Жребий плейофен кръг - Шампионска Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

gh0stenin
Контакти:

Re: Жребий плейофен кръг - Шампионска Лига

Мнениеот gh0stenin » 08 авг 2014 11:24

Не разбирам какво се дърлите само. Тази година 4 български отбора играха за влизане в ЕКТ. Лудогорец бил облагодетелстван от късмета, бил си купил съдиите, бил не знам си какво си. И накрая какво - пак той остана единствен от родните клубове в Европа, пак заради него ще стоим с трепет да чакаме жребия, пак заради него ще се вълнуваме. Само заради това си заслужава да го подкрепим пък дано влезе в групите. После парите от там да ги реинвестира в клуба и да стане следващия БАТЕ Борисов на европейската сцена, отбор със слаб национален отбор, почти джудже, но редовен участник я в ШЛ, я в ЛЕ...

А останалите цветя за мирисане в родния шампионат защо не направих същото? Защо не продължиха напред, защо отпаднаха след 2 мача срещу абсолютни анонимници?

Не съм футболен фен, рядко гледам мачове, още повече на клубно ниво, но пък миналата година бях доволен като гледах пълния Васил Левски и тази година искам пак.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 08 авг 2014 11:29

drvasko98 написа:Очертаавт се брутални мачове и двата потока. Разликата между отборите не е толкова голяма

Все си мисля, че в нешампионския поток почти няма да има изненади. Максимум една в лицето на Бешикташ, поне така смятам.
Само Левски!

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 08 авг 2014 11:39

Ако не е Лудогорец какво би останало от български клубен футбол в Европа?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 авг 2014 11:41

RedeviL написа:
BRF написа:
Балкански Орел написа:Попринцип на Лудогорец винаги им се падат най кофти съперници от както са започнали да ходят по Европата.Може би само групата на ЛЕ беше на тяхна страна.Дано да не им се падне Легия, всичко друго требва да бият, ако искат да влязат в ШЛ.

Легия малко се надценява заради това,че биха Селтик.Ама сега се сещам,че и Артмедия ги биха тях с много 5 ли 4 ли :? ?Вчера по гонга слушах,че един от двата скандинавски(май Малмьо) били във форма защото били в 17 кръг от шампионата.Те май ще са най-трудни за отстраняване в предвид формата на шампионите!

Поне аз не съдя за силата на Легия от мачовете им със Селтик.. Следял съм предимно в полското първенство, където се представят много добре! Доста сериозен и амбициозен отбор са.

Малко наизуст ми е мнението :lol: !Доверявам ти се!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 08 авг 2014 11:42

BRF написа:
Балкански Орел написа:Попринцип на Лудогорец винаги им се падат най кофти съперници от както са започнали да ходят по Европата.Може би само групата на ЛЕ беше на тяхна страна.Дано да не им се падне Легия, всичко друго требва да бият, ако искат да влязат в ШЛ.

Легия малко се надценява заради това,че биха Селтик.Ама сега се сещам,че и Артмедия ги биха тях с много 5 ли 4 ли :? ?Вчера по гонга слушах,че един от двата скандинавски(май Малмьо) били във форма защото били в 17 кръг от шампионата.Те май ще са най-трудни за отстраняване в предвид формата на шампионите!

Може би наистина ги надценяваме, аз не съм гледал нито един техен мач и за това не мога да говоря.Всички казват, че те ще са най-трудни, а кой е гледал техен мач не се знае.Каквото и да си говорим, който и да се падне за групи на ШЛ, трябва да го бият.Всички съперници са преодолими ако Лудогорец наистина докажат, че са класа.(Мача с Партизан е много лъжлив, след втория гол нищо не играха Лудогорец.)
Последна промяна от Балкански Орел на 08 авг 2014 11:42, променено общо 1 път.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 авг 2014 11:42

Какво им е страшното на Легия, не можаха да бият Сейнт Патрикс предния кръг на свой терен, освен това ирландците ги надиграха тогава, вече втория мач са си преценили силите, че не им трябва Европа, да не са будали като нашите да се изекьоват за някви загубени групи. :) Полският футбол и той даде на задна, неслучайно и Лех си замина снощи от Лига Европа. :) Нема им се плашите. Марибор са добри обаче и Дж. Менди при тях играе като нападател. :lol:

Лудогорец ще излязат най-големите каръци, ако ги върнат сред непоставените за сметка на моите слабаци от Селтик. :P
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 08 авг 2014 11:50

Аз отново ще изляза със становище, че за Лудогорец няма (почти) никакво значение дали е при поставените, или непоставените.
Само Левски!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 08 авг 2014 11:52

dreben23 написа:Какво им е страшното на Легия, не можаха да бият Сейнт Патрикс предния кръг на свой терен, освен това ирландците ги надиграха тогава, вече втория мач са си преценили силите, че не им трябва Европа, да не са будали като нашите да се изекьоват за някви загубени групи. :) Полският футбол и той даде на задна, неслучайно и Лех си замина снощи от Лига Европа. :) Нема им се плашите. Марибор са добри обаче и Дж. Менди при тях играе като нападател. :lol:

Лудогорец ще излязат най-големите каръци, ако ги върнат сред непоставените за сметка на моите слабаци от Селтик. :P

Нищо страшно няма да са непоставени кво има да се плашат от дървари като Селтик, Апоел Никозия и БАТЕ например... вие се плашите все едно си ги пратят в другия поток :lol: Но така или иначе едва ли ще се стигне дотам...

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 08 авг 2014 11:53

На Лудогорец пожелавам Слован, а на Наполи ми се иска Бешикташ, ще е лудница с тези фенове...Успех на Лудогорец и дано гледаме силни отбори в София до декември

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 08 авг 2014 11:53

siniq_fen написа:Аз отново ще изляза със становище, че за Лудогорец няма (почти) никакво значение дали е при поставените, или непоставените.

Абсолютно ! Само Редбулите са неприятен противник !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Върни се в “Футбол - Свят”