Два месеца затвор за една димка в Англия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Два месеца затвор за една димка в Англия!

Мнениеот milen.hristov » 01 фев 2013 23:34

turbogena написа:
Alexx написа:За това в Италия стадионите са празни в момента. :mrgreen:
Кажи къде другаде има ултрас култура и добър футбол?

Добре са си стадионите в Италия. На дербитата ходят по 60-80 хиляди души и си гледат супер футбол. А дали няма ултрас култура на Ботуша?
Русия? Силно развити фракции на водещите отбори ,които постоянно се млатят и същевременно първенство ,което постоянно прогресира.
В Германия също има доста хулигани. Просто не се дава много гласност на това. Водещите отбори във Франция също.
Дори омразната Турция. Виждаш какви трансфери се правят и ,че първенството им става все по-силно. На дербитата им постоянно има хореографии ,факли ,димки ,а покрай стадиона се колят.
Твърдение ,че където има ултрас култура ,няма добър футбол е абсурдно...

И какво му е КУЛТУРНОТО НА ултрасите- псувните, побоищата и т.н. Голяма част от тези хора са необразовани или ДОСТА ЗЛЕ ВЪЗПИТАНИ, никакво друго поведение за постъпките им. Разбира се част от тях в България са и дилъри и хора с по десетина дела срещу тях
Последна промяна от milen.hristov на 01 фев 2013 23:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 01 фев 2013 23:36

BadBoy написа:Този извод на база гледане на мачовете по телевизията ли го направи, защото да не се хваля, но съм гледал над 20 мача на живо в Англия и атмосферата по трибуните си е перфектна. В Германия също няма атмосфера никаква, все пак и там няма димки

В Германия няма атмосфера ? :shock: Забраниха им факлите, но пак си правят страхотна атмосфера.
Като цяло да, основно на база гледане по телевизията. Но в днешно време това е напълно достатъчно да си направиш извод.
Все пак не слушам мача през рапан. Освен това и доста често коментатори са казвали, че стадионът е тих.
Всеки си има мнение, аз не мога да кажа, че въздишките и ръкоплясканията са перфектна атмосфера.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 фев 2013 23:39

За това на стадиона без хора които са следствени или осъждани.
Във фенклубовете да се приемат само членове срещу свидетелство за съдимост и увеерение, че не са следствени

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 01 фев 2013 23:49

Eminem написа:
BadBoy написа:Този извод на база гледане на мачовете по телевизията ли го направи, защото да не се хваля, но съм гледал над 20 мача на живо в Англия и атмосферата по трибуните си е перфектна. В Германия също няма атмосфера никаква, все пак и там няма димки

В Германия няма атмосфера ? :shock: Забраниха им факлите, но пак си правят страхотна атмосфера.
Като цяло да, основно на база гледане по телевизията. Но в днешно време това е напълно достатъчно да си направиш извод.
Все пак не слушам мача през рапан. Освен това и доста често коментатори са казвали, че стадионът е тих.
Всеки си има мнение, аз не мога да кажа, че въздишките и ръкоплясканията са перфектна атмосфера.

За Германия явно не хвана иронията, а относно коментаторите те също го гледат по ТВ, а не са на стадиона.
Хубаво е човек да изгледа по няколко мача на живо и тогава да прави изводи.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
zuman1912
Контакти:

Мнениеот zuman1912 » 02 фев 2013 00:28

russia написа:
Eminem написа:Стадионите в Англия отдавна са заприличали на театри. Никаква атмосфера, само седят и мълчат. Футболната им атмосфера се изразява във въздишки. Ако искаш да разсмееш някой, му кажи - english ultras. Дори и големите отбори там нямат никакви фенове, всички са някакви семкари.

Стадионите в Англия приличат на театри и това е проблем, така ли? Но същите стадиони, в същата Англия, ако си забелязал са пълни! Във въздишки се изразява твоята емоция като гледаш мачовете от Англия в събота и неделя! Пет димки ще направят атмосферата "неповторима" казваш? Едва ли! :roll: Англйските клубове бяха наказани с 5 години лишаване от участие в ЕКТ, след което проявиха воля за справяне с проблема, федерацията им прие и наложи строги мерки с/у хулиганите и както се вижда простотията по стадионите я няма! А над нашите клубове, а вече и срещу националният ни отбор продължават да се налагат различни по рода си наказания благодарение на "заклетите" фенове и подобните им любители на пиротехника с неизживяно детство! СРАМ!

