Част от стадионите за Мондиала остават без интернет

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Част от стадионите за Мондиала остават без интернет

Мнениеот Tommi » 02 май 2014 19:54

iliyan написа:
Tommi написа:Да оставиш стадион, който е домакин на световно първенство по футбол, без интернет през 2014г. си е огромен гаф, да не кажа безумно изпълнение, на организаторите.

Ако ми кажеш за какво ти е интернет при условие , че си отишъл да гледаш мач ?! Все пак нямаш 2 глави - една за мача , една за телефона или таблета !!! Или може би имаш а ?!

В съвременния свят се налага човек да бъде мултитаскър, иначе 24 часа в денонощието и 7 дни в седицата просто няма да са му достатъчни. За много хора 2 часа без интернет са равни на сериозни загуби или пропуснати ползи от всякакъв вид в професионален или личен план.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 май 2014 19:56

iliyan написа:
Tommi написа:
iliyan написа:От мненията до тук оставам с впечатление сме малцина които уважават труда на хората които се опитват да правят спектакъл(театър,концерт,футбол и т.н.).
Явно истинските фенове сме малцина в този форум ! Щом човека полага усилия заслужава уважение !

Нещо не успях да ти разбера мисълта. :? Ако използваш интернет, значи не уважаваш труда на хората - това ли искаш да кажеш?

Според теб защо в киното/театъра преди да започне филма/постановка съвсем културно молят зрителите да угасят мобилните си телефони а ?!

Ще те оставя да се сетиш сам, само ще ти подскажа, че не е заради интернета.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

iliyan

Мнениеот iliyan » 02 май 2014 20:02

Tommi написа:
iliyan написа:
Tommi написа:Да оставиш стадион, който е домакин на световно първенство по футбол, без интернет през 2014г. си е огромен гаф, да не кажа безумно изпълнение, на организаторите.

Ако ми кажеш за какво ти е интернет при условие , че си отишъл да гледаш мач ?! Все пак нямаш 2 глави - една за мача , една за телефона или таблета !!! Или може би имаш а ?!

В съвременния свят се налага човек да бъде мултитаскър, иначе 24 часа в денонощието и 7 дни в седицата просто няма да са му достатъчни. За много хора 2 часа без интернет са равни на сериозни загуби или пропуснати ползи от всякакъв вид в професионален или личен план.

За тези хора има много други хора които през тези 2 часа следят нещата и не е фатално ;)
Tommi написа:
iliyan написа:
Tommi написа:
iliyan написа:От мненията до тук оставам с впечатление сме малцина които уважават труда на хората които се опитват да правят спектакъл(театър,концерт,футбол и т.н.).
Явно истинските фенове сме малцина в този форум ! Щом човека полага усилия заслужава уважение !

Нещо не успях да ти разбера мисълта. :? Ако използваш интернет, значи не уважаваш труда на хората - това ли искаш да кажеш?

Според теб защо в киното/театъра преди да започне филма/постановка съвсем културно молят зрителите да угасят мобилните си телефони а ?!

Ще те оставя да се сетиш сам, само ще ти подскажа, че не е заради интернета.

Как мислиш да ли съм сетил а ?! Щом съм отворил тази тема ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 май 2014 20:11

iliyan написа:За тези хора има много други хора които през тези 2 часа следят нещата и не е фатално ;)

В голяма грешка си. Обикновено тези хора са на 25-часов работен ден. ;) Някои работят сами за себе си. В други случаи не става само със следене, а трябва и мигновена реакция.
iliyan написа:Как мислиш да ли съм сетил а ?! Щом съм отворил тази тема ?!

Според мен не си се сетил, щом ми задаваш такъв въпрос.

iliyan

Мнениеот iliyan » 02 май 2014 20:14

Tommi написа:
iliyan написа:За тези хора има много други хора които през тези 2 часа следят нещата и не е фатално ;)

В голяма грешка си. Обикновено тези хора са на 25-часов работен ден. ;) Някои работят сами за себе си. В други случаи не става само със следене, а трябва и мигновена реакция.
iliyan написа:Как мислиш да ли съм сетил а ?! Щом съм отворил тази тема ?!

