Бербатов ще играе в ПАОК
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бербатов ще играе в ПАОК
А и феновете на ПАОК правят страхотна атмосфера на стадиона в Солун.Какво му трябва повече на един играч.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:
Не знам дали е го.едо, но е злобен българин от най простите а.к.а македонец.
Успех на Митко в Гърция.
Да това е точното определение за Митко , който се отказа от нашия национален отбор.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
винаги съм се чудил, защо в теми за бербатов има най-много говежди мнения, естествено, отрицателни.вашият връх е рен и сега козенца-калчо-малчо. преди всичко бербатов е български футболист, който само рогатите не харесват, защото нямат и никога не са имали футболист от такъв калибър. българия никога повече няма да има голмайстор на англия без нито един гол от дузпа. аз съм от страстните фенове на бербатов и ми е мъчно, наистина, защото още с фулъм разбрах, че вече няма амбиции за голям футбол. случката фиорентина-ювентус-фулъм обяснява решението сампдория-вила-паок. просто иска да си изстиска финансово кариерата и да не е в отбор под напрежение. ако знаеше, че фулъм ще се бори за оцеляваяне щеше да иде в друг "фулъм" сега е същото- малкото пари на астън вила и постоянното напрежение за точки и цикъл мачове вече не са за него. солун е на две цигари от благоевград и с 2 милиона в джоба е лесно обясним избор. и да, с радост бих го гледал, ако някой реши да излъчва мачовете на паок, защото в играта на бербатов винаги има нещо фино и майсторско. успех, мите, в новия отбор.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!
dunavrs написа:Честито на Бербатов! Прекрасен трансфер за него и с оглед климата(не политическият, разбира се :D ) в Гърция, и с оглед близкото разстояние до България. Колкото до хората, които иронизират преминаването му в ПАОК - жалки сте. Много се лъжете, ако си мислите, че да играеш в САЩ или в Дубай е по-хубаво от това да играеш в Гърция, най-малкото нивото на лигата на "съседите" ни е доста по-високо спрямо това на американската лига, въпреки нейния масивен PR и докарването на сума ти поостарели звезди там.
Първенството на САЩ го дават по евроспорт и скай спортс. Гръцкото го дават само в Гърция. Да не говорим,че е в топ 10 по посещаемост в света.
Също така в Гърция ще среща ежедневната простотия като ще среща в България с тази разлика,че ще е я среща в чужда държава.
-
- Контакти:
Графът написа:винаги съм се чудил, защо в теми за бербатов има най-много говежди мнения, естествено, отрицателни.вашият връх е рен и сега козенца-калчо-малчо. преди всичко бербатов е български футболист, който само рогатите не харесват, защото нямат и никога не са имали футболист от такъв калибър. българия никога повече няма да има голмайстор на англия без нито един гол от дузпа. аз съм от страстните фенове на бербатов и ми е мъчно, наистина, защото още с фулъм разбрах, че вече няма амбиции за голям футбол. случката фиорентина-ювентус-фулъм обяснява решението сампдория-вила-паок. просто иска да си изстиска финансово кариерата и да не е в отбор под напрежение. ако знаеше, че фулъм ще се бори за оцеляваяне щеше да иде в друг "фулъм" сега е същото- малкото пари на астън вила и постоянното напрежение за точки и цикъл мачове вече не са за него. солун е на две цигари от благоевград и с 2 милиона в джоба е лесно обясним избор. и да, с радост бих го гледал, ако някой реши да излъчва мачовете на паок, защото в играта на бербатов винаги има нещо фино и майсторско. успех, мите, в новия отбор.
Всичко хубаво,но.. Написаното от теб е пречупено през твоя начин на мислене и без никакви факти.Какво е било,какви са били разговорите,условията е мъгла за теб.
Оставете човека сам да си взема решенията,не ги коментирайте,не се бъркайте в личния му живот.Ако футбола,който показва ви радва-до тук.
пп.След Гунди/бог да го прости/той е най-интелигентния ни централен-нападател.
И това че МЛС го дават по Евроспорт прави футбола в тази лига качествен ли, мачовете са по-зле от родната А група като футбол.
Взели по 1/2 известни футболисти от Европа които никой не ги иска и голямо първество. Тези които са над нивото на МЛС си правят
каквото си поискат в мачовете, един Джовинко го гледах в някакъв мач и ги правеше луди противниците им вкара 3 гола а той
не е никак по-добър от Бербатов! Бербатов има време и в САЩ да отиде естествено ако има желание.
Взели по 1/2 известни футболисти от Европа които никой не ги иска и голямо първество. Тези които са над нивото на МЛС си правят
каквото си поискат в мачовете, един Джовинко го гледах в някакъв мач и ги правеше луди противниците им вкара 3 гола а той
не е никак по-добър от Бербатов! Бербатов има време и в САЩ да отиде естествено ако има желание.
Последна промяна от Pichichi на 02 сеп 2015 14:01, променено общо 1 път.
batmanlevski написа:ужас. жалко за добре изградения отбор, този ще провали и тях , след като заради него Фулъм изпаднаха и още не могат да се оправят , а той просто избяга сега ще съсипе от интриги и горкия ПАОК , то не беше ЦСКА, не беше Пирин , в който отбор е играл и после е изпаднал в долните дивизии !
Братко всеки ден чакаме коментар от теб в офиса и хубаво да се посмеем