+1
Изображение

Потребителски аватар
bardon_27
Контакти:

Мнениеот bardon_27 » 02 фев 2013 00:43

Забраняват им да гледат мачовете прави, забраняват димки, знамена... Това е ужасно за атмосферата, друго си е Германия или Италия - феновете пеят, скачат, веят знамена. Жалко за футбола в Италия, че е толкова слаб в последните години. Кажете ми колко хореографии сте видели в Англия? Аз съм виждал 2-3 и то доста небрежни.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 фев 2013 00:50

Да не говорим колко гостуващи агитки напълно са надпявали феновете на английския отбор. Аякс, Билбао, Дортмунд и т.н.

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 02 фев 2013 01:32

Те в Англия ти отнемат сезонната карта само защото "седиш дълго време изправен", какво да говорим за пиро... Ето ви я и прекрасната атмосфера.
Изображение
Изображение
Тези фенове са платили около 150 лв. за билет, за сметка на голяма част от "истинските фенове", които не разполагат с нужните средства. Ако така си представяте футбола, по-добре гледайте балет. Атмосферата е еднаква.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 фев 2013 04:46

В Германия нямало атмосфера :shock: :lol:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
А това какво е?

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 02 фев 2013 06:21

Eminem написа:Стадионите в Англия отдавна са заприличали на театри. Никаква атмосфера, само седят и мълчат. Футболната им атмосфера се изразява във въздишки. Ако искаш да разсмееш някой, му кажи - english ultras. Дори и големите отбори там нямат никакви фенове, всички са някакви семкари.

Написаното от теб означава, че човек, който не мята димки и не ВИКА не е фен. Крайно ограничено...

Тук Великите фенове се бият гордо в гърдите за похарчени 50 лева на година за билети, +2-3 артикула закупени за годината. За сметка на това Великия фен е склонен да похарчи три пъти тази сума за димки и тям подобни, които няма да са от никаква полза за клуба. Всичко това с оправданието Атмосфера.

А СЕМКАРА от Англия само с клубната си карта харчи за отбора повече пари, отколкото Великия фен с Атмосферата в България ще даде за билети няколко години поред. Ще хвърли и прилична сума за фенски артикули, ако не знаете това може да не означава димка, а шал и т.н; и то от магазин на отбора, а не от лелката, дето ги дава с 3 лева по-евтино.

И докато едните вдигат олелия, за да ни убедят какви велики фенове са, другите носят милионни приходи на отбора си без да вдигат врява. Те просто са там, на стадиона. И като гледам отбора не се притеснява от липсата на АТМОСФЕРАТА, ами си играе. Явно не това е фактора на тема Подкрепа?!

Да гледаш футбола ТИХО и КРОТКО не е престъпно! Аз предпочитам да ГЛЕДАМ мача, дори и на стадиона, вместо основното ми занимание на стадиона да е одимя всичко пред мен, та и другите да не виждат. Предпочитам да следя какво става на терена, вместо основната мисъл в главата ми да е как да крещя по-силно от някакъв сельо, който се е разврещял отстреща. Има гърло, да врещи, дреме ми. Аз съм там да гледам мач, не да навиквам като селяндур.
И това не ме прави по-малко почитател на спорта от така наречените ултраси, които не могат да възприемат идеята, че човек може да гледа мача седнал и тих, не могат да приемат, че няма цял мач да оглушават стадиона и да създават суматоха с пиротехника.

Някой ден така наречената Ултрас култура ще бъде окончателно цивилизована по цял свят, за да бъде безопасна за останалите, както направиха в Англия. А дотогава дишайте и се радвайте.

За този пич ми се видят много 2 месеца затвор + 6 години забрана за посещения на спортни мероприятия само заради една димка. Но това само при положение, че няма по-стари провинения, ако е някакъв рецидив, това може да е повлияло за драконовските мерки.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”