Според мен не си се сетил, щом ми задаваш такъв въпрос.

Това доказва моята теза - нямат място на стадиона щом не могат да се отделят за 2 часа от уикенда !
Да си работят по 25 часа ден ! Да не пречат на другите ! Да не заемат място на някой който би отделил 2 часа за да гледа любимият отбор !
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 май 2014 20:21

iliyan написа:Това доказва моята теза - нямат място на стадиона щом не могат да се отделят за 2 часа от уикенда !
Да си работят по 25 часа ден ! Да не пречат на другите ! Да не заемат място на някой който би отделил 2 часа за да гледа любимият отбор !

И на кого пречат, използващите интернет? :lol:
А онези, които викат или примерно подскачат при гол/пропуск не пречат ли на хората около себе си да гледат любимия си отбор? :lol:

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 02 май 2014 20:26

То и в Южна Корея няма 24/7, бе Томски. Май някой много реклами е гледал или е чел от "правилната" литература. То у нас не остана вече кого мутрите да рекетират, той за 24/7 ми говори. Романа "Тютюн" по-добре прочети. От там повече може да научиш за живота у нас сега.
Последна промяна от doktora25 на 02 май 2014 20:32, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 02 май 2014 20:30

Те не са довършени всички стадиони та за интернет ли ще хващаме.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 май 2014 20:43

doktora25 написа:То и в Южна Корея няма 24/7, бе Томски. Май някой много реклами е гледал или е чел от "правилната" литература. То у нас не остана вече кого мутрите да рекетират, той за 24/7 ми говори. Романът "Тютюн" по-добре прочети. От там повече може да научиш за живота у нас сега.

Аз се опитвам да се уча от живия живот, художествената литература не е за мен. А ти ако учиш за съвременния живот от художествена литература, поне се насочи към нещо по-актуално, а не произведения от преди половин век и повече. ;)
И защо говориш за "нас", когато проблемът за липсата на интернет на световно първенство е глобален? На всеки час някой някъде по света се събужда сутрин (първо японецът, после китаецът, после индиецът, арабинът, германецът, американецът и т.н.) и започва да прави нещо (я да произвежда, я да продава, я да купува, я нещо друго) и съответно някой друг е отсрещна страна. Така че 24/7 си е нещо напълно нормално в днешно време.

iliyan

Мнениеот iliyan » 02 май 2014 20:49

Tommi написа:
iliyan написа:Това доказва моята теза - нямат място на стадиона щом не могат да се отделят за 2 часа от уикенда !

И на кого пречат, използващите интернет? :lol:
А онези, които викат или примерно подскачат при гол/пропуск не пречат ли на хората около себе си да гледат любимия си отбор? :lol:

Всички са на стадиона за да скачат при гол/пропуск , ако на теб ти пречат май никога не си ходил на мач а :lol: :lol: :lol:
Tommi написа:Аз се опитвам да се уча от живия живот, художествената литература не е за мен. А ти ако учиш за съвременния живот от художествена литература, поне се насочи към нещо по-актуално, а не произведения от преди половин век и повече. ;)
И защо говориш за "нас", когато проблемът за липсата на интернет на световно първенство е глобален? На всеки час някой някъде по света се събужда сутрин (първо японецът, после китаецът, после индиецът, арабинът, германецът, американецът и т.н.) и започва да прави нещо (я да произвежда, я да продава, я да купува, я нещо друго) и съответно някой друг е отсрещна страна. Така че 24/7 си е нещо напълно нормално в днешно време.

Искрено ме разсмиваш с твоите доводи - питай в "Сълза и Смях" и може да те вземат на хонорар :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - Свят”