Суперско!
Варна-Солун са 700км, за 8 часа се вземали!
Съвсем реално звучи един уикенд да се пошматкаме из гръцко и даже да развеем българското знаме насред тази бивша българска територия!!!
ПП:Злобарите пак останаха с пръст в ... устата, защото Бербатов не само се оказа желан в доста прилични отбори, а в крайна сметка показа за пореден път, че не избира най-добрата финансова оферта, а тази, която го удовлетворява истински!
За заблудените, ше напомним, че в МЮ му даваха по-малка заплата спрямо Тотнъм, после и във Фулъм, сега пак предпочете по-малка заплата!
Варна-Солун са 700км, за 8 часа се вземали!
Съвсем реално звучи един уикенд да се пошматкаме из гръцко и даже да развеем българското знаме насред тази бивша българска територия!!!
ПП:Злобарите пак останаха с пръст в ... устата, защото Бербатов не само се оказа желан в доста прилични отбори, а в крайна сметка показа за пореден път, че не избира най-добрата финансова оферта, а тази, която го удовлетворява истински!
За заблудените, ше напомним, че в МЮ му даваха по-малка заплата спрямо Тотнъм, после и във Фулъм, сега пак предпочете по-малка заплата!

Падението и на този измислен бг футбалер е пълно но и още ще пропада това футболно недоразумение Бербатката.Никой не го брои за футболист и всеки вика вземи го ти
Факт.Тоя от къде ли не го изгониха и не му се подиграха заради футболните му неумения.Надявам се че с новия присаден мокет на капачуната си поне ще успее донякъде да краси пейките на резервите по стадионите в южната ни съседка.Успех му желая от все сърце в това начинание.

Viktor4o_Rs написа:Меко казано съм изумен от този избор на Бербатов![]()
![]()
Ако наистина са го искали Астън Вила и Сампдория, а той се е пазарял за пари, за да иде накрая в ПАОК, просто нямам думи ... Разбира се, той си знае най-добре какво да прави, ПАОК са силен отбор с чудесна агитка, но все пак в гръцкото първенство да отидеш вместо в някой от ТОП 7 първенствата, при това дори не са Олимпиакос все пак. Другият вариант е никой друг читав отбор да не го е искал и всичко да са били спекулации. Очаквах да иде в много по-силен тим и съм разочарован.
Бербатов като всеки футболист на неговите години търси отбор, който ще му даде повече пари! Той няма нужда да прави кариера и да играе при компромисни условия! Защото вече е направил кариера/име (при това кариера, с каквато могат да се похвалят малко футболисти), което работи за него, сега може да играе още 1-2 години за този отбор, който се съгласи с неговите изисквания!!!

ПП Всъщност това, че ще играе за ПАOK e добре дошло, след 2 години го чакаме да се завърне в ЦСКА!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!