molteni написа:CTAHKO написа:С това и ще си останеС протегнатата ръка и докосването
След четвърт век пак
Шампиони са. Напълно заслужено.
Още не се знае
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
molteni написа:CTAHKO написа:С това и ще си останеС протегнатата ръка и докосването
След четвърт век пак
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
bai_ivo2 написа:Аз от 2 месеца повтарям че Ливърпул ще стане шампион но някой спецове ми обясняваха че отбора не бил готов.Е още 4 победи па нека да сме неготовия шампион.
CTAHKO написа:molteni написа:CTAHKO написа:С това и ще си останеС протегнатата ръка и докосването
След четвърт век пак
Още не се знаеАко ни бият, тогава мога да кажа, че са заслужили шампионската титла
До тогава, напълно заслужен ще им е само хейта
CTAHKO написа:molteni написа:CTAHKO написа:С това и ще си останеС протегнатата ръка и докосването
След четвърт век пак
Още не се знаеАко ни бият, тогава мога да кажа, че са заслужили шампионската титла
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:CTAHKO написа:molteni написа:CTAHKO написа:С това и ще си останеС протегнатата ръка и докосването
След четвърт век пак
Изобщо не сте фактор за това дали заслужаваме титлата и днес се видя. Жалко отборче.. закривайте се.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
allez_les_bluess написа:ВНИМАНИЕ! Ливърпул НЕ е шампион все още. ИСТИНСКИЯТ ФИНАЛ ще бъде на 27-ми. И както вървят нещата, победата ще бъде задължителна И ЗА ДВАТА ОТБОРА! Повтарям и за двата отбора. За ЧЕЛСИ е ясно- ние сме догонващи и всичко друго освен победа ни оставя без всякакви шансове. Най-вероятно обаче, Ливърпул няма да ги устройва равен, защото ако Сити си вземе останалите мачове до края, ще ги изпревари! Така че мачът ще е кървав, и ако някой фен на Ливърпул си прави илюзии че Челси ще се стресне от "Анфийлд", го съветвам тутакси да си избие тая мисъл от главата! Чесли е най-непукисткия отбор в Европа, Чесли е много по-опитния тим, напрежението ще е много по-голямо върху Ливърпул, а Жозе Моуриньо е най-великия треньор, и знае как да измъкне такива мачове.Тоя сезон Чесли е железен срещу водещите тимове- 5 победи, две равенства и нито една загуба срещу Сити, Арсенал, Ливърпул и МЮ
0007 написа:Жена,фенка на Цска и разбиране от футбол - невъзможна комбинацияБихме Сити два пъти,бихме вас на СБ,бием ли ви на 27-ми приказките за най-достоен ще увиснат. Пък и не ме е*е кой е най-достоен,стига Челси да станат шампиони.
Тези 24 години в миманса не са ви се отразили добре
ПП Ооо,Локооо
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта