И все пак Меси не е рекордьор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: И все пак Меси не е рекордьор
И само да отбележа, че тази информация я разпространи... мадридският вестник "Ас", който очевидно не може да преглътне, че рекорда на Мюлер е счупен от играч на Барса, а не от такъв на Реал...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Аз вкарах 150 гола през 1986 в училището, при това на малки вратички.
Ще ме пишете ли..?
Ще ме пишете ли..?
- damageplan
- Контакти:
Освен че има друг футболист с повече голове, които статистиците не признават, около рекорда на Меси има и друга мистификация. Две от попаденията на неговата сметка са неправомерно записани.
Първото е на 24 март срещу Майорка. Тогава Алексис Санчес праща топката зад голлинията за 1:0. Чилиецът обаче няма нищо против голът да се запише на сметката на Меси. Андрес Иниеста също казва на съдията Айса Гамес на почивката, че голмайстор е аржентинецът.
На 1 декември пък Барса разби Атлетик Билбао с 5:1, а автоголът на Аморебиета е записан от рефера Матео Лахос на името на Меси.
Критици има и по друга линия. Мнозина признават головия рекорд на Лионел, но припомнят, че през 2012 г. той спечели само... Купата на Краля в Испания. За справка Мюлер печели титлата на Германия с Байерн Мюнхен и европейската титла с националния тим на Германия.
Първото е на 24 март срещу Майорка. Тогава Алексис Санчес праща топката зад голлинията за 1:0. Чилиецът обаче няма нищо против голът да се запише на сметката на Меси. Андрес Иниеста също казва на съдията Айса Гамес на почивката, че голмайстор е аржентинецът.
На 1 декември пък Барса разби Атлетик Билбао с 5:1, а автоголът на Аморебиета е записан от рефера Матео Лахос на името на Меси.
Критици има и по друга линия. Мнозина признават головия рекорд на Лионел, но припомнят, че през 2012 г. той спечели само... Купата на Краля в Испания. За справка Мюлер печели титлата на Германия с Байерн Мюнхен и европейската титла с националния тим на Германия.
Последна промяна от damageplan на 12 дек 2012 15:04, променено общо 1 път.
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
Аз пък искам да се кандидатирам за световен рекорд "най-малко голове в училище" - 2 за 8 сезона, като съм бил винаги твърд титуляр. 
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
- Federer91
- Контакти:
Оставете феновете на дадения испански отбор да се радват. Един рекорд имат и вие и него искате да им вземете. От личен опит разбрах,че аргументирани разговори с тях няма как да се получат.
damageplan написа:Освен че има друг футболист с повече голове, които статистиците не признават, около рекорда на Меси има и друга мистификация. Две от попаденията на неговата сметка са неправомерно записани.
Първото попадение, което пак мадридчани се опитват да го препишат на Санчес... чилиеца определено не докосна топката! Имаше поне 10 повторения на ситуацията и гола си е на Меси! А колкото до вторият гол на аржентинеца... той е точно толкова негов, колкото и гол ана Мюлер срещу СССР, където вратаря на руснаците си вкара топката във вратата, но гола се брои на сметката на немеца! Така че и двамата имат точно по един нередовен гол и нещата пак са в полза на Меси! Стига сте търсили под вола тела! Добре, че Меси до каря на година ще вкара и още голове, че да не издребнявате така комплексарски за 1 гол!
А колкото до това кой какво е спечелил... нали в случая говорим само за бройка голове, а не за брой трофеи?! Иначе ако ще мерим трофеите на двамата като бройка немеца изостава много! Той да е печелил 6 трофея за 1 година?! М?
Federer91 написа:Оставете феновете на дадения испански отбор да се радват. Един рекорд имат и вие и него искате да им вземете. От личен опит разбрах,че аргументирани разговори с тях няма как да се получат.
Един рекорд? ЕДИН? Ти очевидно не следиш Примера и изобщо не си наясно колко рекорда счупиха Барса и Меси последните няколко години! Ама карай, продължавай да си говориш наизуст, ако това ще ти помогне да се чувстваш по-добре!
Такива дребнави коментари са ми много забавни.
Как да водиш аргументиран разговор, след като ти НЯМАШ нито един аргумент и не си наясно с нещата! Не знаеш нито един факт, само повтаряш папагалската измислени лъжи от мадридската преса!
doktora25 написа:Аз пък искам да се кандидатирам за световен рекорд "най-малко голове в училище" - 2 за 8 сезона, като съм бил винаги твърд титуляр.
Да не си бил вратар?
megan fox написа:doktora25 написа:Аз пък искам да се кандидатирам за световен рекорд "най-малко голове в училище" - 2 за 8 сезона, като съм бил винаги твърд титуляр.
Да не си бил вратар?![]()
Ами в около 60% от мачовете - да, но в останалите - не, даже може и 50:50 да е съотношението, че от първите сезони не са ми останали много спомени, само от гола - тогава. Беше почетен при една голяма загуба.
Последна промяна от doktora25 на 12 дек 2012 15:23, променено общо 2 пъти.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Federer91 написа:Оставете феновете на дадения испански отбор да се радват. Един рекорд имат и вие и него искате да им вземете. От личен опит разбрах,че аргументирани разговори с тях няма как да се получат.
Разговора с теб приключва тук-6 купи в един сезон.