото през цялото време се ръководеше от егото си, болните си амбиции и чувството си за величие без да съобразява дали това е най-доброто и най-подходящото за футболистите.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 02 фев 2016 00:40

Аз все си мисля, че феновете на Байерн в България имате отбора си за прекалено силен, знам ли.. непобедим. :roll: Вярно, че преди Гуардиола тимът бе по-силен, но наистина ли смятахте, че всеки сезон ще печелите требъл както през 2013-та?

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 02 фев 2016 01:10

doktora25 написа:1. Заради неговата наглост и безочие, че остана до края на договора си и не пое отговорност за провалите през 2014 и 2015, скривайки се в миша дупка, когато бе най-напечено.

Провал трудно може да се нарече 1/2-финал в ШЛ + дубъл на домашната сцена.Да,деградация е спрямо 2013,но НЯМА отбор,който всяка година да доминира.Струва ми се,че тези 3 финала между 2010 и 2013 малко са ти замъглили преценката и забравяш,че преди това 9 години не бяхте стигали финал.Да се задържиш на върха е адски трудно и това,че още никой не е дублирал ШЛ го показва.През 2013 целият ви отбор беше мотивиран да се реваншира за трите провала през предната година,а след постигането на требъла малко или много гладът за трофеи е намалял.

doktora25 написа: бе унизен от директния футбол през 2013

Гуардиола напусна Барселона през 2012.

doktora25 написа:3. Защото направи Байерн по-слаб отбор отколкото беше през 2013, по-слаб от Реал и Барселона и никога няма да изчезнат съмненията ми, че това не е преднамерено.

Това са пълни глупости.

Иначе съм съгласен,че тактически го надиграха и Карло,и Луис Енрике(от какъв зор му трябваше при 1:0 да тръгва стремглаво в атака на Кампа!?),както и че напълни Байерн с испанци и като цяло латиноси.Само че всеки треньор си има предпочитан тип играчи и не се съмнявам,че Пеп ще купува такива и в Сити.
Колкото до егото му - големите вървят винаги с него и затова и успяват.Да,често и им пречи,но ако го нямат,са загубени.АКо е истина тази мания за контролиране на целия живот на играчите - е,наистина е прекалено,
Стилът му и на мен често ми е скучен и приспивен,но пък дава резултат.Може би най-големият му проблем е взимането на рационални решения като вече споменатото в мача с Барса.При 1:0 и реванш в Мюнхен,шансовете на Байерн бяха големи.
Според мен си твърде краен и изопачаваш някои неща,поради някаква очевидната неприязън,която изпитваш към него.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 фев 2016 01:13

bilyaletdinov написа:
sapio0o написа:Иначе, ако Гурдиола поеме отбор от ранга на Билбао, Евертън, Шалке и т.н. ще свърши зле.

Я ми кажи един треньор, който ще има успехи с тези отбори :lol: :lol: :lol: Сигурно Моу и Анчелоти ще играят всяка година 1/2-финал в ШЛ и ще печелят титла след титла с тях... :lol:

Порто да не бяха по силни :lol:

Иначе май само Ван Гаал може да го бие по по скучен футбол, но все пак Фантомас още не се е пробвал в Англия :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”