Ако всички отбори заиграят като Челси, ще ви харесва ли?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ако всички отбори заиграят като Челси, ще ви харесва ли?
Истината е, че докерите изиграха мача абсолютно кретенски, при положение, че и Х ги устройваше, те тръгнаха да смазват Моу, което както се видя няма как да стане.
На мене и Ливърпул не ми харесват ,с тяхната велика тактика -5% ентусиазъм и 90% късмет без капка майсторлък ама това е
положението.
положението.
rere написа:На мене и Ливърпул не ми харесват ,с тяхната велика тактика -5% ентусиазъм и 90% късмет без капка майсторлък ама това е
положението.
Ми тогава да вземат да се учат от твоя Уимбълдън ли

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
- Udoji90
- Контакти:
Не, не ми харесва, но никой няма право да ги обвинява, че играят непривлекателно, щом това им помага да печелят трудни мачове.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- drogba_best
- Контакти:
iliyan написа:И като гледате такъв футбол приятно ли вие ?! И особено ако резултата в крайна сметка 0:0 !!!
Благодаря , но предпочитам да гледам резултатен футбол който практикуват Ливърпул , Ман Сити и да се наслаждавам на голове !!!
А не Челси който се брани с 10 човека и се надявам другият да допусне грешка за да вкара гол който никой няма да запомни !!!
През седмицата гледах как да отбора се дебнат да сгрешат и резултата беше , че едвам не задремах пред ТВ !!!
Замислете какво искате да гледат - скука или истински футбол ?! Аз лично предпочитам футбол и затова никога не съм харесвал Моуриньо !!!
Истински футбол ???? Чакай малко аз до колкото знам целкта на играта е да победиш другия, така че какво е за теб истински футбол ??? безкрайни подавания и само тичане ??? еми извинявай много ако това беше истински футбол нямаше от 4-5 години калъфари само да реват че техния отбор на може да вкара на някой който добре се защитава, айде моля ви се стегенте се... кой и къде каза че това е истински футбол ???...разбирачи много...ама само по форумите ... на терена калъфари , в живота мишки!!!
-
- Контакти:
МНОГО.......Истината е, че футболът е игра на голове....В определението на играта футбол пише, че печели този отбор, който вкара повече от противника....не пише да владееш топката повече, да си подаваш повече на 2 метра или по ширина, да атакуваш повече или да се оплакваш повече, нито че като не си ставал шампион от 25 години да ти направят шпалир. Разликата между двата отбора се казва Жозе, по фамилия Моуриньо - човек, който и с Витоша Бистрица ще стигне до полуфинал на Шампионската лига...защо не отчитате, че всички играчи на Челси играха над максимума си - Демба Ба, Шурле, Микел, Лампард, Матич, а Калас, да не говорим за брилянтния Иванович.........докато най-доброто нападение в Лигата не знаеха какво да я правят !!?! Как да биеш като актива ти са 5 сватбарски на Джерард извън наказателното....
niki rusev написа:МНОГО.......Истината е, че футболът е игра на голове....В определението на играта футбол пише, че печели този отбор, който вкара повече от противника....не пише да владееш топката повече, да си подаваш повече на 2 метра или по ширина, да атакуваш повече или да се оплакваш повече, нито че като не си ставал шампион от 25 години да ти направят шпалир. Разликата между двата отбора се казва Жозе, по фамилия Моуриньо - човек, който и с Витоша Бистрица ще стигне до полуфинал на Шампионската лига...защо не отчитате, че всички играчи на Челси играха над максимума си - Демба Ба, Шурле, Микел, Лампард, Матич, а Калас, да не говорим за брилянтния Иванович.........докато най-доброто нападение в Лигата не знаеха какво да я правят !!?! Как да биеш като актива ти са 5 сватбарски на Джерард извън наказателното....
Кога се регистрира , та взе и от футбол да разбираш а ?! Още има жълта по задника , но вече разбираш !!!
drogba_best написа:iliyan написа:И като гледате такъв футбол приятно ли вие ?! И особено ако резултата в крайна сметка 0:0 !!!
Благодаря , но предпочитам да гледам резултатен футбол който практикуват Ливърпул , Ман Сити и да се наслаждавам на голове !!!
А не Челси който се брани с 10 човека и се надявам другият да допусне грешка за да вкара гол който никой няма да запомни !!!
През седмицата гледах как да отбора се дебнат да сгрешат и резултата беше , че едвам не задремах пред ТВ !!!
Замислете какво искате да гледат - скука или истински футбол ?! Аз лично предпочитам футбол и затова никога не съм харесвал Моуриньо !!!
Истински футбол ???? Чакай малко аз до колкото знам целкта на играта е да победиш другия, така че какво е за теб истински футбол ??? безкрайни подавания и само тичане ??? еми извинявай много ако това беше истински футбол нямаше от 4-5 години калъфари само да реват че техния отбор на може да вкара на някой който добре се защитава, айде моля ви се стегенте се... кой и къде каза че това е истински футбол ???...разбирачи много...ама само по форумите ... на терена калъфари , в живота мишки!!!
ти пък откъде изпълзя

- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
С такъв футбол и тактика се печелят мачове. Да на феновете им се иска да има голове, но ако си фен на единия отбор и знаеш, че другия е по-добър нима няма да избереш такава тактика. Всъщност проблема е на отбора, който атакува, защото или имаш някой гений, който да премине през цялата защита или губиш. За съжаление големите нападатели, които можеха да преминат през цялата защита липсват. Макар, че има и друг начин да върнеш отбора назад нещо като два автобуса един срещу друг и останалото се оставя на контраатаки. Проблема е, че отбора умеещ едната тактика, не умее другата и от там губят тези, които играят нападателния футбол. Всъщност най-добрата тактика е онази, която ти носи успех и резултат.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
-
- Контакти:
iliyan написа:niki rusev написа:МНОГО.......Истината е, че футболът е игра на голове....В определението на играта футбол пише, че печели този отбор, който вкара повече от противника....не пише да владееш топката повече, да си подаваш повече на 2 метра или по ширина, да атакуваш повече или да се оплакваш повече, нито че като не си ставал шампион от 25 години да ти направят шпалир. Разликата между двата отбора се казва Жозе, по фамилия Моуриньо - човек, който и с Витоша Бистрица ще стигне до полуфинал на Шампионската лига...защо не отчитате, че всички играчи на Челси играха над максимума си - Демба Ба, Шурле, Микел, Лампард, Матич, а Калас, да не говорим за брилянтния Иванович.........докато най-доброто нападение в Лигата не знаеха какво да я правят !!?! Как да биеш като актива ти са 5 сватбарски на Джерард извън наказателното....
Кога се регистрира , та взе и от футбол да разбираш а ?! Още има жълта по задника , но вече разбираш !!!
НЕ Разбрах, кой отстъпвал Винаги...........Заради такива разбирачи като тебе го написах, приятелю ilyan, колкото по-бързо го осмислиш - по-щастлив футбол ще гледаш.......иначе и аз като теб гледах "правилен" футбол, пък ни биеха като тъпани.........