Галатасарай - Фенербахче
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Галатасарай - Фенербахче
Добри стриймове ще има ли? Че обикновенно пускат някакви от порядъка на 5-600 кб дето не се издържа! 

Аз харесвам турския футбол.И то по точно атмосферата по трибуните.И какво трябва да се срамувам ли от това?В България на ЦСКА-Левски се събират по 15 хиляди човека,а на мач на Фенербахче се събраха над 40 хиляди жени и деца.Кога изобщо ще ги стигнем тези хора?Тук сме големи фенове пред компа,а на стадионите не се събират и по 1000 човека.Нашия футбол е толкова жалък,че от това няма повече накъде.
Пишман националистите се обадиха и оспамиха темата.
А иначе по нея, дано фенерите да бият. Идея си нямате какво става на стадиона преди, по време и след мача.
А иначе по нея, дано фенерите да бият. Идея си нямате какво става на стадиона преди, по време и след мача.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

mirodes написа:Аз харесвам турския футбол.И то по точно атмосферата по трибуните.И какво трябва да се срамувам ли от това?В България на ЦСКА-Левски се събират по 15 хиляди човека,а на мач на Фенербахче се събраха над 40 хиляди жени и деца.Кога изобщо ще ги стигнем тези хора?Тук сме големи фенове пред компа,а на стадионите не се събират и по 1000 човека.Нашия футбол е толкова жалък,че от това няма повече накъде.
Абсолютно.
Bourgas написа:Пишман националистите се обадиха и оспамиха темата.
ами ти като имаш идея,я разкажи бре за какво иде реч
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ
HEATSEEKER написа:много ми е интересно през 1914 когато България участва в Междусъюзническата война,как така ''Левски'' си поръчва екипи от вражеска Румъния....
Само дето тя е предната година.
1:0 за Галата.
Тая тема 4 страници към момента, темата на ПСЖ - Лион - 1

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:1:0 за Галата.
Нормално,все пак е свирепо балканско дерби.
Здравейте, може до да споделите линк за онлайн гледане, за да се насладя на това дерби, благодаря ви... 

-
- Контакти:
Teo написа:Феел ти луд ли си ми кажи?! къде сравняваш Звезда и Партизан с тия турски мекерета.
П.П. Против съм пускането на "турски дербита" или каквото и да е било друго във форума на гонг.
Само ще ти кажа че европейският шампион по децибели от агитка е на Бешикташ.Той и самият стадион е с идеално разположение за това.Но не рзбирам намека ти.Може би омразата ти е по-голяма.В Турция и Гърция футбола е с години по-напред.По организация,финанси,ултрас сцена,футболисти ръководство.Днес гледах интервю на двама ваши футболисти.Според тях и Кипър са преди нас.А ти си заври главата в пясъка.