Не мразим Бербатов, а мразим Манчестър Юнайтед
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Не мразим Бербатов, а мразим Манчестър Юнайтед
А бе не знам но като гледам и аз никаде не виждам в тази тема "smash... " да се обръща към тебе ама айде..
- Neron
- Контакти:
Кашчей написа:Neron написа:Абе всички се лепят на големите.Я гледайте някоя година примерно Волфсбург да стане шампион нема ли му се лепят всички и да се пишат че са фенове.Много ''фенове'' смениха отбора си с Саламанчо което е жалко само и само да се хвалят че са им фенове и да се кефят на симланта Кривалдо.Днешния мач(цирк) няма да го гледам!!
Аз съм фен на Юнайтед от повече от 40 години и дори във втора дивизия им бях фен.Обичам ги покрай разказите на баща ми, а не защото са на върха сега.Винаги са ми били смешни този тип фенове, за които говориш, но все пак отнякъде се тръгва.Това, че МЮ сега са на гребена на вълната, означава ли, че не трябва да има деца, които да ги харесват именно такива?
Който си им е фен от преди 10 20 години ОК.Ама тея измислените фенове,които сменят любимия отбор само и само да са фенове на най-добрия отбор в момента.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
jore1914 написа:А бе не знам но като гледам и аз никаде не виждам в тази тема "smash... " да се обръща към тебе ама айде..
Е да, ама аз се обръщам към него, а ти вече влизаш трети в разговор, и най-малкото трябва да попиташ може ли да се включиш ?! Ако питаш мен - не ! С него толкова съм си говорил, че няма смисъл да ти обяснявам ! Другото дето пита човека на колко по 80 е, тъпо звучи от 13 годишен пъпчасал тийнеджър не смяташ ли ?!....Аре пътувай, умник....
- Lord of memories
- Контакти:
Neron написа:Кашчей написа:Neron написа:Абе всички се лепят на големите.Я гледайте някоя година примерно Волфсбург да стане шампион нема ли му се лепят всички и да се пишат че са фенове.Много ''фенове'' смениха отбора си с Саламанчо което е жалко само и само да се хвалят че са им фенове и да се кефят на симланта Кривалдо.Днешния мач(цирк) няма да го гледам!!
Аз съм фен на Юнайтед от повече от 40 години и дори във втора дивизия им бях фен.Обичам ги покрай разказите на баща ми, а не защото са на върха сега.Винаги са ми били смешни този тип фенове, за които говориш, но все пак отнякъде се тръгва.Това, че МЮ сега са на гребена на вълната, означава ли, че не трябва да има деца, които да ги харесват именно такива?
Който си им е фен от преди 10 20 години ОК.Ама тея измислените фенове,които сменят любимия отбор само и само да са фенове на най-добрия отбор в момента.
А аз от 8-9 просто защото възрастта ми не позволява да съм от повече.
GGMU
Били ми фенове на Юнайтед, на Барселона и на не знам си още кой... а да ви еба и смешките.Да симпатизирате на даден клуб от друго първенство го разбирам, но да ми говорите за тим, на който надали ще отидете някога на мач с думите "Ние това, ние онова"... ма кои сте "вие" бе смешници...
- Neron
- Контакти:
[/quote]
Аз съм фен на Юнайтед от повече от 40 години и дори във втора дивизия им бях фен.Обичам ги покрай разказите на баща ми, а не защото са на върха сега.Винаги са ми били смешни този тип фенове, за които говориш, но все пак отнякъде се тръгва.Това, че МЮ сега са на гребена на вълната, означава ли, че не трябва да има деца, които да ги харесват именно такива?[/quote]
Който си им е фен от преди 10 20 години ОК.Ама тея измислените фенове,които сменят любимия отбор само и само да са фенове на най-добрия отбор в момента.[/quote]
А аз от 8-9 просто защото възрастта ми не позволява да съм от повече.[/quote]
Вие не ме разбрахте правилно но както и да е.Според тебе човек може ли да се нарече фен на даден отбор като сменя отбора както се сменя деня и ноща?
Аз съм фен на Юнайтед от повече от 40 години и дори във втора дивизия им бях фен.Обичам ги покрай разказите на баща ми, а не защото са на върха сега.Винаги са ми били смешни този тип фенове, за които говориш, но все пак отнякъде се тръгва.Това, че МЮ сега са на гребена на вълната, означава ли, че не трябва да има деца, които да ги харесват именно такива?[/quote]
Който си им е фен от преди 10 20 години ОК.Ама тея измислените фенове,които сменят любимия отбор само и само да са фенове на най-добрия отбор в момента.[/quote]
А аз от 8-9 просто защото възрастта ми не позволява да съм от повече.[/quote]
Вие не ме разбрахте правилно но както и да е.Според тебе човек може ли да се нарече фен на даден отбор като сменя отбора както се сменя деня и ноща?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Neron
- Контакти:
MoNteSo написа:Били ми фенове на Юнайтед, на Барселона и на не знам си още кой... а да ви еба и смешките.Да симпатизирате на даден клуб от друго първенство го разбирам, но да ми говорите за тим, на който надали ще отидете някога на мач с думите "Ние това, ние онова"... ма кои сте "вие" бе смешници...
Подкрепям!!!Някои даже и 2 мача не са гледали ама чули че тоя е най-добрия от някой и айде за него сме.
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Зачетох отначало и се отказах... Най-мразим да мразим! Ще играят двата отбора, на които съм симпатизирал през цялата година, но искам българин да е шампион!... Ако стане обратното няма да си разплета чорапите, но ще ми е гадно, защото ми писна да съм от губещите българи!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
-
- Контакти:
Не мога да мразя или да обичам отбор извън България.Просто нямам никаква тръпка като гледам отборите от западна европа,пък колкото ще да са големи.Аз обичам Левски и само те ме интересуват.Иначе пожелавам на Бербатов да вдигне ШЛ. 

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- smash_the_reds
То човек не може да попита нещо и да има мнение???
Е -ще го кажа мойто-и двата отбора са ми леко симпатични.Но заради Бербатов съм за Барселона.Не го харевам,колкото и грозно да звучи.И за да помислите че го казвам във връзка с Левски/цска ще кажа:Стоичков е най-велкия български футболист,който съм гледал(Гунди не съм) , а Бербатов няма нито хъса му,нито играта му,нито визията му,нито КУПИТЕ МУ!!!
Е -ще го кажа мойто-и двата отбора са ми леко симпатични.Но заради Бербатов съм за Барселона.Не го харевам,колкото и грозно да звучи.И за да помислите че го казвам във връзка с Левски/цска ще кажа:Стоичков е най-велкия български футболист,който съм гледал(Гунди не съм) , а Бербатов няма нито хъса му,нито играта му,нито визията му,нито КУПИТЕ МУ!!!