Висшата лига може да изгуби място в ШЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sunscres92
Контакти:

Re: Висшата лига може да изгуби място в ШЛ

Мнениеот sunscres92 » 18 апр 2015 10:40

Нека добавим и че Германците не са особено напред и доста лесно могат да бъдат изпреварени, особено след адски отслабеният Дортмунд. Англичаните другата година изглежда ще си настроят повечето отбори и се очаква далеч по-силно представяне. Нека не забравяме, че Серия А на практика дължи това представяне главно на късмета си, а не на феноменалните си отбори.
Последна промяна от sunscres92 на 18 апр 2015 12:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 18 апр 2015 11:08

bilyaletdinov написа:
hajitsu написа:С или без един английски отбор все тая. И без това нищо не правят. ;)

Напълно съм съгласен, най-добре е да си играят само в междугалактическата Висша лига и да не припарват до ЕКТ 8-)

Един плюс и от мен за това мнение. Че няма си изгубат квотата е ясно, но пък няма да липсват на много хора :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 апр 2015 12:20

Голяма простотия е това да не си шампион на страната си пък да грабнеш трофея . Искам КЕШ, КНК и т.н.
Изображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 18 апр 2015 12:23

Alexx написа:Това може да стане ако следващия сезон е слаб за Англия. Което е малко вероятно. Също така италианците трябва да направят силен сезон което пак е малко вероятно, защото единствения отбор в ШЛ от Италия който играе силно в последните сезони е само Ювентус,а този сезон по определено стеклите се обстоятелства жабарите имаха силен пробив в ЛЕ, което пак не вярвам да се случи следващата година.

Изпускаш нещо много важно! Досега Англия имаше 4 отбора в ШЛ, а има 50 % вероятност от следващия сезон и Италия да бъде с 4 отбора в лигата. Та това не е първата слаба година за англичаните в Европа. От 2011г. се върви се стремглаво надолу и не виждам причина този процес да продължи. Интересна ми е логиката, че с магическата пръчка на ФА отборите ще станат отново хегемони :lol: Това, че по-слабите отбори стават по-силни заради кинтите, които лапат по-никакъв начин не помага на топ 4 отборите да стават по-силни. Даже напротив.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 18 апр 2015 12:36

bilyaletdinov написа:
Alexx написа:Това може да стане ако следващия сезон е слаб за Англия. Което е малко вероятно. Също така италианците трябва да направят силен сезон което пак е малко вероятно, защото единствения отбор в ШЛ от Италия който играе силно в последните сезони е само Ювентус,а този сезон по определено стеклите се обстоятелства жабарите имаха силен пробив в ЛЕ, което пак не вярвам да се случи следващата година.

Изпускаш нещо много важно! Досега Англия имаше 4 отбора в ШЛ, а има 50 % вероятност от следващия сезон и Италия да бъде с 4 отбора в лигата. Та това не е първата слаба година за англичаните в Европа. От 2011г. се върви се стремглаво надолу и не виждам причина този процес да продължи. Интересна ми е логиката, че с магическата пръчка на ФА отборите ще станат отново хегемони :lol: Това, че по-слабите отбори стават по-силни заради кинтите, които лапат по-никакъв начин не помага на топ 4 отборите да стават по-силни. Даже напротив.

Сам си противоречиш или не четеш какво пишеш? Това за ВЛ може да се каже, че е вярно. Но в момента няколко отбора напипаха и мениджърите и съставите си, а Сити се очакват да са с нов мениджър от по-висока класа от Пелегрини. Точно за това, толкова слаб сезон за отборите от Англия е доста труден за повтаряне. Иначе не знам, защо мислиш, че Серия А се възражда, след като с всяка година става все по-зле.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 18 апр 2015 12:48

Кои са тия дето са напипали мениджърите :lol: Сеньор Почетино, дето го направиха крив във Флоренция ли :lol: Или онзи палав лебед Роджърс. Ако не е Моу да държи някакво ниво на Челсито...не знам. Не очаквам и чудеса от Юнайтед при евентуалното им завръщане в ШЛ. Колкото до Шити, там проблемът не е в треньора, а в играчите. Та не знам как си мислиш, че ще успеят английските отбори като с магическа пръчка да започнат да мачкат. Едва ли някога ще се върнат времената от 90-те на подем има и в положение, в което Интер и Милан са трагични...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 18 апр 2015 12:55

Тотнъм първият мач разбиха Фиорентина, а ако си гледал 2-рият в което се съмнявам ще знаеш, че отново положението беше същото, и Солдадо тогава подари мача. Сити ще направят силно лято, а с най-вероятен мениджър Клоп ще станат много опасен отбор. Юнайтед ще се подсили още повече, докато и Арсенал навлизат в ритъм. В Италия има 1 отбор, a 2-рият отбор беше победен в Рим от резервите на Сити.

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 18 апр 2015 12:56

sunscres92 написа:Нека добавим и че Германците не са особено напред и доста лесно могат да бъдат изпреварени, особено след адски отслабеният Дортмунд. Англичаните другата година изглежда ще си настроят повечето отбори и се очаква далеч по-силно представяне. Нека не забравяме, че Серия А на практика дължи това представяне главно на късмета си, а не на някакви феноменалните си отбори.

Точно мнение.
Италия и Германия разчитат единствено на шампионите си Байерн и Ювентус - един отбор трудно трупа коефициент.
Англия догодина ще започне да си възстановява позицийте, но че ще има разместване, ще има.
Единствено испанците няма да мръднат, те са винаги с по два-три отбора до полуфиналите.
До всички калъфи осмиващи Висшата лига - никой не твърди че това е най-силното първенство, но със сигурност е най-интересното.
Факта че акумулира най-много пари е показателен, но едва ли ще го разберете докато си броите стотинките...всичко е пари и интерес - във ВЛ има най-много от двете.Дори в момента ако погледнете класиранията в четирите "големи", ще видите че в Англия е най-завързано.
Поздрави.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 18 апр 2015 13:05

Най-завързано :lol: :lol: :lol: Шампионът е ясен, топ 4 е ясна...кажи ми нещо за Ла Лига където Барса и Реал са събрани в две точки, а при равни точки Реал е шампион :lol: :lol: :lol: Какво ще се случи лятото никой не знае и не може да каже още от сега. А най-голямата глупост е, че Германия и Италия трупат точки само от шампионите си. Именно в Лига Европа, която англичаните неглижират се печелят повечето точки и това си е чист проблем на англичаните. Това, че генерира най-много приходи и гледаемост въобще не ми пука и не помага по никакъв начин да се вдига представянето на отборите в ЕКТ.

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 18 апр 2015 13:09

bilyaletdinov написа:Кои са тия дето са напипали мениджърите :lol: Сеньор Почетино, дето го направиха крив във Флоренция ли :lol: Или онзи палав лебед Роджърс. Ако не е Моу да държи някакво ниво на Челсито...не знам. Не очаквам и чудеса от Юнайтед при евентуалното им завръщане в ШЛ. Колкото до Шити, там проблемът не е в треньора, а в играчите. Та не знам как си мислиш, че ще успеят английските отбори като с магическа пръчка да започнат да мачкат. Едва ли някога ще се върнат времената от 90-те на подем има и в положение, в което Интер и Милан са трагични...

И Челси, и Арсенал ,и Ман Юн имат стойностни отбори с добри треньори и това ще си проличи.
Ти явно не си фен на ВЛ и ми е чудно защо се хабиш да пишеш...А фактът, че си фен на отбор от едно умряло първенство, прави коментарите ти още по несъстоятелни.

Върни се в “Футбол - Свят”